67

Анонимен

преди 6 години

До СтаматТова, че българинът е мачо и щом не иска да подпише конвецийката е ЗА боя над жени е толкова нелепа логическа конструкция, колоко е нелепо да кажа- плувам, следоватлно съм риба.Давай Стамате ти можеш , аз обаче не знам дали мога да понеса още от извечната и безкрайна глупост.

66

Анонимен

преди 6 години

Някакъв ***, който вероятно утре ще убие някой, защото го е изпреварил на магистралата, сега "само" е пребил садистично жена си.И се започва - изневерила му била, той колко време трябвало да я търпи... Вие там ли сте били, че знаете? А ако просто комплексарят като се напие вижда изневери навсякъде? Или ако подозира на нея само защото на него му е навик? Или ако просто си търси повод да си пусне юмруците?Как не съм чула една жена да е пребила неверния си мъж и да й ръкопляскат за това?

65

Анонимен

преди 6 години

Толкова уж бой само показва, че човекът повече се е ядосвал, отколкото я е налагал! Или е салботелесен, а тя много яка! Аз моята ако извъртя един с гняв няма да може да стане да си събере кокалите! Тя е много хитра и не се прави на мъж, а с памук ми вади душата.Като истинска жена!

64

кандисах ввече

преди 6 години

нека да приемат геййстката конвенция от Истанбулстига да спрат да пишат подобни простотии

63

Стамат

преди 6 години

Ето, още един противник на Конвенцията за защита от домашно насилие. И с право. Кой ще му забранява да си бие жената? Тя го обича, питайте я. Ще ви каже, че и той я обича, че я бие, защото заслужава, и че ще е по-добра за в бъдеще. И въобще подобни глупости. И въобще - българинът си е мачо и никаква Конвенция за *** не може да го спре!

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонименганьо не обича западните демокрации !.................Първо, прочети Бай *** и тогава слагай епитети. Второ, като участваш в такива разговори НИКОГА НЕ РАЗЧИТАЙ ДА ГИ СПЕЧЕЛИШ С КЛИШЕТА визирам ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ.Трето, винаги ме изумявала дълбочината на арогаността и пълната загуба за човешка принадлужност, когато някой се нахвърли с цялата си ярост да обижда един народ, без значение кой.И ти, който обиждаш, мислиш че работиш в името на своята кауза?...Това ли са ти аргумен

61

Анонимен

преди 6 години

От това разбрах, че сестрата е основния виновник дето се меси и крие чужди ключове. Не е оставила сестра си да излезе, принудила я е да остави и тя е изяла боя. Страшна услуга.

60

ЛИЛИ

преди 6 години

ТЕ ТАКА ЧАКАТ, А ПОСЛЕ УБИЙСТВА

59

75

преди 6 години

Умори го на 46! Кротък и способен момък беше, но този устрел наречен претенциозно жена го умори без време. В работата поддържаше всички машини от коли до измервателни прибори и радиоапаратура.Още бяхме деца, ВЕФ - а ми се повреди и той го оправи без проблем. Мотори, двигатели - всичко! Тази чума го унищожи и сега продължава да си развява байрака, макар и вече на преклонните 55!

58

Анонимен

преди 6 години

*** не обича западните демокрации !*** обича да бие жена си и децата си , понеже така си доказва че е мъжага !*** иска да стане част от руската империя , та да има повече пиене и никой да не ми разваля рахатлъка като му казва че не бива да пие и да бие жена си !... природата е пуснала вече прахосмукачката за ганьовчетата ...

57

Мюмюн аго

преди 6 години

И какво, накрая Кирил изгонен от жилището?! Защото искал да изгони невярната си жена? Значи Кирчо на работа по цял ден, а Танчето си пери п/ката из града. После Кирчо дочул от някъде с колко хора е станал ортак и се поболял. Само шериата ще ги оправи ку/вите!

56

Анонимен

преди 6 години

Друга една пък мине не мине 2-3 седмица, взема децата, оставя си човека и хайде при майка си и баща си.Един път така като престояла няколко дни една вечер му се обажда да пали москвича и да я прибира.Той казва - Пия в момента, на масата съм - утре! Тя - Не, ако сега не дойдеш, вече няма да видиш децата никога.Човекът скача в москвича, тя през това време се обажда в дежурната на полицията - Така и така, москвич ДК сега ще мине по улицата, шофьора е пиян..И му взеха книжката.Лека му пръст!

55

Анонимен

преди 6 години

Моята какви номера ми е въртяла преди съдът да ме отърве от нея! Още нямаше 112 и то глъмото взело, че объркало номерата и вместо 166 полицията избрало 160 - пожарната! И стана една...! То имало пожар за гасене, ама докато се усетя.

54

Анонимен

преди 6 години

Дал и свобода да върви където иска! Трябва да си най голем мухъл да търпиш ходи с когото си поиска, а ти да зяпаш мухите и да търпиш всичко това, и да я отглеждаш.Прав и път!Ако много се запъва, извеждаш я на стълбището, един шут отзад и да върви да се подвизава и събира минала слава на ненаситна партизанка!

53

Анонимен

преди 6 години

На тоя...... едва ли ще помогне истанбулската конвенция.

52

ОРУЕЛ

преди 6 години

"Минути за омраза." по телеканалаКазах ви поне пуснете Джин "Победа", защото ще си уморите публиката.Първо се чете ,после се пише,Чукча!D

51

Един мъж от квартала

преди 6 години

Аз сигурно съм някакъв не-нормален според новите норми, защото за 10 години съвместен живот никога не съм удрял жена ми нито тя мене, през ум не ни е минавало да се държим така един с друг. тя не ми е давало никакъв повод да постъпвам лошо с нея, поне засега. Вярно крещим си понякога за разни неща, не сме идеални, имаме си спорове, но държим един на друг, хубаво ни е заедно. Сигурно сме из-вратени щом е така.Защо не напишете статия за такива като нас?

50

Анонимен

преди 6 години

Таня успяла да се освободи от захвата, отишла в спалнята с двете деца, като взела телефона на мъжа си от коридора и се обадила на 112..................Абе вие все едно сте били там...тц,тц,тц,

49

Анонимен

преди 6 години

Много страшно ли ще стане, ако не я ратифицираме ИК)))

48

Анонимен

преди 6 години

Изкарала го е от нерви човека! Да стигне до там, че да се обажда на 112!Злепоставиха човека - това е! Уж, че излиза пък не излиза, а другата скрила ключовете вместо да я спасява.Целта - да се вдигне джангър, да го осъдят и да му вземат апартамента.Сетне да повикат любовниците си и да мъркат доволно в чуждите постели и матраци!