55

Анонимен

преди 6 години

То и в Швейцария има много оръжия ама не съм чул като в Щатите през седмица да ги убиват по училищата...Аз детето на училище ли го пращам или на война, егати...

54

Анонимен

преди 6 години

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ!ТРЪМП НАСЛЕДЯВА ПАРИТЕ СИ! И ГИ УВЕЛИЧАВА С ПОМОЩА НАЙ-ВЕЧЕ НА МНОЖЕСТВО ФАЛИТИ ПРИ КОИТО ЗАВЛИЧА СЪДРУЖНИЦИТЕ СИ А ТОЙ ИЗВЛИЧА ПЕЧАЛБАТА!ТРЪМП Е ИЗПОЛЗВАЧ КОИТО НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ НИТО ЗА ДЪРВЕТАТА НИТО ЗА ЖИВОТНИТЕ НИТО ЗА ХОРАТА !! НАЙ ОБИКНОВЕН БЕЗКРУПОЛЕН ИНТЕРЕСЧИЯ!!!НИВОТО МУ НА ИНТЕЛЕКТ Е МНОГО ПОД СРЕДНОТО !!ПАК КАЗВАМ ТРЪМП НАСЛЕДЯВА ПАРИТЕ СИ А НЕ ТОЙ ДА ГИ Е ИЗКАРАЛ ЕДИН МЕДИЕН КЛОУН ТОВА Е ТРЪМП!

53

АТАКИСТ

преди 6 години

до 51 Добро е решението, но и всеки папагал 4-ти курс с пистолет понеже навършил 18 години.Ще е интересно на входа на училището как охраната на училището ще позволи на учител да влезе с оръжие, а на ученик- не! Нещо дискриминация усещам!

52

Гост

преди 6 години

От цялата тази дискусия, аз не разбрах, кои са всъщност двете гледни точки? Пише за две гледни точки. Да носят учителите в САЩ оръжие в час или да не носят? Или що? Този човек, преби собствените си екипи за спешни действия - полиция, парамедици и всички останали, завявявайки, че са толкова зле явно, че трябва да бъдат въоръжени учителите? Леле... Гениален ход да се измъкнеш от една каша, като сътвориш друга))). Па и гледни точки, нещо, борави))). А сега, на ход е правителството)))

51

Анонимен

преди 6 години

Вече е модерно да се обижда на ***, преди беше ***...Ех как ви промиват мозъчетата...

50

Анонимен

преди 6 години

Меркел би заявила: Ще раздадем на всеки плюшено мече за да служи като щит.

49

Анонимен

преди 6 години

Поредната тъпотия на американците, нали ще си сменят местата бе, учителите ще стрелят по лошите ученици?

48

Българин

преди 6 години

Добро решение! Всеки учител с автомат!

47

бай х

преди 6 години

дайте и оръжие на чистачките ... бабави *** прозтъ

46

АТАКИСТ

преди 6 години

Спомням си филма "Директорът" с Джеймс Бешуши. Хамерикански филм от преди 30 години. Е там Директорът искаше да ги разстрелва едни определени ученици, но само ги биеше до пребиване.....защото беше сам! Иначе щеше да ги гърми ако имаше патлак...Велик филм!

45

Handel

преди 6 години

Стрелбите в училищата стават, защото те са така наречените "меки цели" (заедно с църквите) - обявени са за gun-free зони. Което спира само добронамерените хора, но не и откачалки и терористи. В последния случай в Тексас в църквата дъщеря успява да се обади на баща си, който живее наблизо. Таткото си грабва пушката, нахлува в църквата, ранява откачалката който побягва, и после с друг съсед го гепват.

44

АТАКИСТ

преди 6 години

Че що да не се върнете при Чарлз Бронсън в Дивия Запад, Тръмпе?Там убиеш някой от кеф, от интерес, от заплаха и не ти искат сметка.Ти без това мозъкът ти е в дивия запад..пардон в концлагера Заксенхаузен.Фашист неземен!

43

Be quick or be dead

преди 6 години

Как е, подадохте ли молби за визи вече за Ю Ес Ей? Никой нормален не бяга да живее в Русия. Добре е преди да заминете да направите десетина часа на стрелбището да сте адекватни на ситуацията

42

Анонимен

преди 6 години

Баш американа си със свободата на словото, право да притежаваш и носиш оръжие и останалите точки от конституцията.

41

Анонимен

преди 6 години

Представяте ли си някой даскал да бъде разгневен от факта, че всички ученици закъсняли за часът му, влизайки в стаята и му кажат: аре стреляй ве, нали си бесен от нас, нали имаш оръжие...?ще имаме" Учител разстреля цял випуск."бай дончооууу, бАЙ дОПНЧОУУУ...мУАХАХАХАХ

40

Анонимен

преди 6 години

Много е трудно да обясниш на българския роб, че оръжието е свобода.

39

ВТОРО ЧЕНГЕ

преди 6 години

Ако няма оръжия в училище , няма да има стрелба..толкова е просто....Че утре Може Учителя да превърти...и да почне да стреля..тогава на кой друг трябва да се даде оръжие за да пази пазят учителите ...които пък ще пазят децата...насилие с насилие не се спира....

38

Янки ли е или не

преди 6 години

Всеки с патлак и пушкало!

37

Анонимен

преди 6 години

До ВолодяНяма нищо по американско да имаш право да носиш оръжие за самозащита.

36

Анонимен

преди 6 години

Полицията за какво е,трябва да се засили охраната навсякъде.Особено в училищата,да се проверяват ,като на летищата,щом са я докарали до там.Носенето на оъжие от всички,не е решение.