49

БАБА КУНА

преди 6 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАКАРА БОКО В ДИАРБЕКИР И ДА ГО ОСТАВИ ТАМ ЗА ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОКОНЧАТЕЛНО ОТ ТИКВАРЯ ?!!!

48

Анонимен

преди 6 години

Престанете да ни теглите непрекъснато в Азия!Ние европейци ли сме или какво?Аман от глупости!Един път не видях да говорите с някоя европейска държава за съвместни проекти и бизнес!

47

Анонимен

преди 6 години

До 46Разходи се из България и се запознай с туризма. Конкуренцията в сектора вече е огромна - Турция , Гърция , Хърватска , Черна гора , Египет , Израел и др. Няма как да има измами в сериозните курорти и хотели , защото това автоматично , ще те извади от играта за следващия сезон.Малко не си наясно с картината в туризма.

46

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

За какъв туризъм ми говорят, като мутрите гледат да излъжат туриста по 100 начина ?!

45

Анонимен

преди 6 години

Като начало за да се вдигне стандартът, 'айде да спрат кражбите! Да се спрат фалшивите търгове за държавните поръчки, да се спрат нагласените конкурси, защото калинките се множат, хората обедняват и бягат от ***.

44

АНТИ

преди 6 години

Захариева: Най-важно е да помогнем на реформите в Западните Балкани.И там ще се осeрете !!

43

Анонимен

преди 6 години

До 41 Да не се бях сетил , че всеки човек работещ на морето или планината (туризма ) има офшорна сметка. Явно ти си голям кадър във финансовия сектор или си *** , като прасее.Пък ако се имаш за много умен действай...предложи нещо , направи нещо , създай нещо ? Ама надалиии...си останете едни драскачи , без история :))

42

Анонимен

преди 6 години

Русофиль: Путин не може да бъде по-малко велик, отколкото мога да го възвеличавм !

41

Анонимен

преди 6 години

Влизат пари само в офшорните им сметки.

40

Анонимен

преди 6 години

Абе, тоя (на снимката) все към "окастрените" го влече. То не бе Катар, то не бе Кувейт, сега пак Азербайджан ... За Ердоганя да не говорим, той си постоянно зад Боко.

39

Анонимен

преди 6 години

Русофиль: Докато в България има русофили, никога няма да просперира !

38

Анонимен

преди 6 години

Простолюдието е необразовано. Медиите го бутат, както решат. Първо НЕ искаха магистрали , после лифт , сега газов Хъб , утре нещо ново. Обаче пък искат по-високи заплати и пенсии. Как да обясниш на глуповати хора , че за да се вдигне стандарта трябва да влязат пари в държавата. А как влизат пари - с туризъм и износ на стоки , преки инвестиции и др.Бачкайте си там и не се местен , където сте кръгли 0лии.

37

Анонимен

преди 6 години

Той няма никакви партньори, а само началници и всеки го командва, както може.... Жалкото е, че българите плащат цената и от ден на ден става по - зле за народа.

36

АНТИ

преди 6 години

Другаря Борисов е подставено от ДС лице, одобрено от кукловодите и обезбългаряващо страната ни.

35

Боко Тиквата

преди 6 години

И какво се оказва сега? Асфалт макар и некачествен, се яде. Радвам се че го проумяха червените кратуни,

34

Анонимен

преди 6 години

Абе, тоя (на снимката) все към ... г о влече. То не бе Катар, то не бе Кувейт, сега пак Азербайджан ... За Ердоганя да не говорим, той си постоянно зад Боко.

33

Дедо Пънч

преди 6 години

При баце нема лабаво - сериозен е до костите на мозъка си!

32

Анонимен

преди 6 години

Русофиль: Бойко не може да ми плати толкова, колкото мога да не работим !

31

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново. Тиквата банкянска вече толкова години САМО в бъдеще време говори.Само мераци, само обещания (Абе, като се обещава, дава ли се?). Единствено в реално реме е "усвояването", както му казват гербаджиите на тоталното крадНене.

30

Анонимен

преди 6 години

Борисов политик на годината ! Срещна се с половината свят. Докара инвестиции , напредва газовия хъб , който ще транзитира газ от Гърция , подписа договори с Македония след 100 години ...изобщо много работа. Браво не сме имали такъв примиер до сега.Успех и занапред. Тея в ляво даже няма да ги коментирам тях само власт ги интересува . Там е ясна.