192

Рушкофенчета

преди 6 години

Айде бе какво чакате записвайте се във вагнер дайте своя принос за прославата на матушката.

191

Анонимен

преди 6 години

Руски депутати питат за 314 човека. От видеата, които бяха показани е ясно, че бройката 14 или 50 е нереално ниска.

190

Анонимен

преди 6 години

Вчера изтече информация в американските медии че на товариш бандит Пригожин САЩ отдавна са му закачили слушалките. Затова и в момента готвачът е обвиняем номер едно в групата на 13-те. От разговорите му с тоя и оня за обмяна на готварски рецепни става ясно, че операцията по утилизиране на Вагнер е съгласувана одобрена и стартирана лично от главнокомандващият на русия в момента банален кандидат за президент за N-ти път.

189

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Не са 20 милиона а са 42 и пак не им дойде акъла на твоите жалки руснаци. Накрая всичките ще ги избият и света ще се отърве от тая пacмина.

188

Анонимен

преди 6 години

Убедих се че руснаците са изключително наивни и не познават нито себе си нито историята си поднасяна им единствено като низ от геройства. Оцелелите от погрома в Сирия, радказват че им била обещана въздушна подкрепа от Сушки и затваряне на въздушното пространство с С400. Сега обвиняват командирите си че ги били излъгали. Не знам колко грама мозък трябва да имаш за да разчиташ на нескопосаната С400 срещу стелт и на допотопните су-та срещу Ф22. Ами то и 1 гънка да имаш щеше да е достатъчно.

187

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Евроатлантиците изпитаха оргазъм, че най-после са успели да убият няколко наемници от руски произход.Само, че забравят, че руския народ даде над 20 милиона жертви във Втората световна война и въпреки това победи.

186

БЪЛГАРОФИЛ

преди 6 години

...ЧАСТНА АРМИЯ- А КАКВО Е ТОВА, НЕЩО КАТО НАРОДЕН СЪД ЛИ Е ИЛИ КАТО ТРИБУНАЛ- НЕЩО ИЗВЪНРЕДНО, НЕЩО НАД ЗАКОНИ И ГРАНИЦИ?!

185

Анонимен

преди 6 години

Афганската история ще се повтори с двойно по голяма сила жертвите ще са хиляди

184

Русофил

преди 6 години

Жалко за убитите,но те не разбраха че Сирия не е Донбас.А що се отнася до телата-след атаката която показаха трудно ще се намери нещо ЦЯЛО.

183

Анонимен

преди 6 години

Това не е било битка. Това е било заколение.

182

Анонимен

преди 6 години

Русия не си уважава падналите за нея войни. Не са прибрали поне телата им оставили са ги на кучетата. Или просто ги е било страх.

181

Анонимен

преди 6 години

Хибридната война срещу Русия не спира нито за миг.

180

Анонимен

преди 6 години

Избитите бабаити са бабаити само срещу цивилното население. Появи ли се реален противник лелеее...мале бабаитите вече не са бабаити.

179

Анонимен

преди 6 години

300 избити руски военни са няколко десетки, така е ... около 30 десетки.Дотук с митовете за великото руско оръжие. САЩ ги смаза без една жертва. Това е реалната ситуация. Технологията срещу пропагандата.

178

въй

преди 6 години

въъъй камилите спряха да пият вода от уплах

177

Анонимен

преди 6 години

Още два Су-57 кацнаха на летището в базата Хмеймим. Утре ще питаш ли къде са телата на пиндостанските наемници?

176

Факт

преди 6 години

До TrumanАко някой се интересува от (почти)точните цифри-20 убити и 50 ранени.Сигурно и някой е умрял после.Няма значение.Не е достатъчен повод за започване на Световна война,а по скоро сигнал за вземане на допълнителни мерки.САЩ показаха,че не умеят да губят и са готови на всичко,за да запазят статута си,дори с риск от собственото си унищожение.Трябва да се има предвид.

175

господ гледа

преди 6 години

а защо не жалейте убитите от тези платени килъри-човечета които убиват за пари

174

Венсеремос

преди 6 години

До 199 дядо мразЕх дед мароз , глупав си като ватенка. Тази случка за пореден път показва ,че *** живеят в 19 век.За тях боя е да излезнат с американците голи до кръста ,намазани със зехтин и са ке вкопчат в пехливанска схватка , да но войната на 21 век е по различна- печели по умния

173

Хм

преди 6 години

До Зозо"70 000Е ли струва 30 годишен здрав мъж"Ако се съди от снимките-повечето са 40+!А кризата на средната възраст е лошо нещо!Като знаеш,че след няколко години ще ставаш по няколко пъти на вечер да пикаеш...Вместо да се наливат с алкохол,поне ще припечелят,ако не за себе си-за близките!