27

kate

преди 16 години

този концерт вечно ще го помня, невероятно шоу!!!! а-а-а-а-а!

26

LORENA

преди 16 години

Жалко,че само чета за великия ДЖОРДЖ:((( ,а не го видях,ама съм в Бургас! Елтън Джон,Фреди Меркюри и той са част от живота на хиляди българи и никакви писания на дребни комплексарчета и завистничета дребни не могат да ги докоснат!Защото са високо в звездното небе!Не можете да ги стигнете,каквит о и плюнки да хвърляте!Ние ги обичаме!

25

Ivo

преди 16 години

Не оспорвам безспорния талант на Джордж Майкъл и съм сигурен, че концертът е бил страхотен, обаче тия впечатления, за които прочетох ми се сториха доста, ама доста нереални! "Оставих си сърцето", "исках да умра", "получих 100 оргазъма", "единствен ият към когото имам култ" и т.н. ми прозвучаха чак комично на моменти. А бе хора, не знаете ли, че прекалените емоции не са полезни, а ако се опитахте да ги предадете и на хората които четат не ми се вярва че ще имате "огромен успех", ако самият човек не ги е изпитал. Иначе не оспорвам правото на всеки да харесва каквото и когото си поиска, но Идолът трябва да си самият ти, защото няма по ценен и важен човек от теб самия! Всичко останало са думи, с които признавам Ви, доста често успявате да въздействате. Желая Ви успехи!

24

Dimitar

преди 16 години

Написах заглавието си по този начин, за да ме разберат тези, които бленуват за светлото си бъдеще на берачи на ягоди в...Англия например ....Колко жалко! Този проклет БГ нихилизъм пропива и това място, в което хора, които са били в центъра на събитието вчера, намират място да изразят емоциите си! Невероятно, божествено и грандиозно- това е най-малкото, което може да се каже. Не защото съм фен, не защото харесвам Джордж Майкъл, а защото само малодушен и безчувствен /както и силно комплексиран младеж с неизживяни сексуални фантазии/ може да говори за "***&quo t; и производните. А застаряващ???? Много интересно....по кое съдим? По себераздаването ? По енергията? По темперамента? Ресто, не струва, жалко за вас приятели. И за нас, които четем откровените ви комплексарщини. За пръв път пиша на подобно място, възмутен съм от злобата и неразбирането, некомпетентност и безмозъчност... .стига! Ясно е, че това не е за вас, пуснете си нещо "за душата", погледайте, поинтересувайте се и тогава пак да се срещнем.... "след 10 години...." ;. Малки сте още.

23

Ani

преди 16 години

Koncerta be6e super !!!!Takava tehnika,takava scena, takiva efekti , uau cialata nastrahvam ot 4uvstvoto koeto izpitah v4era6nata ve4er!!!A George, kakvoto i da napi6a 6te bade malko!!!Pri vsiki slu4ai edna goliama DU6A,imaiki predvid kauzata za koiato be6e tuk!Vsi4ko ostanalo za koeto mojete da se setite v polojitelen smisal e GEORGE MAIKAL !!!!!

22

преди 16 години

Към тримата автори- чудесно и образно, наситено с емоции сте описали всичко. Красита - прекрасен стил (и без граматически грешки). След твоята статия не можех да предположа какво още ще могат да кажат другите двама, но и те ме изненадаха. Поздрави и на Елена и "интересни я" стил на Сашо. Наистина ме израдвахте!

21

Kiril

преди 16 години

kaka, много си права, подкрепям ти мнението, също и на Сашо, единия от авторите на статията : и аз като него съм бил на концерти, ама такова чудо не бях виждал. "I will be the one who loves you till the end of time George"

20

kaka

преди 16 години

Виждам, че тук се срещат 2 вида горе-долу еднакви мнения. Първия вид са хората, които са оценили невероятното шоу от вчера и втория, които не са били на концерта, ама понеже са 'чели некъде', че Джордж Майкъл е *** - имат мнение за музиката му, за стила му, за изявите му, за професионализма му. Според мен зад двата вида коментари стоят хора, които се различават по едно единствено нещо: едните са щастливи хора, които искат да бъдат щастливи и се оставят на тези, които могат, да ги направят щастливи. Другите няма да ги коментирам, защото ми омръзна от недоказали се бедни душици в тази държава. Бих им казала само, че Джордж Майкъл е богат, защото е мега-талантлив и си скъсва *** за тия пари. Той не ви е виновен, че имате да изкарате една седмица без пари до заплата, нито че "не можете да си намерите работа по специалността&q uot;. Също така, бъдете сигурни, че *** доста повече от вас, а мъжете които е чукал със сигурност не са по-космати от вас и вашите жени. Джордж Майкъл е велик певец, нека да е ***. Аз му благодаря, че ме направи щастлива - чувството беше велико. Ако спрете да мрънкате и да търсите кусури на всичко, може и вие някога да изпитате такова чувство.

