24

BGN

преди 6 години

Ахахах на Герб пак др им виновни, е няма такава простотия .....

23

пею

преди 6 години

До Анонименкара го на спомени, дърта е вече и се облича джендърски и понтира против конвенцията

22

радев

преди 6 години

ГОЛЯМА ПЛЕСНИЦА ТИ ОТВЪРТЯ ГИНКА

21

Анонимен

преди 6 години

Знаело ? Правителството е зад цялата схема. То е принудило Гинка да участва, то е заставило банките да подкрепят сделката. Направи ми впечатление как Гинка се притеснява сделката да не пропадне и как депутатите на ГЕРБ са и като адвокати. Те я отбраняваха много ревностно. Правителството моментално трябва да подаде оставка, ГЕРБ са по-корумпирани от всякога. Втория Лифт беше само началото, сега те искат и ЧЕЗ, сигурно после и Белене което едно време спряха...

20

Анонимен

преди 6 години

А откъде е имала долари през 1999 г тази млада дама от село Куршовица?

19

Анонимен

преди 6 години

Според Гинка извършено престъпление не е такова, ако някой го е извършил преди това . Страхотна логика.

18

бай х

преди 6 години

Тиквагейт рекетира Гинкагейт

17

Край

преди 6 години

Прилича на леличка от СС която *** дечица в газова камера.Няма смисъл да сменяме Борисов с Корни -има смисъл да се промени системата така че и двамата да ги няма.

16

Анонимен

преди 6 години

Тая още си мисли, че РМД-ейства, а Р.Овча я клати по Ихтиманските мотели...

15

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудя, не знам дали е логично ...ама тая не е ли във властта ?? Ако твърди, че Герб са знаели, би трябвало и тя да знае ???? Хора мислете с тея *** на раменете си...

14

Един от Северозапада

преди 6 години

По въпросите за 28 годишната , се обръщайте към Костов. Той най добре знае как става това.Продаваше ги по 2 за лев. После-рязане на скраб и с шлепове по Дунава в металургичните заводи на Запада, или в Стомана Перник.Питайте и Царя, Питайте и Борисов. Впрочем, коя крупна сделка направиха комунистите, разпродавйики България последните 30 години?

13

До 8

преди 6 години

А кой пращаше, плаща и сега в долари?

12

Един от Северозапада

преди 6 години

До Въпрос към ***? Този въпрос го задайте на Костов, той тогава беше на власт, а младата *** бе от приближените му. Да говоря ли повече?

11

опа-а

преди 6 години

Дай сега да забравим стореното преди 15 години и да се правим че не го е имало.

10

Анонимен

преди 6 години

До сланинка,9 Блендери през социализма???? Нещо бая си измисляш и лъжеш...

9

Гинка Върбакова

преди 6 години

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ, а как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс"

8

сланинка

преди 6 години

Разглеждах снимката на *** и си спомних рецептата на един братушка.Слага презрели домати и парчета сланина в блендера и ги разбива равномерно.Получаваше се една маса с цвета от снимката.Не съм го пробвал, но алкашите го харесваха.Това беше социалистическа рецепта. Сега ядат гумени турски домати и вероятно вкуса не е същия.

7

Въпрос към Курнелия?

преди 6 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

6

Аз

преди 6 години

Много ми е интересно -безобразията преди години оправдават ли безобразията днес?Индулгенция имате да крадете и лъжете ли през 2018 заради нещо станало преди 15 г.И обяснението, че ако 2003 незнам какво си сега нямало да го има този проблем не върви защото ДНЕС се случва цирка и за него оправдания няма. Незабавна оставка това е единствения изход и връщане на парламентаризма и държавността , нагло похитени от групировката властваща днес.

5

Анонимен

преди 6 години

Нинова(каквато и да е) задава адекватни въпроси и Боко вместо да се крие зад Гинка да излезе като мъж на пресконференция по национална телевизия и да опровергае всичко.