35

Njakoi

преди 6 години

70% bili dovolni ot jivota v Sofia? Kato chovek ot chuzbina koito gleda poslednite sabitia okolo CEZ, samo moga da kaza tova sa 100% muleta. Hubavo che sme horata kato mene da prastame paricki na taja darjava, che BG ovcete samo sa dovolni a onja si lapat, lapat..

34

Софийска баница

преди 6 години

До АЙде олан беЗначи кореняк софиянец е някой, който е поне 4-то поколение роден в София. И преди 100 години в софия не е имало 30 хил. жители а над 150 хил. Вероятно ти се струва малко, щото в твоето село, тогава жителите сигурно са били 2 милиона и всичките до един са били местни.

33

Софийска баница

преди 6 години

До до софийската баницаФинасиране се получава, когато направиш проект и се обосновеш защо искаш финансиране за този проект. Вие не правите никакви проекти само викате "ДАЙТЕ ПАРИ". И понеже никой не дава пари ей така, на общо основание, затова стоите без пари. Вие нямате пари НЕ защото някой ви ги краде, а защото вечно чакате някой друг, демек държавата, да ви направи нещата наготово, а вие дори да не си мръднете пръста.

32

АЙде олан бе

преди 6 години

Софиянци да ми дефинират що е то кореняк, че преди 100 години тук са живели 30-на хил жители. Да не би да са станали милион от естествен прираст? Освен това колко софиянци плъзнаха по света да досаждат на белите хора?

31

До Анонимен 29

преди 6 години

Не моем да инвестираме че няма откъде. Аз само ти казвам единственото възможно решение за спасение, а като не искате ще търпите, хо-хо-хо.

30

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ 70%, да не би да използват само метрото за две спирки в центъра!!!В Манстирски ливади, са си ливади, просто няма улици, камоли паркове, детски градини и училища, в другите квартали пък няма тротоари, ако има да паркирали коли и е ЕДНА МРЪСОТИЯЯЯ.....

29

до софийската баница

преди 6 години

добре че всики големи фирми са със софийска регистрация както половината еврофондове отиват за софия, метрото, околовръстното... 40 процента от бюджета на софия е от еврофондове!!!! няма нито един друг град с такова финансиране, нито един! софия ограбва България, хайде да махнем министерствата и да видим колоще сте богати! всички рушвети и комисионни там цялата власт и пари са там, до кога? в берлин не е цялата власт нито е най богатия, в швейцария също

28

Анонимен

преди 6 години

Ще бъда доволен когато :1.махнат паветата от булевардите.2.въведат постоянна контрола във всеки автобус.3.построят повече съоръжения за масов спорт.

27

Анонимен

преди 6 години

Що па шопите да инвестират инвестирайте си вие и си развивайте районите. Простотия.

26

българина

преди 6 години

ЗА СМЕТКА НА това в останалата част е обратното... искаме нова столица и разхвърляне на министерствата из областните градове, 50 процента от данъците да остват в местните бюджети, до кога софия ще смуче от България, ще има отделяне на доста територии към съседни държави зарди тази политика на герб. програма транспорт отиде цялата за метрото! краба на сфиянци. половината коли и фирми със софийска регисрация и данъците там, а в софия фабрики няма, до кога така! искаме си местна власт и данъчно

25

Шопландия

преди 6 години

Хе хе, шопите да инвестират в прованса че да се спасят от навлеци тук.

24

Шоп

преди 6 години

Тия 80% са от столичани в повече. Аз не съм доволен, защото тоя наглеци ми прчат и на мен и на децата ми. В пряк и преносен смисъл. Жителство!!!!!!

23

мьлчао стоянов

преди 6 години

До "Доволен" Има градски и селски живот.А ако си пенсионер с добра пенсия е за предпочитане селския -обслужват те като ВИП персона в хотел, завиждат и ти се подмазват - невъзможно в "градския живот. Всичко е въпрос на психика. Поздрави

22

Доволен

преди 6 години

А лятото като се разнесе една воня на кучешки ф., боклуджийски кофи немити с месеци, шахти, кеф.Коли по тротоарите, озъртам се като крадец да не ме газят на тротоара от настойчив паркиращ.Климатици течащи върху главите ни и улуците. Климатици поставени ниско, в които постоянно се удрям. Изкълченият ми глезен от равни тротоари.Зимата си газя в кал и локви. Бялата ми риза за 2 часа почернява.Най-вече страхотен достъп до здравеопазване, *** страхотен, 5 болници и една няма да те приеме с криза.

21

"Доволен"

преди 6 години

Толкова съм доволен от "чистия въздух", сраведливите данъци и такси смет, сметката ми за ток, храни, чистотата - мият улицата, добротата между хората, спокойствието у дома - от кръчмите, частни болници и кафета с денонощен режим издадени от местните кметове в блока ми, че си продавам апартамента и търся къща на село.Много съм доволен от миекащите агресиевини елементи, от шофьорите газещи пешеходци, от липсата на задръствания, осветления, кучешки фекаалии, климатиците течащи в-ху главата ми

20

Анонимен

преди 6 години

По-скоро 80%...

19

ДА

преди 6 години

Най-накрая една вярна статистика за процента на пришълци в София,които са доволни,че живеят там!

18

Анонимен

преди 6 години

напратив ние от провинцията никой не мразимдаже не ни пука за васдишайте мръсния въздух на Фандъкова и нека сте щастливиЧестит Национален Празник!

17

(-_-)

преди 6 години

Евростат гънат цифрите както им е удобно. В България има жестока демографска криза. Страната е с отрицателен прираст от години, а София е буферна зона за цялата страна. На практика софиянци почти не са останали, а останалите са от други места из измъчената България..

16

Хмм

преди 6 години

80% от хората в този форум мразят всичко, и по специално София, големите градове, провинцията, Правителството (независимо дали са ГЕРБ или БСП), Русия, САЩ, ЕС, Азия. Т.е. Мразят всичко само защото ме им върви :)