133

Григор

преди 6 години

Щом и съдията се притесни, значи наистина не съм добре......

132

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали за този Григор, на хората им писна от него, не ни интересува Гришу.

131

най

преди 6 години

Най-добрата новина от спорта днес, според мен,е че нац.отбор по художествена гимнастика е спечелил златен медал. Браво на момичетата! Само така и занапред!А Гришо да ходи да си ляга,аман от истерията по него. Прекалено много внимание му се обръща. Има къде,къде по-заслужили спортисти,които заслужават вниманието и подкрепата на народа!

130

МaйМyнaтa

преди 6 години

Влизам в банята. Като изляза след 20 мин. АТАКИСТИТЕ да са по леглата

129

Анонимен

преди 6 години

Е, в тенисът има доста тенисисти, които вече на години са печелили Голям шлем. Сега Роджър Федерер спечели Големия шлем на финала на Аустрелиън Оупън и стана вторият най-възрастен шампион в Мелбърн - на 36 години и 173 дни. Единствено Кен Розуол го е правил на по-голяма спортна възраст - 37 години и 62 дни през 1972 година.

128

МaйМyнaтa

преди 6 години

До АТАКИСТВървиш по мойте стъпки, явно ти е по-лесно! Не се прави на мъж, не ти отива!

127

Alket

преди 6 години

Are ve, vii kat ste takviz maistori, sto ne idete da pechelite tenis igri i cupi?! Razbirachi na kasi biri, bachvi vina, baklici rakii, shopski salati... :-)

126

Анонимен

преди 6 години

до 127 Позор е за всички., не само за Гришо, че Федерер колкото и да е гениален на 36 години е номер едно, а младежите на неговите години в тениса ще са алкохолици и ще гледат тениса само от трибуните и телевизията...камо ли да играят, че и да са номер 1 в световната раглиста..

125

МaйМyнaтa

преди 6 години

АТАКИСТ, много бъзо ми омръзна. Добре че не си мадама, за да се почустваш употребен

124

Браво Гришо!

преди 6 години

А-у-у-у, страшно, нашия Гришо загубил от първият в ранглистата през следващата седмица. Какъв позор - да загубиш от първият.

123

2-3 runda

преди 6 години

Prodaden matsch...za drebni pari...:-(

122

Анонимен

преди 6 години

Дядо Роджър хванал бастуна пак преби нашия.Жалка история за човек намиращ се на 4-то място в ранглистата.

121

До Гришо

преди 6 години

***, имаш много поздрави от Волгин!

120

МaйМyнaтa

преди 6 години

До АТАКИСТИ с кво заслужих да ме наричаш ***, и си оправи надписите...не се четат!

119

Истанбулски Джендър

преди 6 години

Идвам да съобщя, че секцията с коментари след новини за Гришо (особено след като е загубил) е едно от най- забавните неща в живота ми :D

118

АТАКИСТ

преди 6 години

до 117Снайпер, че на такъв *** като теб как да му казвам?*** си е ***..пък нека избледнявам заради това.Винаги казвам истината, ***!Запомни го!

117

АТАКИСТ

преди 6 години

до 117 Снайпер, че на такъв *** като теб как да му казвам? *** си е ***..пък нека избледнявам заради това.Винаги казвам истината, ***! Запомни го!

116

Дедо гоше

преди 6 години

Сега нещо сериозно - гришо е слаб този сезон, играя тенис и усещам кой кога как играе и казвам-гофен щеше да бие гришо вчера...иначе за шансовете на гришо изобщо до края на кариерата му...истината е че това ще зависи от конкуренцията му и не толкова от него самият но както са казали едноокият е цар при слепците.. И те така...

115

Анонимен

преди 6 години

Самият факт, че в историята на тениса Най-възрастният номер едно беше Агаси на 33 години, а сега е Федерер на 36 години и половина..кво да си говорим!?Гений! Господа в историята на тази игра.

114

Анонимен

преди 6 години

Да сме го подкрепяли,щото бил българин!А той подкрепи ли националите за купа,,Дейвис"?Или може би изтягането по плажовете и пращане на селфита по време на турнира ,е голяма подкрепа?!Лигльо!