112

Анонимен

преди 6 години

"Пак казвам, обиденият турчин в коментарите наистина не е умен, щом хапе ръката, която му защитаваше интересите до момента, понеже не можеше сам да ги защити."Ах робе робе...ако беше умен колкото мен щеше да успееш да избягаш от клетката като мен през 1986г знече можело! Иска се акъл...ама твоя патки пасе :-)

111

Левски е велик

преди 6 години

Абе какво стана с Анкетната комисия на Сидеров за Левски , не стана ясно сега Левски лъжец ли е или всичко теа което е написал в писмото до Любен Каравелов е истина , или поредната Простотия на Обединените Патриоти(потуркОвци)

110

Анонимен

преди 6 години

Пак казвам, обиденият турчин в коментарите наистина не е умен, щом хапе ръката, която му защитаваше интересите до момента, понеже не можеше сам да ги защити.

109

Анонимен

преди 6 години

С "мускОли" ли? :)Пак ти е виновен някой... Но аз не съм виновен за това, че от 1986 г не живея в бг:-):-):-) та нормално е да допускам правописни грешки, какво ще кажеш за сънародниците си, които допускат повече от мен правописни грешки при положение, че бг им е майчиния език:-) Та малко момченце на теб се не ти позволявай някой нещо...жалъл си...:-)

108

Анонимен

преди 6 години

С "мускОли" ли? :)Виж сега. Вече доказа, че не си много умен. А се обиждаш, защото си турчин и някой е казал самата истина за турците. Представи си едно дете. Което ходи на училище (метафора на държава). То не може да избяга и да отиде да живее другаде, не защото генетично е глупаво, а защото е малко и слабо, а около него има бандити. Около него, по улиците все има бандити, които вероломно го нападат няколко пъти и му изяждат баничката. И все всичките наведнъж го нападат. Ум се иска, а нямаш!

107

Анонимен

преди 6 години

Който реве че е бил роб, значи най-вероятно в момента е роб. Граници не е имало, който не му е харесвало в империята лесно е можел да се разкара. В момента има повече роби от ония времена.

106

Анонимен

преди 6 години

"Кой реве че е бил роб? И по майчина и по бащина линия родовете ми са със столетна история на земеделци и индустриалци. Турците са им пазели имането стотици години без да правят проблеми."Твои сънародници ревът!

105

Анонимен

преди 6 години

"Умния човек не може да бъде слаб! Ти не схващаш!"Може. Като го оберат до последна троха 3 пъти, като му вземат земите и правата разни, които са 10 пъти повече от него. И после години наред го държат беден, като в клетка.Не аз, ти не схващаш!" Абе ти си бил много "умен" щом не си се усетил, че те убират и то 3 пъти... и не си направил нищо с ума ти да изленеш от клетката... Не с мусколи, а с главата се излиза от клетка...

104

Анонимен

преди 6 години

Кой реве че е бил роб? И по майчина и по бащина линия родовете ми са със столетна история на земеделци и индустриалци. Турците са им пазели имането стотици години без да правят проблеми.

103

прави се на луд

преди 6 години

Християнството е наложено през 862-863 г. по тези Земи , нещо като Възродителен Процес през 21 век , има достатъчно Материл за четене в гугъл , който иска чете и се информира , който не иска се прави на луд

102

Анонимен

преди 6 години

"Турците са били най-низшата класа в османската империя. Всички султани, везири и цялата управленска класа са били българи, византийци, евреи, даже и западно европейци е имало на ръководни постове."Че тогава защо чи ревеш, че си бил роб, виж, че ти си превзел Константинопол и България, та си стигнал чак до Виена :-) браво на теб!

101

Анонимен

преди 6 години

дай ти един пример за султан турчин като си толкова хитър :):):)нали точно заради това трябваше Свети Кемал да ви набива канчето :):):)

100

Анонимен

преди 6 години

Всички султани, везири и цялата управленска класа са били българи.Дай пример за поне един султан българин.

99

Анонимен

преди 6 години

Турците са били най-низшата класа в османската империя. Всички султани, везири и цялата управленска класа са били българи, византийци, евреи, даже и западно европейци е имало на ръководни постове. ======Много добре си изброил народите които са били слуги на ТУРЦИТЕ.

98

Анонимен

преди 6 години

"Умния човек не може да бъде слаб! Ти не схващаш!"Може. Като го оберат до последна троха 3 пъти, като му вземат земите и правата разни, които са 10 пъти повече от него. И после години наред го държат беден, като в клетка.Не аз, ти не схващаш!

97

Анонимен

преди 6 години

Турците са били най-низшата класа в османската империя. Всички султани, везири и цялата управленска класа са били българи, византийци, евреи, даже и западно европейци е имало на ръководни постове. Турците са били само евтина работна ръка - както са в момента в Германия.

96

Анонимен

преди 6 години

"Не, приятелче, не сме глупави, слаби сме. И бедни. Има разлика, но очевидно си глупав, щом не я схващаш, ами се водиш от обидата си. Само глупав, примитивен и духовно беден човек, може да се води от обидата си."Умния човек не може да бъде слаб! Ти не схващаш!

95

Анонимен

преди 6 години

да беше погледнал в Википедия какво пише за Покръстването преди да сложиш минус на коментара ми

94

Анонимен

преди 6 години

Не, приятелче, не сме глупави, слаби сме. И бедни..Богат грозен няма, също както и глупав.

93

Анонимен

преди 6 години

До TOP SECRETДискОтира ли се? На дискОтека ли са го водили? Кога ли ще бъде въведено правилото, че неграмотно написани коментари следва да бъдат изтривани? Изключваме неволни грешки, те си личат.