67

Историк

преди 6 години

Истинският Национален празник за българите е 6 ти септември - деня на Съединението.Тогава заемите на българите се обединяват като държава - България.3 ти март е само една дата от Историята, която бележи края на поредната руско-турска война еднакво важна или маловажна за руснаци, турци, българи, румънци...!

66

Анонимен

преди 6 години

Такъв неблагодарен народ като българският, никога не е заслужавал свобода! Трябваше да ни оставят да ходим с *** сега и да се молим по пет пъти на ден! Вечно чакаме или някой да ни спасява, или все някой ни е виновен! На всичкото отгоре п...растката ни политика, отрече робството и го превърна в пресъствие! Трябваше това присъствие да ви го оставят и до днес, и да клечите с броениците сега! Неблагодарници! Сега сме до земята поклонени пак! Пред други този път! Робски народ! Жалка картина!

65

Никола

преди 6 години

Не знам дали е важно, но имате грешка в заглавието. Пълен и кратък член....проверката не е сложна.

64

Анонимен

преди 6 години

Утре има много по-голям празник от 140 годишнината от замяната на турското робство с руско робство. Навършват се 100 години от капитулацията на Русия пред България и подписването на Брест-Литовския договор.

63

Анонимен

преди 6 години

Кървавата Мумия се е маскирала на поп - вън от България !

62

Анонимен

преди 6 години

Ако правиш копи пейст от някой руски сайт още не означава че си руснак!

61

всите българи заедно

преди 6 години

В Русия Българите ни наричат Татари. Има две български републики: Прародината Башкирия и Татарстан. От там кои ще идват?

60

Анонимен

преди 6 години

Кой ви ги мисли тези "умни" заглавия бе ? :-)

59

жужето

преди 6 години

го е страх да дайде да опита братксата любов

58

Анонимен

преди 6 години

Утре е голям празник за българското русофилство. Отново ще станем свидетели на славословене ахкане и залелекване пред чутовния подвиг на руските поробители и световноизвестни кокаинови барони като Путин, резервният Путин, готвача Пригожин и вся осталая кремълска ***.

57

Сандо

преди 6 години

като знам само колко газ ще се изпикае под тая статия беше добре да се събира и да се използва за нещо все пак

56

ще го наблюдаваме

преди 6 години

Само да не стане като Вселенския! Щото после дойде Путин и си спомняме какви ги надрънка на 24 Май 2017.Добре че сега на Путин не му беше възможно, но и тоя може да изостри взаимоотношенията с някое необмислено изказване.

55

ДА ЖИВЕЕ

преди 6 години

НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ......ДОБРОТО ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ--ДОБРЕ ЧЕ ГИ ИЗРИТАХА ОТ БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА ОЦЕЛЕМ НИЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ДЖАНДЪР *** ОТ ГЕРБ--ЕЛАТЕ НА ШИПКА ГЕРБЕРАСТИ И ЩЕ ВИДИМ ТАМ...АМА ВИ Е ШУБЕ--РАЗВЕЙТЕ ФЛАГА НА ГЕРБ...ЧАКАМЕ ВИ...

54

Анонимен

преди 6 години

Да ни е честит празника 3 Март,да живее во веки веков и да са живи и здрави всички православни християни по света,Бог да им помага!

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми не си правилно ориентиран,света е няколкополюсен,някои рускоговорящи работят за различни лобита,за чужди държави или компании,а не за Русия.

52

Василев

преди 6 години

До ВасилевАз знам, хвани руснака удари турчина с него!!!Агент Лейди Дара Хамън!ЦРУ!!!

51

Василев

преди 6 години

Някой знае ли каква е била политиката на руската църква към българската екзархия по време на турското присъствие и приятелство!!!???Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Резервният Путин идва да постегне разпадащата се русофилска банда управляваща България. Отново носи благата вест за пристигащи влакове от Москва претъпканти с долари и рубли предназначени за русофилството у нас. Единственото задължение на българските предатели ще бъде да наемат хамали за разтоварване на ценната руска стока. Другото направление по което ще работи резервният Путин е организиране на кокаинов канал през България с помащта на БПЦ, заради последните провали с кокаиновата търговия.

49

Анонимен

преди 6 години

в сайта все по-често се появяват руснаци пишещи на руски и заплашващи Българияаз не съм срещнал американци да пишат тук на английски да заплашват България, но *** с потурите си обича поробителите ... *** с потурите се моли България да последва съдбата на Украйна от чиста простотия, но простотията е най-страшната присъда

48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Украйна и Румъния са православни,а останалите когато имат празник да се поздравяват,когато е техен ред.