344

Без име

преди 6 години

Как я е привикал? То смешна работа.Това е една жалка пародия.Борисов трябва да се скрие в миша дупка от срам.И това ми било премиер,тоя е по жалък и от Орешарски.

343

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 375Нека не бързаме че накрая пак.......

342

Анонимен

преди 6 години

Независимо от всичко, беноже премиера да привиква който и да е собственик на фирма и да го притиска да прехвърля част от една сделка на държавата, това произвол

341

марто

преди 6 години

всичко е просто шоу

340

Анонимен

преди 6 години

Ако държавата иска да има контрол в електроразпределението, вместо да харчи пари за дялове във съществуващите компании, по добре да използва тези пари в създаването на ново електроразпределително дружество на акционерен принцип както е ЧЕЗ например в Чехия, това хем ще осигури конкуренция, хем ще доведе до повишаване на заетоста и като цяло ще има далеч по-голям положителен икономически ефект, въпроса обаче е дали държавата и конкретно ББ искат да свършат нещо полезно, или просто целят кражба

339

Анонимен

преди 6 години

До баба ЯгаАбе вие ще се вдигнете но големият въпрос е после на какъв ще седнете?

338

Анонимен

преди 6 години

Г-жа Върбакова е патриот. Тя се бори българското електроснабдяване да е в български ръце. Тя върши нещо конкретно, докато Нинова само говори и клюкарства.

337

Анонимен

преди 6 години

В Афера е описан добре случая и кои банки участват.

336

баба Яга

преди 6 години

До ГРАЖДАНИНТака е.Не мога да употребя думата "народ" за българите, защото са овчедушно стадо. Ако това беше друг народ, нямаше да си вземе багажа и да бяга през терминал2, а щеше да се вдигне и да ги помете, всички дето са управлявали 30 години! Кой друг народ щеше да търпи да се гаврят с него три десетилетия!!! Пак ще кажа, че не е решение да си вземеш багажа и да се изнизваш като ....... из ***. Решението е едно: Вдигнете се , заспали българи!

335

Анонимен

преди 6 години

е затова в България няма сериозни инвеститори

334

Анонимен

преди 6 години

Банката на Цветелина Бориславова осигурява кредита на Гинка за ЧЕЗ! А Цветелина има фотоволтаичен бизнес у нас.

333

Анонимен

преди 6 години

Сега, ако държавата се намеси в тази сделка се връщаме в комунизма. Ако не се намеси одобрява бандитската приватизация и мутренското управление до сега ни замазвха очите с някой друг скандал, но... Не е редно държавата да се меси при покупката на една фирма от друга. Но Б.Б. обяви, че Ален е на Цеко Минев нали сега, ако Б.Б. купи Ч.Е.З. Ще обявят, че Ч.Е.З ще е негов дори да го прекръсти на Г.Е.З...No-good. Хахахаха а на есен трябва да вдигнат тока, но как, ако не е министър председател?

332

Анонимен

преди 6 години

До Иван ПановАбсолютно си прав.За съжаление са се намерили няколко Едиота да ти пишат минус.

331

до 357

преди 6 години

Ти ако смяташ, че ГЕРБ се различава по -нещо от БКП значи сериозно си се объркал.Виж им миналото,виж им бащите. Борисов е една мутра,която не се интересува нито от Европа,нито от евроатлантическите им ценности,интересува го само парата и той да е отгоре.Ако искаше България наистина да бъде европейска страна нямаше 10 години да управлява по ориенталски или руски образец.

330

Ризван

преди 6 години

Ако Г-жа Върбакова намали сметките за ток ще докаже че е истинска родолюбка! От една страна е наистина по-добре енергетиката да е в български ръце ама нали за последните 30тина години само 'дуду'хаме разни вряли каши!

329

Анонимен

преди 6 години

Французите си върнаха водата на държавата с всеобщо,мощно възстание в цялата страна,немците въведоха закон с който никой не може да притежава водата им,а в бизнеса с тока са само немски фирми,а нас... ни карат да продаваме ток+вода+телефони+поща,които са от национално и стратегическо значение за България,важни за сигурността на гражданите и страната.Що бе?Ние да не сме африкански резерват,че да не може да ги поддържаме сами?И АЕЦ Белене ни спряха,щото е конкуренция на френския в Румъния,що бе?

328

Иван Панов

преди 6 години

Не трябва да си губим времето с глупости...Шенген, Еврозона... Това са 2-те неща, които трябва да искаме, а не политиците ни да ни въртят на малкия си пръст! Само това ще ни гарантира Съдебна система и държавност! Вече 25г. ни въртят на малкия си пръст, без Съд, без държавност, на база на икономически интереси, формирани от куфарчета изнесени още 89г. Нашият ход е само това, от тях друго не искаме. Не вярваме на думи, а на действие!!!

327

Анонимен

преди 6 години

СМЕХОТВОРНО ЛЪСНАХА ИМ СХЕМИТЕ ТОТАЛНО!!!!!ГИНКА БОРИСОВА!!!

326

Анонимен

преди 6 години

Да видим дали и EVN и Енерго Про ще заиграят ГИНКИНото хоро.

325

Иван Панов

преди 6 години

ЕС е абсолютно не избежен под някаква форма, защото оставете икономиката, оставте и свободата на движение...Съзюзът е създаден след 2-рата Световна война, за да няма нов Хитлер в Евопа инова Световна война!!!Ако това не ви е достатъчно, не сте живели във война, за да знаете какво е... Затова ЕС винаги ще има!!!