47

Старата школа

преди 6 години

От 10 години почивам в Турция. Изобщо няма база за сравнение нито като цена, обслужване, храна и т.н. Тази година за 1500 ЛЕВА съм ангажирала хотел 4* за двама за 12 дни през юни, иначе в Анталия е много горещо, пък и по скъпо. Единственото, което е малко досадно е пътуването с автобус, но пък е интересно - спираш на разни места, минаваш през цяла Турция и Тороските планини. Изобщо, струва си, не се колебайте и не слушайте хейтърите.

46

Някой

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че сме мн крива нация. Как пък под всяка една нация, се хейти, нон стоп. Дали дестинацията е Гърция, Турция или БГ черноморие е все едно и също. Винаги, злоба, обиди, и цинизми. Хора, с това отношение един към друг и плюене сами се затриваме, нито Турция ни е виновна, нито Гърция. На един му харесва, на друг не..има ли нужда да се държим като врагове? Срам, ме е че съм Българин, за какво се е борил Левски, като ние сме такива злобари един към друг?!

45

Анонимен

преди 6 години

Дали война или цена ,но туристи идват въпреки Бойко , Валерко или безумията на Ангелкова .

44

Анонимен

преди 6 години

Бях веднъж на почивка и се убедих ,че не е за мен там.Храната е супер,обслужването също.Хигиената бива,алкохола много скъп ,но се издържа все пак кеф цена няма.Обаче като заквичат тия ми ти джамии,като гледаш как и келнерите им идва да хвърлят таблите и да се загъзурчат....Благодаря ,ама не е за мен

43

До Милена

преди 6 години

Радвам се вас, изкарали сте късмет може би. Нашият престой беше точно обратното

42

милена

преди 6 години

До До 33Не знам къде сте точно в Турция сте почивали, но аз ходих в Анталия на море преди 2 години. Мога да кажа, че това беше най-прекрасната почивка на която съм била. Отношението беше много топло, като чуеха че идваме от България винаги казваха с усмивка и чистосърдечна радост "Оо комшу". Нямаше намусени физиономии, нямаше грубо отношение, изобщо чувстваш се бял човек. Храната беше много разнообразна и повече от прекрасна.Екскурзиите , които правеха до егейските острови те оставят без дъх.

41

Факти

преди 6 години

Коефициент за сигурност - турция - 45%, където джебчийството и тероризма са ежедневие. България - 80%За 1200 евро, не, благодаря.

40

ама друг път

преди 6 години

Ей сега ще се сринат цените по великата китайска стена. Току виж някой бг честен данъкоплатец събрал парички. Ипатрона го пуснал за събота и неделя. На бг море.

39

Анонимен

преди 6 години

Ако Путин плати двойна цена на ГУР,БЕТЧИЯТА ще започне да плюе по Германия 100% това го знае и BND но както и да е засега е полезен !

38

До всички

преди 6 години

В крайна сметка, всеки да си ходи където може и където иска. Боли ме *** че ви харесва торция, още по-малко ме боли че не ви харесва България.

37

Анонимен

преди 6 години

ПОЧИВКАТА В ТУРЦИЯ АКО ЩЕ ДА Е 1 ЕВРО ,ПАК НЯМА ДА ОТИДА ! ======Много ясно щтото такива продажни мекерета като теб знаеш какво се случва с тях нали.

36

Анонимен

преди 6 години

Бяхме се затъжили за руснаците, сега сме спокойни...

35

Анонимен

преди 6 години

39 Няма нищо такова не лъжи . Много интересно как пък са ти откраднали часовника . Впрочем часовник ли носиш. Много екзотично. Според мен не си стъпвал в Турция и не знаеш абсолютно нищо за комшиите щом пишеш така

34

Хахаха

преди 6 години

Скоро - нов ол-инклузив пакет в торция включващ 10 кадъни за 10 дни за 10 ойроХахахахахахаха

33

Анонимен

преди 6 години

Гурбетчийката си мисли, че всеки трябва да предаде родината, нацията си като него за пет лева мар ***.

32

До 33

преди 6 години

И аз се излъгах веднъж на почивка в турция - никога няма да повторя. Жена ми и аз получихме хранително натравяне, джебчии ми откраднаха часовника, и като цяло видяхме отвратително отношение към българите. А тея дето им харесва много трябва да са турци също, иначе не мога да разбера каква е тая фалшива истерия.

31

Анонимен

преди 6 години

Българския (както и руския) селянин не може да направи разлика между свобода и достойнство и робство, затова и българския и руския селянин са роби вече стотици години. Те не знаят и не искат да знаят какво значи да си свободен човек, мечтата им се простира най-много до там те самите да станат робовладелци и да имат роби на свой ред. Затова и България и Русия са обречени, и същевременно взаимно-влюбени.

30

Анонимен

преди 6 години

ние не щем сибирските ***.Добре правят да си стоят в турция.

29

Хахаха

преди 6 години

Не ходете в торция. има къде, къде по-хубави страни и култури. За толкова пари да гледаш бурки и мазни мустаци, и да ядеш разни торски помии, не благодаря.А пък руснаците, винаги са добре дошли.

28

Анонимен

преди 6 години

Те рашките и без това са изкупили черноморието ни и остава само джуджето да си намери удобен повод го анексира за радост на рашкафилите наоколо.