262

Анонимен

преди 6 години

Кви, ригулатори,че те и децата им е ясно че фирма на 6 месеца вади 320 милиона евро...то е добре че българска фирма взема цез ..но да беше всичко на светло и кой е истинския собственик а не сега да ги проверявали институции голям цирк,колкото провериха КТБ,и тая пък оставка подавала как ни правят на глупави!!!

261

Анонимен

преди 6 години

Суджук, за това, че си станал разплут толуп, пак ли Радев ти е виновен?

260

Анонимен

преди 6 години

Как баце няма да вижда Пеевски в огледалото, станал е същото кюфте, срамота.

259

ТЪЙ АМИ

преди 6 години

МАЙ ГОТВЯТ ТИКВАТА ЗА МЯСТОТО НА ЮНКЕР. ТАКА ЕДНА ПРОСТА И НАГЛА МУТРА, ЩЕ СМЕНИ ЕДИН ОТЧАЯН И БЕЗХАБЕРЕН ПИЯНИЦА. ЕГА ТИ СЪЮЗА. КОЛКОТО ДО ТЕМЕНУЖКА - ВСИЧКО Е ЦИРК ЗА ЛЕКОВЕРНАТА ПУБЛИКА НА ГЕРБ. НИКАК НЕ БЕШЕ ПРИТЕСНЕНА ГОРКАТА. СЕГА БЛИЗКАТА Й КАТО КУПИ ЧЕЗ/А В ТОВА НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА, ЗАЩОТО ТАКАВА СДЕЛКА НЕ СТАВА НИТО ЗА ДЕН -ДВА, НИТО БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ТЕМЕНУЖКА И БОКО/Г-ЖАТА ЩЕ ПОЛУЧИ ПОСТ В НОВАТА ФИРМА С МНОГО ПО-ВИСОКА ПЛАТА. И ТОВА АКО НЕ Е КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСОКО НИВО -ЗДРАВЕ МУ КАЖИ

258

Анонимен

преди 6 години

Борисов ,взимай си агентурчика ,дето е написал коментар 252 и дим да ви няма.

257

Шиши

преди 6 години

Нова придобивка имам Аз !

256

Ха-Сега

преди 6 години

Ти да видиш втора грамадна измама купувайте си свещи.

255

Борисов одобри

преди 6 години

От Брюксел. Тоя,така съсипа държавата,че вече не му се стои тук. Решетарства за наша сметка и си мисли,че е велик......След като одобри,сега остава и да замете че разровят ли,мнооого ще замирише,като след всеки ге..й..бераст на отговорен пост.Един читав няма..

254

Анонимен

преди 6 години

Журналист: Г-н Борисов като се погледнете в огледалото виждате ли Пеевски? Пиарката на Бойко : Бойко дишай , 1,2,3,4,5

253

Ангел

преди 6 години

Нека само Български фирми да правят пари в България.Защото после тези пари ще се върнат по един или друг начин в икономиката на България а няма да бъдат изнесени зад граница.Наред е EVN да се разкарат ,а след тях и големите вериги Хипермаркети .Българския Бизнес е за Българите!!!

252

ex

преди 6 години

Най-много ме е яд,когато хорат в чужбина гласуват и си мислят,че определят нещо в БГ.Абе хора гласуването реално не е дело!Това е акт,който открадва вашия глас,но е необходим за да кажат управляващите капиталисти-''демократи''(чисти ***),че уж ето виждате ли ние правим демократични избори!Няма промяна в кадрите от 1989!Не се лъжете всички са си същите на власт,е техните деца де не те.Демокрация без кръв няма взета без кръв!!!Брани се всеки ден с Контитуция и права в съд!Свобода или смърт!!

251

Анонимен

преди 6 години

Зад цялата тази порнография стои Русия. Ясно е че ЧЕЗ го купува някой руски толyп, за целта обаче е избрана и фирма (кой знае колко са я търсили библиотекарите) да е свързана по някакъв начин с Петкова. Така с един изстрел се отстрелва както мишената ЧЕЗ така и Петкова. Вероятно тя не знае нищо за тази сделка. ЧЕЗ са доволни от договорената цена. Руският собственик ще вдигне цената на тока за да избие допълнителните харчове. Новият министър на енергетиката ще узакони сделката както и ДАНС.

250

ekek

преди 6 години

Мазния си е Мазен.Вии ся кво искате ве,а?Мазния е голям бетон, *** ***.Мноооа *** кефи. Това е, това е критерия за държава. Аз са чудех кваи таз държава па то глеи Мазния и пълнеи, еи!

249

ШАРО

преди 6 години

ТАКА Е КАТО СИ ИМАМЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ПОЖАРНИКАР.ХОРАТА В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ УМНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ СКРОМНИ ЩОТ СА УЧИЛИ.ПЪК НАШ ТИКВУН КАБАК ПАША ГЛЕДАЛ ВИНЕТУ В КИНОТО ЩОТО ДАЖЕ НЕ Е ЧЕЛ И КНИГАТА И ЯЛ ФИЛИИ С МАС.НАРОДЕ НАРОДЕ *** И СТРАХЛИВ НАРОДЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ ВОЕВОДИТЕ АКО НИ ГЛЕДАТ ОТГОРЕ.....................

248

Иван

преди 6 години

Е нали я разпоредил/оставката/, как няма да я одобри? Нищо не разбирам! Неговият съвет е Разпореждане, това е много ясно. След това си одобрява и разпорежданията ли? Направо ми звучи, като бързо замазване и стопиране на на предстоящи разкрития и скандали. Обаче станаха много въпросите като започнем от огради, саниране и т.н. Ако имаше противодествие и ефективно правораздаване това въобще нямаше да се коментира сега!

247

Анонимен

преди 6 години

Юда Искариотски,продаде народът за едните пари.

246

Стига дезинформация!

преди 6 години

Товарищи руски хакери и техните помагачи - *** от Позитано! Стига сте писали фалшиви новини, разпространявали дезинформация и очерняли българското правителство начело с Премиера! Знаем за вашите подмолни и недружелюбни действия! Каквото и да сътворите няма да успеете вече да заблудите дори и наивните бабички, изхвърлящи пликове с пари през балкона.

245

Анонимен

преди 6 години

Милионерче не се подигравай ти давай, давай, бръкни по дълбоко, имаш пари давай, давай, не се съжалявай ти си паралия, не се подигравай ти. Раз, два, три номер едно си ти, четири, пет, шест ти си добър шеф, имаш ли парички, даваш ги на всички, имаш ли парички, ходиш по женички. Милионерче не се подигравай ти давай, давай, бръкни по дълбоко, имаш пари давай, давай, не се съжалявай ти си паралия, не се подигравай ти. Милионерче не се подигравай ти давай, давай, бръкни по дълбоко, имаш пари давай, давай, не се съжалявай ти си паралия, не се притеснявай ти. Хайде бе отворко хайде, хайде бе играчо

244

Анонимен

преди 6 години

Бойко не може да прави такива неща, той е много набожен и слуша само "началника"

243

сминдух енд чесън

преди 6 години

Споко българи!Вероятно Гинка е спасител,енергото остава българско,управляващите са герои ,а не родоотстъпници,не че е било чешко ,ама нейсе.