48

Асен Анастасов

преди 6 години

Малиии наказаха я с 300 лв. Глоба , толкова ли струва сега в България човешкият живот??

47

Асен Анастасов

преди 6 години

Малики наказаха я с 300 лв. Глоба , толкова ли струва сега в България човешкият живот??

46

Анонимен

преди 6 години

До Край,,реално са едни чиновници дето дават аспирин и пишат болнични."Чиновници, които 10 години са учили медицина и не са ставали от д-пето си. Ами стани и ти доктор или друго си е да завършиш измислената наука икономика и да взимаш десетократно по-висока заплата за измислена дейност.

45

Анонимен

преди 6 години

Получила се е взривоопасна смес от некадърност и престъпно нехайство! 90% от лекарите гледат на пациентите като на подвижна касичка. Така е не само при личните доктори, а и при тези в болниците!

44

Анонимен

преди 6 години

Гастроскопията е добро средство за диагностика ако се прави от опитен лекар !?! Ултразвука не става за диагностика на рак в ранен стадий. КТ е малко по добре, но контраста е относително вреден.ПЕТ скенера е по подходящ за вече диагностицирани пациенти и поглед за развитието на болеста но у нас няма всички радифармацевтици които се използват . За сега най доброто средтво за диагностика на рак е ЯМР със 100 % сигурност !

43

Защо

преди 6 години

не изписвате името на лекарката: Анна Христова? Гастроентеролог с доста сериозен стаж в русенската болница. Позволила си престъпна, убийствена немърливост!

42

do 35

преди 6 години

До АнонименИТ специалистите какво произвеждат виртуална реалност. Като направи грешка в кода, какво ще се случи, никой няма да умре. Ами затова лекарите трябва да взимат десетократно повече, защото отговорността на програмиста е накпракита никаква (най-много някой богаташ да изгуби няколко хиляди от прането на пари)

41

Лекувайте се сами

преди 6 години

Няма никаква нужда от Личен лекар. Само харчат парите на касата и могат да те объркат в лечението както е в случая.

40

dp

преди 6 години

Безобразно е наистина, айде на сканер и гастроскопия не я е пратила ама поне на ултразвук да я бяха погледнали шансовете да се види нещо подозрително за да я пуснат нататък по веригата са големи.

39

Анонимен

преди 6 години

300 лв за един живот. Поевтинял е, купувайте живот !

38

Анонимен

преди 6 години

От жена лекар не става!

37

Анонимен

преди 6 години

за съжаление това е нормално, при нас диагностиката и превенцията са табу! Остава ти единствено късмета да се хванеш на време... мен 3 години разни дърти доценти и професори ме преглеждат със слушалки и лекуват с хапчета, докато накрая сам не си направих ЯМР ... та късмет, че имаше време за реакция.

36

Край

преди 6 години

Махнете излишното звено GP. Излишно точат здравната каса а реално са едни чиновници дето дават аспирин и пишат болнични.Всички услуги до 100 лв. да си ги плаща болния като *** при общопрактикуващ. Касата да се финансира само истинско лечение.

35

Анонимен

преди 6 години

Познавам интернисти, които взимат по 5000 лева почти всеки месец. Кое му е лошото на докторската заплата?

34

Анонимен

преди 6 години

До ЛекарАбе лекарче, заплатите ви са едни от най-добрите в страната. Даже и ИТ специалистите не взимат такива заплати като докторските! Как не те е срам?!

33

Анонимен

преди 6 години

Все пак, докторс Ана кога е завършила? Все си мисля, че дрът лекар вече му е станало професионална травма и навик за каквото и да идеш при него, първо да хване гастроендоскопа!Неприятна, но важна манипулация.Сетне може да не свърши кой знае колко, но ще ти открие поне 3 заболявания. Гастрита, булбита и стеатозата ти са в кърпа.

32

Анонимен

преди 6 години

Не знам! Мисля, че личната ни немарливост също е на висота! Не е приятно да се ходи по кабинети, но проблемите продължават.Би трябвало да се допитат няколко консултации.Когато няма болка по сме склонни да се отаем, а тук не е така.

31

Анонимен

преди 6 години

Защо толкова млади хора заболяват от такива тежки заболявания! Разрушете хипермаркетите и изгорете всичко с лъскави опаковки!

30

Пациент

преди 6 години

Не 300 лв. глоба , а отнемане на лекарските права на тази лекарка! Няма място сред лекарското съсловие, на което за съжаление с всяка година професионализмът намалява! По-важното за тях не е непрекъснатото усъвършенстване, а дигането на потребителската такса плащана от пациентитите на, които се отделя има-няма 5 минути! По алчно съсловие в България няма!

29

Лекар

преди 6 години

Нормално е при тези заплати тук са останали най голямата *** ,която изпитите си са ги взимали по кръчмите и дискотеките или вдигайки крака пред всяко медицинско или политическо ''светило'. Нали не очаквате хора, за просто-туTки и призвани да чистят л-на в обора ,които са станалуи по грешка лекари те да ви лекуват. Аз идвяайки в България си намразих професията и незнам все още как тази *** с кравари не е разтурена напълно.