100

Анонимен

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИнационализация е насилствено одържавяване без пари. Тук се говори за плащане към продавача по цена с която той е съгласен.И да - Национализация във чист вид не може да стане.

99

Анонимен

преди 6 години

Държавата ще се бори... Ей, големи пехливани тези наш'те политици. То вас ви знаем какви сте на ринга. Все купени мачове.

98

Dimitar

преди 6 години

Вече трябва да си с умствения багаж на чехълче, за да не разбереш какво става и кой има интерес. Всичко това на фона на орязването на европейските помощи след излизането на Великобритания от ЕС идва да покаже, че ГеРБ ще си осигури пенсионирането на гърба на бедния български народ. Фактите категорично водят към Боко тиквата. В примиерската му тоталитарна паралелна държава ще се разпределя още един милярд. Но какво да се прави за всичко е виновен лошият кумунизъм с всичките си лоши активи.

97

Анонимен

преди 6 години

КОЙ продаде онези 33% ?! ЗАЩО ги продаде?! КОЛКО ще е загубата за държавата от разликата между онази цена и цената, на която сега държавата ще придобие дялово участие?! Ако е така, КОЙ ще отговаря за тази загуба?!

96

КВО МИ ПУКА ,БЕ...

преди 6 години

ВСЕ НА НЕКОГО , ТРЕБВА ДА СИ ПЛАЩАМ ТОКА ....!!КЕФ ТИ ЧЕХ"З".....КЕФ ТИ ГИНКА.....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААА....ТОК --ЗА ДУПЕ НИКЪДЕ НЕ ДАВАТ...!/..и при бат Сали е така.../

95

Анонимен

преди 6 години

Така става като като сме крепостни на ЕРП-тата. На нас кой съд ще ни защити инвестициите в имоти, на които ток доставят разни гинки?М?От сега съм солидарно задължен към банката на гина за найния кредит и лихви.А тиквата по чист СИК-джийски метод придоби бизнеса , но се опитва да се прави на Робин Худ.Повръща ми се от вас!

94

Анонимен

преди 6 години

Ще се бори с голо дупе чехите могат да продадат на който си искат ха-ха-ха Тиквата става само за продавач на зарзават на пазарa. Как стана тъй че енергетиката попадна в ръцете на чехите кога ще осъдят Костов.

93

Браво

преди 6 години

Държавата, заедно със законния купувач, ще се бори за контролния пакет. На това му се вика всички да гледаме в една посока за добруването на народа.

92

Точно руснак

преди 6 години

от КГБ, член на техния парламент каза преди една година "ЩЕ ВИ ИЗКУПИМ!" и се смя , говорителите нахално се смяха също...Та руската мафия е решила или чрез Вагнер, иличрез грузинци, французи, австрийци с руски паспорти да изкупува или завладява страни от ЕС- източна Европа.Мислете през колко нива действуват.И какви 'насоки"дават на привържениците си.Преди един ден и руският посланик заяви, че са "готови да участвуват във ВСЯКАКВИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ в РБ.А Бабиш е бизнесмен-гледа своя бизнесс.

91

Анонимен

преди 6 години

Да не збравите ПАК да гласувате за Вожда..Също така да не забравите да ми обясните как той мислел ЗА НАС.Склонен съм да ви повярвам до толкова, до колкото мисли за нас като за банкомати, от които тегли.

90

Гробокопач

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИВерно е, сега няма да имаме "държавни дискотеки", ще играем Гинкиното;)))

89

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

ЧЕЗ--НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАЦИОНАЛИЗИРАНА ОТНОВО!!!ТОВА , ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗАКОНИТЕ НА ЕС И БРЮКСЕЛ!НОВИ "ДЪРЖАВНИ --ДИСКОТЕКИ" ЛИ ИСКАТЕ...??!

88

Анонимен

преди 6 години

то за един кабел голяма работа

87

Пич

преди 6 години

Ехааа, пичове, разбрахте ли? До момента Гинка нямаше държавна гаранция за сделката. Сега вече ще има с официално държавно участие, за което ще платим всички ние. На всичко отгоре всички ние ставаме длъжници към всички банки кредиторки, така че освен с напомпаните сметки за ток, ще си плащаме официлано и през държавния бюджет (разбирайте от данъците, които внасяме в държавната хазна). Ето това вече е гениална схема. Евала, браво! Само не разбирам защо все още не сме на улицата със сопите?!

86

Гробокопач

преди 6 години

Ясни сигнали и силни знаци, но по мутренски. Бойко отвлече Гинка в МС,з ащото, ако бе отишла в НС, там щеше да бъде подложена на кръстосаният огън на Корнелия и щеше да предаде четата, сиреч Цветелина и Бойко. Гинка се изгражд апо модела на Цветелина. Затова се гаджоса с Мутрьо. Годежният пръстен - контролният пакет на ЧЕЗ.

85

абсурдистан

преди 6 години

Горанов стига маза и ти бре,какво значи " държавата от бюджета или Частно придобиване от Някоя от енергийните компании" ???

84

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

83

А

преди 6 години

Гинка: Шах....и .....мат!!!Честито Балкански меркеле

82

Анонимен

преди 6 години

100Хайде стига с тези руснаци бе, дреме им на тях за нашата малка държавица. Мухлясалите ви мозъци друго не могат да измислят. Зад сделката стоят Пеевски и Боко чрез подставени лица, ясно е като бял ден.

81

Анонимен

преди 6 години

А до сега къде беше държавата!ЧЕЗ обявиха продажбата още миналата година.И правителството не било в течение на тази сделка така ли?Явно някой е затънал доста в блатото и сега търси спасение след като се размириса яко на далавера!