151

Отговор

преди 6 години

До 153 Какво разрухо бе? Сега само за година се строи повече от Живков за 45 г.Не заслужаваш да ти обеснявам .Щом така мислиш , стай си в разрухата.На никумо не пречиш.

150

Анонимен

преди 6 години

Zaschto v Germaniq nee poznata frazata dyrjavata e losch stopanin?

149

Анонимен

преди 6 години

Zaschto v britankata imperiq i koloniite im nee poznata frazata dyrjavata e losch stopanin?

148

Така е

преди 6 години

Корделка е бясна. БСП не се усети за голямата далавера и изпуснаха галемия кокал.А Гинка от Пазарджик стана по известна от Корделка от Крушовица.Така ли е ? Така е ...

147

Анонимен

преди 6 години

то държава няма само разруха

146

Анонимен

преди 6 години

За да стане държавна ЧЕЗ първо трябва да има държава,а в момента такава няма!

145

Typcho

преди 6 години

Q da va pitam az schtot sym typ zashto Angliiskata dyrjava,Frenskata ,Nemskata,Schveicarskata i t n ne sa loschi stopani aaa?

144

Шоп

преди 6 години

Време е Корни да се запали пред Парламента в знак на протест. Русофилите отдавна не са палили някой свой другар, за да ни бъде пътеводна звезда. Пламен Горанов вече се забрави...

143

Анонимен

преди 6 години

До ГРЕШКАМи тя държавата ако иска може да изгради и изцяло конкурентна инфраструктура, какъв е проблема, вместо да изкупува наличната може да направи с тия пари конкурентна

142

Анонимен

преди 6 години

BTK S VERNO S 5 DRUJESTVA KOE OT KOE PO MOSCHENICHESKI KVO TE TOPLI TOVA?

141

Tret

преди 6 години

То е ясно вече, че нещата са нобратими....въпросът е Защо се стигна до тук?..и Какви са ни поуките на нас като избиратели?...Ясно е че сметката винаги я плаща народа, ама хайде вече да си правим е списък с нещата с който ни баламосват...и от сега нататък, без да ни плащат, да бъдем умни и красиви протестъри...Да сме, гладни и глупави е политика! Така сме евтини на избори, за да обслужваме чужди интереси и плащаме чужди прищевки!

140

Шоп

преди 6 години

Горанов, просто действайте по закон и който клевети без доказателства - съд и глоби докато остане по слипове. А който много кряка и предизвиква безредици - направо му чупете кофата и да заминава.

139

Анонимен

преди 6 години

Лесно е. Ето какъв е планът - спираме по едни 200-250 лева от всеки що-годе платежоспособен български гражданин и изкупуваме ЧЕЗ. Започваме да печелим, от печалбата след две, максимум три години изкупуваме и другите ерепета. Продължаваме да печелим, за това минаваме на БТК и бензиностанциите, като се напечелим още - отиваме на банките.

138

golqma glupost

преди 6 години

Dyrjavata losch stopanin mi koi e dyrjavata nie pravitelstvoto i depûtatite Sprete korupciqta

137

Анонимен

преди 6 години

Парите са в държавата, която продаде 100% от ЧЕЗ. Само трябва да върнат парите, които са взели и да откупят обратно дружеството. Къде са парите от продажбата на ЧЕЗ?

136

ГРЕШКА

преди 6 години

Никой от Политиците няма воля да каже Истината .Тя е Елементарна или Проста - Държавата трябва да има СОБСТВЕНОСТ върху Стълбовете и Жиците - Инфраструктурата . Тогава ще имаме Свободен Пазар на Електроенергия .По - Просто - Пътищата са Свободни за Придвижване на Стоката ТОК - както салама се прекарва до Кауфланд и Билла .Ако Депутатите ме послушат - Откупете обратно тези Магистрали и Няма да има Увеличение на Тока .

135

Анонимен

преди 6 години

Помня навремето като се говореше за преватизацията на БТК, какво реване беше от другарите, защото виждаха как една хранилка ще им замине, говореха как немогло да се правят конкуренти мрежи и един куп глупости, какво стана другари ??? днес в страната има поне 5 конкурентни мрежи за и-нет, кабелна и телефони и на никой не му пука чия собственост е мрежата на БТК, е това требва да стане и с електроразпределението, докато всеки от нас няма пред вратата си 3-4 доставчика нещата няма да се оправят

134

Анонимен

преди 6 години

За да се купи нещо за 350 млн, НС трябва да гласува промяна в бюджета. Трябва да се откажем от нещо, за да си купим предприятие, което съвсем скоро ще загуби даже и полумонополното положение, което сега има. Тоест, нови 500 млн на вятъра. Явно това е тазгодишното задание на русофилите.

133

Край

преди 6 години

Никога няма да разбера гербаджията - какво е да съзнаваш че си функция от Вожда и че без него и домоуправител във входа няма на да те изберат. И от този си идиотска позиция да излезнеш от телевизора и да ръсиш мъдрост.

132

Анонимен

преди 6 години

Клошарите, фалиралите фирми са най-добрите инвеститори. Всеки им дава фирми, бизнес, заеми. Дават им по 320-360 милиона евро. Фирма "Клошаринвест" може да инвестира във всичко.