282

Бате Ви Боко

преди 6 години

Както предполагате, Гинчето я намерих на един завой, сиреч край една бензиностанция. Тиминушка ми каза на кой завой да я намеря. Не бойте се чада за националната сигурност! Вече почти е на най сигурното място...хаха! Аз като хвана енергетиките , нали се сещате че вече няма значение кой ще е на власт!? Даже няма се явявам на избори. Ми то ми омръзна да ме избирате бе хамсалаци български такива....за 12 път хаха...аре стига толкоз!!

281

Анонимен

преди 6 години

Само едно ми е интересно,ако такава .МЕГА далавера се случи в Гърция например. Дали гърците ще пишат по форумите или ще ги гледаме в извънредно включване по новините.

280

ЕВАЛЛА ГИНЕ!

преди 6 години

ТИ РАЗЦЕПИ С БРАДВА , ЧЕРВЕНИЯ ГНИЛ ПЪН НА МОСКОВСКАТА , ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ!МОНОПОЛА НА ОВЧия , ВЕЧЕ БЕРЕ ДУША!ВСИЧКИ ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ТИ ВЕРВАМЕ!ДНЕС--ЧЕЗ....УТРЕ И ЕВН...В ЧАСТНИ РЪЦЕ!ВСИЧИКИ НА БОРСАТА ....А ,ТАМ ШЕ ВИДИМ , КОЙ Е НАЙ-ВЕЛИК!ОНОПОЛИТЕДОЛУ, СОЦ-МОНОПОЛИТЕ НА БКП/бсп!!В ПАЗАРА Е ИСТИНАТА!!!!!!!!

279

Намам думи

преди 6 години

Всички тук сте лимпени с тъпо изказвания маниполираи от платена медия пу...

278

Анонимен

преди 6 години

Откакто ЧЕЗ стана руско, вече ще се казва РЕЗ

277

гост

преди 6 години

Не си фасада, ама не си и лице!

276

Днес бг платени

преди 6 години

Днес БГ ми изъри коментара в който казвам че Правителствоти откраднаха милярди от данъкоплатеца и не им пука ако ги свалят от власт. Защото така или инъче те ще со осъанат в парламента и само ще подадът щафетата на баницата. Няма как парланента да се самосезира за това че ни обират. Народа трябва да има ясни искания и да мрънка открито като народ а не само да вика оставка алтернатива комунизъм и т.н. Алтернативата е в будният народ който знае как да си търси прсавата. Днес БГ маниполатори!

275

Сандокан

преди 6 години

Сандокан с двата ножа и приятеля му Кургорски.....Извенете някой знае ли дали банката не е Саудитска???

274

Ангел

преди 6 години

Колко много завистници се чудят как стрина Гина от село си купи най-голямото ЕРП.Сделката за всички Българи е повече от добра защото стрина Гина няма да къта печалбата от ЧЕЗ в буркани а ще иска да инвестира ,да си купува разни неща ,ще връща печалбата обратно в икономиката на България а няма да я изнася за Чехия както правеха ЧЕЗ .Яд ви е че стрина Гина има ,акъл ,пари и бизнес Нюх .Напълно непознати качества за вас ,които може да се правите на много умни и амбициозни само на масата пред тв-то

273

Анонимен

преди 6 години

Иначе Борисов вчера отиде в Лондон да оправя Западните Балкани.

272

Анонимен

преди 6 години

Бочко Тиквето, шайката му и поредното мазало.

271

konstantin

преди 6 години

Предлагам групово да емигрираме, така ЧЕЗ няма да има на кого да продава и ще се саморазпадне

270

Анонимен

преди 6 години

Никой не завижда на такива... Възмутени сме от низостите на корумпираните " бизнесмени " и политиците! Ощетяват нас, а остават безнаказани.

269

konstantin

преди 6 години

до три месеца се махам от тази умряла държава

268

Анонимен

преди 6 години

това е смел предприемач-да мислиш с 300 милиона напред :DЗащо завиждате на Гинка.искате Бокича на вас ли да продаде ЧЕЗ за 300 милионаБокича се е разбрал с Гинка и сега не може да си върне думите назад, пак е мазал филии с мас от притеснение

267

Анонимен

преди 6 години

Четете биволъ и всичко ще ви стане ясно.За фирмата фирмата на Гинка и мъжа й Славчо,която е била с неплатени дългове към НАП. Без никаква история и подобни сделки зад гърба си. И печели търга! Хаха!

266

Анонимен

преди 6 години

Че то преди години се знаеше,че на тия електроразпределителни дружества като държавни им смениха фасадите обновиха ги външно,вътрешно си останаха все същи с малко годишни капитални козметични ремонти за вид по вид на притежаващите ги,та това ЧЕЗ бе уж на друг държавен пенсионен фонд,но никъде се не виждаха да работят ни един кандидат пенсионер към този фонд,като за смях,ако ги попитаха къде са ви кандидатите в пенсия да посочят поне един-ей ги там работят усърдно за вас и за нас или тук има един

265

Анонимен

преди 6 години

*** чудна работа.Наистина ли вялвате,че Гинчето купува или че Теменужка ? Бати ,бати е. Другото е параван.

264

Анонимен

преди 6 години

GINKE ME VZEMI TOGAZ I MARICITE ILI VIE BYZ OT USA

263

Ангел

преди 6 години

Чуждестранните инвеститори изнасят печалбите от бизнесите им в България извън страната.Затова може само да ме радва факта когато чужд голям инвеститор продава бизнеса си на Българска фирма.Същата тази многомилионна печалба генерирана от ЧЕЗ вече няма да бъде изнасяна навън а ще се връща обратно в Българската икономика под една или друга форма.Бизнеса в България е за Българите!!!!