120

Анонимен

преди 6 години

Да се направи референдум.

119

PD

преди 6 години

Дякона е бил безмерно човеколюбив, съдейки по написаното от него за случката.Но казвам ВИ, днес няма достойни дори да умият нозете му.И когато затръбят тръбите, няма да има такива човеколюбиви думи, за "невинни" 24г. храненици, от кръвта и несгодите на народа си, нито за благодетелите им Чорбаджии (безродни бизнесмени по ново му).Покрай сухото гори и мокрото, е казал Мъдрия народ Български, но мъдростта не е на почит днес, затова страданията, ще са многократно по големи.

118

Анонимен

преди 6 години

Левски бил убиец ,Ботев -пияница,Раковски бил обратен.Не сме народ в момента а племе.

117

Анонимен

преди 6 години

ПОКЛОН Днес има нужда от него другото е дрън дрън.

116

PD

преди 6 години

..улицата беше пълна с хора. Не умря изведнъж. Захвана да вика повече, което не можеше да се укрий вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да каже какви са били. Жално за невинното момче! Но ако не беше така, бе оцапано на много страни. ДОКАТО ПОСТИГНЕМ ЦЕЛТА СИ, ЩЕ ОТИДАТ И ДОСТА НЕВИННИ ХОРИЦА.Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872г.

115

Анонимен

преди 6 години

Какви убийства бе вие наред ли сте... Абе вие сте много болни... неизлечимо болни... как е възможно дори да се коментира такава глупост.... да ви дяволите вземат всички! ПРЕДАТЕЛИ!

114

Анонимен

преди 6 години

Поне днес замълчете,нахалници.И стига с тия глупави комисии,които не вършат никаква работа.

113

PD

преди 6 години

...Според като изпитах, от дюкяна си дохождал всеки път един час и половина преди момчето то не бе така. Към 3 часа дохожда калфата му, отваря портата, която беше заключена отвън, и влиза..Ако бе дошел той пръв, нямаше да става никакъв шум, а то дойде първо момчето. Посрещна го другарят ми. нададе вик: "Тичайте хора!" Докато пристигна от мястото, дето бях на двора, то все вика и се бори с другаря ми. Пристигнах. Ръгнах го с камата на смърт, та дано народът да сбърка посоката на гласа му, ..

112

Анонимен

преди 6 години

Левски и Русия ........Оцет и олио. Само човек с раздвоено съзнание/***/.може да бъде патриот,и русофил.Не става.

111

PD

преди 6 години

ДОКАТО ПОСТИГНЕМ ЦЕЛТА СИ, ЩЕ ОТИДАТ И НЕВИННИ ХОРИЦА...През друга къща влизам у едного чорбаджия, комуто бяха искали помош за заточениците в Диарбекир. А това куче, като не дал ни пара, напсувал ги и ги укорил, че били разваляли спокойствието му! -на шкембетата. Аз исках да го и парите му, но като правих сметката си в къщи, на пазара не излезе така. Да видим каква.Ние скрити в къщата му. Фамилията бе отишла на Троянския манастир, а той само с калфата си, 24-годишен момък....

110

БРЕЙЗАРС

преди 6 години

СПОРЕД ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ АКО УБИТИЯ РАТАЙ МУ Е ПОСЕГНАЛ СЕКСУАЛНО И ГО Е ХВАНАЛ ЗА СРАМНИТЕ ЧАСТИ С ЯСНАТА МИСЪЛ ДА ГО ОБЛАДЕ ПРОТИВ ВОЛЯТА МУ ,ТО ЛЕВСКИ Е БИЛ В ПРАВОТО СИ ДА СЕ ЗАЩИТИ И ДА ГО РАЗПОРИ ТОЗИ ***!!!

109

109

преди 6 години

Когато са ударили хазната в Араба Конак,парите много,не се носят.И тогава Левски раздава ,,Червените Куфарчета''.По традиция,който е раздал ,,Червените Куфарчета'',не живее дълго. Примери колкото искаш.Особено от подземният свят.

108

PD

преди 6 години

Няма такива писма!Но за сметка на това се прави на Византиец, че не разбрал кой бил Левски.Щото Левски, явно има навика да пише писма на непознати.

107

109

преди 6 години

Волжка България,е била Преди...По време на .....Сега и ЗАвинагииии,и там само хора с Българско самосъзнание,понимайш ли ???

106

Анонимен

преди 6 години

До 109ТИ СИ ЛУДА ***! ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИ ТУРСКОТО РОБСТВО СПРИ СЕ С ТАЯ УМОПОБЪРКАНА ХОРЕЯ ИЛИ СЕ ГРЪМНИ!!! ЛЕВСКИ И ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ *** ТИ СИ ЛУДА *** :D

105

СЪБИРАЧ НА ДЪЛГОВЕ

преди 6 години

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ АКО СЕ ЯВЯ КАТО АДВОКАТ НА ЛЕВСКИ НАПРАВО ЩЕ ВИ РАЗГОНЯ ФАМИЛИЯТА ;DУБИТИЯ РАТАЙ Е ПОЗНАВАЛ ЛЕВСКИ И ДОБРЕ Е ЗНАЕЛ , ЧЕ ГОСПОДАРЯТ МУ ДЪЛЖИ ПАРИ !!!УБИТИЯ РАТАЙ Е НАПАДНАЛ ЛЕВСКИ А ЛЕВСКИ ГО Е УБИЛ ПРИ САМОЗАЩИТА! ОСВЕН ТОВА РАТАЯТ КОЙТО НЕ Е БИЛ НИКАК ДРЕБЕН Е ИСКАЛ ДА БЛУДСТВА С ЛЕВСКИ ДА ГО ВЪРЖЕ И ОПЪНЕ А ТОВА Е БИЛО НЕПРИЕМЛИВО ЗА ЛЕВСКИ КОЙТО СИ Е ПАДАЛ ПО МОНАХИНИ :D

104

Анонимен

преди 6 години

Един чорбаджи, дето е на служба на султана, за да се умие, хвърля вината на Руските служби.....Дори и собственоръчно пише писмата на графа Игнатиева ли?

103

Анонимен

преди 6 години

Всичката ви наред и втасала тръгнахте с това да се занимавате.Луд умора нема.

102

Анонимен

преди 6 години

Понеже парите от обирът са били много,са се разпределили помежду им.Обаче всички са започнали да харчат за лични нужди и удоволствия.И не са могли да ги върнат при поискване.Нали се сещате как го хващат вече.И на процесът никой няма файда да го оставят жив.Просто бизнес.

101

109

преди 6 години

Ами научете си историята за ,,Освободителите'' ви първо.Които са ви изтрили нацяло от картата,след ,,Освобождението''.Ами добре че по време на Съединението,Турция не влиза в България за да я окупира,както е по договора от 3-ти Март.Левски е искал да създава комитети във Волжка България,да се освободимот ,,Освободителите''.Само че това е изтрито в ,,Червените Буквари'' анадън му?и за това не знаете.Главите ви са пълни с измислени истории,и за това скачате срещу всичко ново,понеже не знаете.