19

злобмбюл

преди 16 години

няма да се извинявам за това което ще прочетете, не ми и пука дали някой от бездарните плазмодии, изрази ли мнението си за "гея" , "скапаняка ", "педераста " и както там още го наричат дребните им душици ще си даде труда да прочете написаното, но такива "хора" ; или по точно генетични *** с изкривено мислене, което могат да споделят единствено в нета, скрити зад *** никнеймове са показателни за цялата селяния и идиотизъм които ни заобикалят (ще се извиня единствено за клишето, което току що употребих)ДЖО РДЖ е велик, гей с потник или без, той е и ще си остане велик музикант. а ***, които пишат тъпотии поради липса на по-забавно прекарване на деня да идат на концерт на азис, на графа или на който си решат. единия в англия искал да ходи...ми *** бе, защо ни занимаваш с тъпотиите си. друг се чудел как сме му се кефели. сугрен съм мили мои комплексарчета че до преди 10 години и вие сте подскачали на "freeeedom " и вие сте се блещели на клипа с наоми, синди и линда и сте подмокряли пелените и не сте и сънували че звезда от такава класа дори знае какво означава българия и е ли това за ядене или е държава в азия (както счита голяма част от прехваления английски и американски народ).и аз бях там, и аз плаках, крещях, танцувах и още не знам сън ли беше или се случи наистина. втрещи ме показания на екрана среден пръст на някакво *** от публиката. *** явно беше дал 70 или 100 лв за да покаше среден на джордж. браво бате, силен си!!! запиши се в атака...по-ве лик и професионално изпълнен концерт до сега за мен не е имало (да ме извинят феновете на депеш, металика и др.)беше ВЕЛИКО СТРААХХХОТНО ИЗРИГВАЩО ! щастлив съм че станах част от този феноменален спектакъл

18

GERGX

преди 16 години

Хора, осъзнайте се уе хора ...

17

roko

преди 16 години

че си е *** *** си е, но ко жи пука нали не си лягате с него!!!този концерт имаше кауза а тук чета такива тупотии че отново се сештам за българския манталитет

16

кретен

преди 16 години

Концерта беше на супер ниво за БГ. Такива ефекти едва ли е имало на друг концерт в БГ. И нашите т.нар. "звезди&qu ot; само могат да си мечтаят да сътворят нещо подобно. Мария Илиева и Графа пяха много малко след което 45 мин. очакване да излезе Джордж,което от една страна доскуча на публиката.Джорд ж сепредстави повече от добре,но незнайно защо част от публиката беше като заспала на стадиона.Бирата ли им беше малко или просто за пореден път се доказва че нашенската публика докато разбере че пред нея се случва нещо грандиозно изпуска есенцията на представлението .Е накрая като че ли се посъбуди от транса и започна да се радва на изпълнението.Ев ала на Джорджаз му се радвам има страхотен глас,честно казано мислех си че гласа му ще е по-различен на концерт но уви бях приятно изненадан.Изкар ах си страхотно пях,пих и се веселих.

15

vili

преди 16 години

Още не мога да повярвам,че бях част от ЯВЛЕНИЕТО Джордж Майкъл-щях да умра, не можех да контролирам емоцията си и мога най-отговорно да заявя,че това,което ми се случи е извънземно.

14

Kalin

преди 16 години

Боже колко простотия има по света да се прехласват пред някакъв *** оглупял и остарял.Защо в България идват само залезли и бивши величия.Вместо да работите ходите да крещите *** такива.Само едно нещо-след няколко дни в Лондон той ще пее пред 90 000 души. Искам и аз да оглупея по дяволите но да отида там да го гледам този застаряващ "***& quot;. Там, където хората за съжаление са с векове пред нас жалките bulgareta,чиито манталитет и простотия немат край. Да ама не може би в някой друг живот. Все пак enjoy и да не ви пука.

13

qsmina

преди 16 години

Naistina be6e neweroqtno izjiwqwwane.. nqma dumi, koito da opi6at kakwo be6e use6taneto! Vsi4ko be6e na niwo i nadmina i nai-smelite mi o4akwaniq!

12

Iva

преди 16 години

Koncertur beshe neveroiaten-izj iviavaneto beshe nepovtorimo-str axoten kontakt s publikata i ynikalno svetlinno show! Nikoga niama da go zabavia!

11

NOFX

преди 16 години

edva li go *** pop-idola za na6ite medici, zamislete se be hora!!!

10

Mimi

преди 16 години

Tova beshe naistina nai fenomenalnoto show koeto niakoga mi se e sluchvalo. A za vsichki, za koito toi e porednia gei ami ne go slushaite prosto, pusnete si azis ili niakoia druga chalga i se naslajdavaite.

9

mili

преди 16 години

Едно голямо браво на тримата автори! Бях на концерта, самата аз съм от "пишещите братя", но вие ме трогнахте повече отколкото дори собствената ми емоция успя! Браво!

8

Yorgos` fan

преди 16 години

Почувствах се,че все едно аз играя във филма 'Смело сърце', когато дерях гърлото си заедно с онези 30 000 в тъмнината и се чуваше само едно плашещо Freeeeeeedooom