31

Северозападнал

преди 6 години

Почти всички компютърни части(процесори, дъна, видео карти, памети, хардове и т.н.) се произвеждат в Тайван. Не знам как намешахте Кореа, още по малко пък кравария. Те затова Китай не си дават островчето.

30

Анонимен

преди 6 години

Това е бизнес. Нищо повече. Ние също имаме мито за внос от САЩ.

29

Американ

преди 6 години

До Митьо:Хората преди всичко купуват японски и корейски коли.Защото са качествени и евтини, за разлика от европейските и американските.

28

Митьо

преди 6 години

***, забогатял с пари на готово от баща си. Изкуфял, живеещ в собствения си свят на Фокс нюз, хамургери, моделки и пари. Език на изразяване на ниво 4 клас (доказано по време на кампанията) и още по-ниско интелектуално ниво. Хората купуват европейски коли, просто защото са по-качествени. Всеки човек с елементарни познания по икономика знае, че от търговските войни файда няма между сходни по големина пазарни субекти.

27

Малко по-запознат

преди 6 години

До Да бе post 26"Опел не изнасят, щото е на Ген Моторс"ОПЕЛ е на Пежо бе мен !!!Отдавна беше собственост на GM

26

Европеецо

преди 6 години

Става интересно.Европа начело с Германския локомотив се подготвя за челен сблъсък със САЩ, Англия и Русия едновременно.Колко много ми прилича на ситуацията от първата и втората световна война.. Резултата винаги е бил много печален за Европа и по-специално за Германия.А България както винаги е закачена на германския влак на ужасите.Виждаме безпогрешно силния на деня, но никога не познаваме силния на утрешния ден.Вродена тъпота, какво да правиш..

25

българина

преди 6 години

всяка империя която се е опитала да владее света изчезва! рим сега е музей на открито, гърция и турция също, сащ са на път да станат най големия и луксозен музей. основните експонати ще са пясък камъни полумесеци и войнишки пластни със синджири на убити войници по целия свят... някой друг препариран *** и безбройни декларации за демокрация и списъци с нпо терористи и групировки

24

Да бе

преди 6 години

Бмв, Мерцедес имат заводи в САЩ! Фолксваген имат в Мексико и Канада. Опел не изнасят, щото е на Ген Моторс. Френски коли няма в САЩ. Остават Ферари, Ламборгини и Порше, които ще поскъпнат, ама те и сега не са евтини. Не се сещам за техни американски аналози. ЕС ако не се дърпа от търговията с Китай, Индия и Русия, щеше да е в пъти по-богат.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Нали....и на мене ми е кеф! Само не мога да разбера КЪДЕ им отидоха глупотевините, дето ги плещеха за някакви си"международни договори", "свободен пазар", правила на Световната търговска организация и всякакви си там бла-бла-бла.....Май как си е било откак свят светува ПРАВИЛАТА ГИ ОПРЕДЕЛЯ ПО-СИЛНИЯ!!! И обикновенно за него те не важат! Ммдддаааа.........явно 28 години ни стигнаха за да разберем лицемерието на ония! Е, на някои от нас това беше ясно още тогава, но другите......

22

Американ

преди 6 години

До българина(16)Мислиманска муцуна?Санкциите на ЕС срещу Русия нямат нищо общо с Израел, а са плод на изneдepacтeнaтa западно-европейска претенциозност на следвоенните им поколения.

21

до 21

преди 6 години

аз тесла не съм карал но до преди 30 г китай бяха *** в сравнение със сащ, сега има 50 независими китайски авто марки сащ имат 2! представи си след още 30 г.... направо ще е страшно... сащ са пътници във всяко отношение. китай имат резервни ходове, огромен вътршен пазар и работливо население и относително еднородно население. сащ ходапечата денонощно фалшиви долари, да направят гражданска война с мексиканците или световна война! кое е по реалистичното. сащ са вече просто държава но с претенц

20

До до уса технолоджи

преди 6 години

Какво да ти кажа , ти боравиш с интернет писания - не си виждал на живо нито тесла нито китайска кола, камо ли да да си ги пробвал и двете. А относно броя на населението - това не е решаващо в случая на технологиите. Само мога да ти кажа че всичките амнайсе ядрени супер мощни процесори са американска разработка, а китайчета се мъчат да копират нещо, ама не е съшото, камо ли да е по-добро.

19

Анонимен

преди 6 години

По критерии таратайка единствения коткурент на руските са америкатските коли.

18

до уса технолоджи

преди 6 години

за това ел китайски коли са два пъти по евтини от тесла пък вървят същото, американските разработки са малко мит, науката е в азия китай япония тайван малайзия... някак си 2млрд души срещу 300 млн от които половината не са бели.... сащ издишат и едва удържат някак си статуквото карат на батерии последните 5 г, идва им края на еврейската им империйка, после са израел...

17

Анонимен

преди 6 години

ами дааа така ще си докарат производството за щатите в щатите

16

Текнолоджи Юесей

преди 6 години

До Анонимен 14Във 99% от автоматиката и автомобилите чиповете са хамерикански. Това че китайците бълват чипове за мас продукция основно таблети и телефони, не означава че може без американските. Китайците могат да копират но не и да проектират, а това което са проектирали е на светлинни години назад от щатските.

15

българина

преди 6 години

нека ЕС да не спазва санкциите срещу Русия, евреите ще мятат келимявките от яд! искаме търговско споразумение с евразия и сащ и израел са свършени с циониските им сатанински глупости, няма сорос морос цру мит и друг башибозук

14

Do 12

преди 6 години

Ес и САЩ им викаш те? В кое време живееш? Ние сме в ЕС.

13

Анонимен

преди 6 години

До Текннолоджи:забрани само износа на микрочипове от щатите и ще върнеш останалия свят 50 години назадНе бе брато - не гледай повече холивудска пропаганда!Къде ги видя ти чипове в "щатите"?? Проблема ще бъде, ако китайчетата и корейчетата спрат износа на чипове за "щатите".

12

Анонимен

преди 6 години

Браво на Василев. Тоя, имунизирания, явно и ваксината не може да му помогне, много му е напреднало заболяването.