86

алоо

преди 6 години

Уважаеми служители на прокуратурата,моля да бъдете така учтиви и да се самосезирате,да арестувате и предадете за съд роднините ,на убития при неизбежна самоотбрана долен крадец, за отправяне на заплаха за убийство към доктора и то чрез медиите!Хайде сега да видим дали ше си свършите работата както трябва!Тези вместо да се изпокрият и да не гъкват заплашват човека,сигурно един няма без да е лежал в затвора от тях!

85

Анонимен

преди 6 години

РЕНТГЕНОЛОГА СЕ Е КРИЛ КАТО ПЛЪХ И НЕ Е ОБЯВИЛ НИЩО В ПОЛИЦИЯТА А Е ТРЯБВАЛО ДА ГО ИЗДИРЯТ И НЕГО И ПИСТОЛЕТА МУ САМОДЕЛКА!!!ВМЕДИЙТЕ ЛЪЖАТ , ЧЕ СА НАМЕРИЛИ НОЖ ПО КОЙТО ИМА КРЪВ ОТ УБИЕЦА И ТОЙ БИЛ ДО УБИТИЯ!ЛЕКАРЯ НЯМА КАК ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ МУ Е ВЛЯЗАЛ В АПАРТАМЕНТА ТОЙ НЕ ЖИВЕЕ В КЪЩА!-----------ДОРИ ЖЕНАТА НА ЛЕКАРЯ ЗАЯВИ ПУБЛИЧНО , ЧЕ ТЯ Е СПЯЛА И НИЩО НЕ Е РАЗБРАЛА ХА ХА ХА :D

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79 Ами като няма държава се търси незаконно оръжие и става джунгла. ако това нещо от снимката беше в затвора и ако полицията търсеше извършителите на битовите кражби нямаше да се стигне до тук. А сега един човек ще гжо съдят ,защото искал да живее нормално . а виновните ще получат големи заплати и ранно пенсиониране. За наша сметка естествено.

83

България сеПроизнесе

преди 6 години

СВОБОДА ЗА Д-Р ДИМИТРОВ !

82

Анонимен

преди 6 години

Провежда се антибългарска политика, добре подплатена с парите на дедото ре.тил и заръките на новите господари. А нашите майкопродавци само слушкат. От 89 г. досега всички политици са посветени в плана и си траят удобно.

81

до90

преди 6 години

Как къде са , ами спят дулбок зимен евроатлантически сън.Така им е удобно.

80

До Чарли

преди 6 години

Да потърсят и интервюират онези двама възрастни, които Плъхът е наръгал с нож, когато е крал в дома им. Да видим те какво ще кажат!

79

Анонимен

преди 6 години

новата Катуница хлопа на вратите в Столипиново

78

Анонимен

преди 6 години

В коя държава по света защитата на имот се наказва от съд ? В коя държава по света медии защитават престъпници извършващи ново престъпление ? В коя държава се осъжда престъпник само за последното му престъпление, а предходните да останат ненаказани ? В коя държава по света за предумишлено убийство / отнася се за убийство на пешеходна пътека / може да получиш условна присъда, а може и да те оправдаят ? На коя държава в ЕС "главатарят" е известен мафиот и бандит ?

77

гого

преди 6 години

къде са Волен, Карата и Валерката...

76

ognyanz

преди 6 години

Самата статия е провокативна и не е ясно за какво е публикувана - ясно е какво могат да кажат роднините и доколко то има връзка с истината. Ясно е и какви постове може да има.

75

Анонимен

преди 6 години

Българи - внимателно следете дали националистите КОИТО СА ВЪВ ВЛАСТТА (подчертавам че имат силата на властта) ще ви защитят и вниматедно мислете Как ще гласувате АКО НЕ ГО НАПРАВЯТ!Под прожектора са ВМРО, НФСБ

74

Анонимен

преди 6 години

забележете снимките от къде са , от затвора

73

Анонимен

преди 6 години

Всеки антиромски коментар ще бъде изтриван по настояване на БХК. Моля съобразявайте се и спазвайте добрия тон и култура.

72

Гост

преди 6 години

Общественото мнение е ясно. Това, което може да се каже за тези хора е че са негови родители. Рядко се намират безразлични спрямо смъртта на дете. Реакцията им е нормална.

71

Плъх

преди 6 години

Тези *** и те да бъдат наредени до стената и еазтрел,дето са отгледали и защитават това животно!

70

хаха

преди 6 години

Отишъл да бере не да краде.

69

Анонимен

преди 6 години

ДОКТОРА С НЕЗАКОННИЯ ПИСТОЛЕТ АКО ГО ВКАРАТ ВЪВ ЗАТВОРА ЩЕ МУ СЕ ВИДИ ЖИВОТА ТЕСЕН!ТАМ ОТ ТОЗИ ЕТНОС СА ПОВЕЧЕТО!---------------АЗ РАЗБИРАМ, ЧЕ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ Е АБДИКИРАЛА, НО ТОВА ВСЕКИ ЗА ИМА НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ И ДА ГО ИЗПОЛЗВА КОГАТО МУ СКИМНЕ ГРАНИЧИ СЪС СВОБОДИЯ, А ПРИ НЕЯ ВАЖАТ САМО ЗАКОНИТЕ НА ДЖУНГЛАТА :)

68

До ромски барон

преди 6 години

Ти гледай доктора да не те срещне с плъха.

67

Ромски барон

преди 6 години

СЕГА ЩЕ ВИДИ ТОЯ ДОКТОР ОХБОЛИ КАТО ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ПРИ РОДНИНИТЕ НА ПЛАХА.