66

Недоумявам

преди 6 години

Как може руска газ, най-гадната газ да се увеличава продажбата й..... не може да бъде, нали си имат от САЩ докарана с кораби....

65

Анонимен

преди 6 години

Ако през 2014 година нефтените и газовите доходи бяха 51,3% от приходите в бюджета на Русия, то през 2016 година те са намаляли на 39%. Голяма роля за това изиграха и контрасанкциите и забраната на вноса на западни стоки. Скоро Русия ще се освободи окончателно от ролята си на "бензиностанция" на запада.

64

отговор

преди 6 години

До АнонименВероятно многократно повече, като им гледам социалните програми за млади семейства, новородени и прочие, отколкото умнико загрижен за руснаците, получаваме от откраднотото злато на България.

63

Анонимен

преди 6 години

И колко от това остава за обикновенния руснак?

62

Енергиен експерт

преди 6 години

Какво представлява "Южен поток"? Това е рекордно скъп газпроводен проект на стойност 16 млрд. евро (подводната част само се оценява на 10 млрд. евро), който най-вероятно щеше да излезе още по-скъп, защото у нас никой никога не е забранявал на комунистите раздуването на сметките. Най-главното обаче е, че това щяха да бъдат пари безсмислено хвърлени на вятъра.

61

До 55

преди 6 години

Има предимства газта . Ама и един основен недостатък-взривоопасна е.Не дай си боже да стане някакъв теч и да изтече газ.Една искра и отиваш при свети Петър.

60

Анонимен

преди 6 години

СССР 80те беше световна военна и икононимическа сила и без да продават нефт и газ. Имаше няколко пъти по голям БВП от Китай. После китайците пуснаха танковете да мачкат демократите на площад Тянананмън, а Горбачов в СССР започна да се прегръща демократично със Запада. Еми резултата го виждаме сега - Китай първа икономика в света, а къде е руската икономика без газта и нефта?

59

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 6 години

Защо "Южен поток" - НЕ, а "Северен потпк" - ДА?!Защо само тръбят с тез санкции срещу Русия, а в същото време продължава съвместната работа по редица проекти, било то Космонафтика до разработка на нефтени и газови находища...?!Русия е нужна на Европа, Европа е нужна на Русия! Обединени, това ще е най-голямата сила на Света и края на САЩ....

58

Анонимен

преди 6 години

Че защо в Бургас, нали хъбът беше във Варна.Дето ще го пълнят с газ от боб.

57

Баба Меца

преди 6 години

Путин спре ли кранчето Ко праим?

56

Предложение

преди 6 години

Предлагам всичкия български народ да излезем на пристанище Бургаз и да махаме с американски знаменца да посрещнем танкера с американсктата шистова газ!

55

Анонимен

преди 6 години

Газта няма свършване. Още не са почвали Сибир и Арктика.А сега направиха и големия газопровод "Сила Сибири" за Китай , а за УЯпония ще втечнявмат газа във Владивосток.

54

Анонимен

преди 6 години

при пелетите има хамалогия, трябва да се носят, да се пълни бункера и пр. има и остатъчна пепел, прах и ***.ОТКАКТО СЛОЖИХ АВТОМАТИЧЕН ГАЗОВ КОТЕЛ СЕ РОДИХ. НЯМАШ ГРИЖА ЗА НИЩО, ЧИСТО Е, ТОПЛО Е В ЦЯЛАТА КЪЩА, ИМАМ ТОПЛА ВОДА НОН СТОП И НЕ Е СКЪПО.РАЗБИРА СЕ, ТРЯБВА ДА ИМАШ ГАЗИФИЦИРАНА УЛИЦА.

53

Българина

преди 6 години

Ако в тези студени дни внесем ток искам герб да го внесат с по магистралата от константинопол...

52

Спиро

преди 6 години

Аз си карам на ***, защото се придържам към идеята за санкциите.

51

До 50

преди 6 години

Не е евтино.Отоплителен сезон ми излиза по 2000 лв.Но отоплявам обща площ 200 кв. мна двуетажна къща.Предимствата са,че няма хамалогия,навсякъде е топло и имаш и топла вода от парното, щото е свързано с бойлера.

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48Мисля да мина на пелети, но не знам какъв е разхода и съответно цената иначе на няколко места чета, че обслужването е елементарно.

49

въпрос

преди 6 години

Това в долари какво прави? Колко пари получава за това Русия? За тези близо 200 милиарда куб. метра газ за 2017 година?

48

Анонимен

преди 6 години

До ?)Имаш ли си изобщо представа какви са пелетите?Изсипвам ги в един кош и парното само си дърпа.Зареждам коша веднъж седмично.И изгарят почти напълно и пак веднъж седмично изхвърлят малко остатъци.

47

анонимен

преди 6 години

това е чиста лъжа в ЕС се отопляват и ползват втечнена газ хем е с пъти по евтина от руската и по калорична и не замърсява въздуха.Не знам нашите управляващи защо не внасят втечнена газ и ще ни бъде по евтино много поне 10 пъти пи евтино за тази газ не са ни нужни газопроводи.