66

Анонимен

преди 6 години

*** във форума,неграмотници които пишат д със т, *** които на 3 март могат да дрънкат само лъжи и простотии.Кажете едно благодаря на Русия, защото когато ги колиха вашите предци след Априлското въстание,когато вадиха от корема на българките децата им и ги съсичаха, тогава западна Европа изразиха съжаление и съчувствие като Юго и ТОЛКОЗ!Великата ви Британия подкрепяше Турция.Единствено Русия тръгна да воюва за нас със Румъния, Финландия...*** на ГЕРБ, неуспели в БКП;)

65

Хи хи

преди 6 години

След Путин рассия пак ще се разпадне главно заради малоумието му...

64

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Пак е на пост *** с голямата секира...изтрил ми е и двата коментара и ме е баннал, за какво ли се чудя! Просто е смешен!

63

аха

преди 6 години

Този е едно подло, лъжливо джудже, което закопа Русия !!!! Убиец на десетки, стотици хиляди невинни , цивилни сирийци .Някой, ако знае нещо , поне едно добро направено от този нагъл милиционер , да напише ......

62

Хе-хе

преди 6 години

Праотците крепостни селяни, а прадедите пещерни хора, а прапрапрапра роднините полуизправени маймуни и така докато се стигне до първата амеба.

61

Шлосер

преди 6 години

Това си ни е най-големия кусур на българите. Вместо да си празнуваме националния празник подобаващи, се занимаваме с руснаци, американци, турци, гърци, македонци и т.н. , само себе си не сме погледнали малко по-критично. Честит празник, уважаеми съформуници !

60

Анонимен

преди 6 години

Руснаците продължават да са си крепостни селяни. Даже и нас ни научиха да сме такива и още не можем да се отърсим от този си манталитет.

59

Анонимен

преди 6 години

Дано да се задави !

58

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази България от Рускотурската империя !Амин !

57

Анонимен

преди 6 години

РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСКТА РУСИЯ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО!!!ПЕТРОЛА БЕШЕ СРИНАТ ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ ЗАРАДИ ОКУПИРАНЕТО НА СИРИЯ ОТ СТРАНА НА КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ!

56

Анонимен

преди 6 години

ЗА РУСИЯ ВСИЧКИ СА АГРЕСОРИ КЪМ НЕЯ А В РЕАЛНОСТ РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯ АГРЕСОР КЪМ ДРУГИТЕ!!!

55

Анонимен

преди 6 години

До Русофил 70Ами правилно......МУЖИКА СИ Е ИСТИНСКИ МУЖИК! Да не искаш да е потомък на джендърчета??? Брррррррр.....То се вижда на запад потомъците им какви ги вършат!!! Отврат!

54

а

преди 6 години

Всички неудачници са тук .....,всички внуци на банкери,фабриканти,едри земеделци,министри са тук във форума ,тук в този форум няма внуци и правнуци на пролетрии и плебеси . Тук всички са от знатно потекло ,та затова и не харесват Путин от крепостните селяни в президент. Всички са най-малко от знатен княжески род са тук . Боже опаси ни от тази *** да има свобода !

53

АТАКИСТ

преди 6 години

Велик президент! С велики ядрени оръжия

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Хи-хи-хи-хи-хи......това за българския премиер дали се отнася????

51

Роската

преди 6 години

Роската е в пъти по-мъж от Путин, президент на цивилизована България, член на НАТО и ЕС. Путин управлява азиатска ***.

50

Василев

преди 6 години

Ами как няма да са добре китайците , след като световния финансов капитал напомпа индустрията и производството им, в един неолиберален свят, където китайските стоки унишожаваха индустриите и средната класа в държави като българската!!!Китайците са хибридните мишки на господарите на света, чрез тях контролират икономиките по света!!!Миже ли чифт обувки да дойде за 5 и 10 лева да се продават???Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа ама сега Путин обеща да удължи живота в Русия с 10 години и тези дето отделиха ще ги е яд ааа....--------Дано осъзнаваш каква глупост си написал :)

48

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик и той възкръсна Русия. Затова руснаците си го обичат и са готови с лишения да го подпомогнат .... а ние сме враг 1 според роската с .... климатичката да са живи и здрави в гърция да се чу......

47

До 58

преди 6 години

Китайците са 300 пъти по-умни и хитри от руснаците-----------------------------------------------------------------------Китайците имат средно IQ=1.03, а руснаците 0.97. Затова Китай е далеч пред Русияикономически.