104

да

преди 6 години

следващата платена пиеска ще бъде на изнасилена от печенези през XI в,..защото ако я имаше "Конвенцията" варварите на коне щяха по-малко да я е.ат:)))))))))

103

Анонимен

преди 6 години

Някой хора са готови на всичко само и само да получават лесни пари! Те се включват във всички ПЛАТЕНИ протести, инициативи, подписки...Не, това не е мечтаното гражданско общество, а платения слугинаж!

102

Анонимен

преди 6 години

Ако и разгледате снимките във фейса ще видите, де що има протести спонсорирани от неправетелствени организации и нашата Галина и тя е там. Това луков марш, пирин, лъвчетата, джендърите, веганите... всичко каквото се сетите. Е как да се вярва на подобно лице?

101

Българин

преди 6 години

Тая беше на протеста против луков марш , сега иска истанбулската конвенция - била изнасилена преди 25 години! ! Какво става!?? От америка за българия плащат яко , евреите няма да мирнат докато не стане тяхното!

100

Анонимен

преди 6 години

Отвличането е престъпление, което се наказва от Наказателният кодекс.Така че никаква конвенция не играе роля тук.Това е поредният опит на НПО и *** да прокарат античовешки практики.Ама народа се противопостави и номера ви не мина.

99

история

преди 6 години

10-12 години бях подложена от мъж на домашно насилие което включваше бой, унижения, подигравки, извращения, ограбване, психически системен тормоз и какво ли не, закона не можа да ми помогне заради парите му, но пък Господ чу молитвите ми и до ден днешен свидетелствам за Неговото възмездие по начин който никой закон не можа да ме защити от подобен агресор.Бог възвръща достойнството ми по всякакъв начин до ден днешен и с благодарност към делото Му казвам....НЕ НА РАТИФИКАЦИЯТА НА ИК!

98

Роб на влаЗта

преди 6 години

Ей докато не я вкарат тая простотия няма да мирясат управляващите.В НК ясно са си описани престъпленията и за всяко си има добро наказание.Тъжни разкази с глупости само и само да приемаме бежанци хванати ръка за ръка и да им дадем всичко от социалната политика без да са внесли и един лев .

97

Додо

преди 6 години

Mалиии, пропадагната не спира! България ясно каза НЕ на Джендер идеологията! Има два пола-мъжки и женски, които се определят при зачеването и се записват при раждане. Един мъжки ректyм никога не може да стане родилен канал на жена! Който има друго мнение по въпроса е за психиатър! Но не би-Илюминатите в напъните си за контрол над популацията не спряха да хвърлят купища пари за налагане на сатанинските си идеи, като тази за Джендерството- и още повече АБСУРДНОТО му обвързване c правата на жените!

96

Анонимен

преди 6 години

Този *** играе театър за пари.

95

Анонимен

преди 6 години

А, тая я отвлекли мутри, а тя баш на Бойко пуисала да се оплаква ;)))))Много неадекватни същества са се навъдили ;)))

94

Анонимен

преди 6 години

Много хора са ставали жертви на насилие. Аз навремето карах 2 седмици само на супи - връщах се от втора смяна и група роми ми разказаха играта. Но не съм писал на премиера...

93

с-в

преди 6 години

Ииз Архивите на Соц-милицията: Възрастна жена се оплакала в Районното за изнасилване в Парка на свободата. С джипка я откарали на местопрестъплението за оглед. В гората зад телевизионната кула показала мястото м/у 2 дървета. -Тук на тази пейка ли ви изнасилиха? -Ааа, направо на земята.Тогава я нямаше пейката. -И кога стана това? -Ами преди 20 години. -А защо чак сега се оплаквате? -Ами приятно ми е да си спомня...

92

Борисов

преди 6 години

Хей маскари, вие народ ли сте или какво. Аз съм си продал онова отзад, а вие ми въртите номера. Веднага да почнете да харесвате ИК, че ще назнача Бъчварова, Цецка, Захариева за прокурор, главен съдия и полицай и тогава да ви видя. Аз съм обещал на всички обратни да ги узоконя и няма връщане назад. А тази жена да ми се беше обадила, щом станах примиер да я спася. Аз толкова други ги спасих. Да не мисли, че ако приемем ИК нещо с насилието ще се промени? Та ние не я приемаме затова, а заради дечица

91

българина

преди 6 години

а защо е дрямала до сега да каже!?! бб е от трети мандат? а сетих се, сега е време българите да се натиснат за ИК, щото евреите така искат! пожелавам и още случки

90

коки

преди 6 години

В случая щеше да помогне работеща съдебна система и полиция, то и в случая няма давност и да се оплаче ще има разследване. Истанбулската конвенция нямаше да помогне с нищо.

89

българина

преди 6 години

кажете къде работи, сигурен съм че е долен соросогад!

88

Некъф

преди 6 години

Много ми е интересно как щеше да ти помогне инстанбулската конвенция ****ати проста?Трябват Крумови закони и воля да се изпълняват.

87

само ГЕРБ

преди 6 години

фак офф *** к.у.рвоош.иб.ан тра.н.сдже.ндър

86

Стоу

преди 6 години

Тази я даваха днес на "протеста" против луков марш, и на този "протест" се развяваха само знаменца с цветовете на дъгата!Може да си направите сметката какво защитава!

85

Анонимен

преди 6 години

Подписано с достойнство: Жертва на насилие с писмо до премиераРатификацията на Конвенцията е знак за ангажимент в борбата срещу насилието...Колко са плоски Гербаджиите!... Борба с насилието?!? поредното изтъркаано клише, насадено от задокеанския хегемон. Възпитаниците на Сорос имат специфичен език, който дори не е български а политкоректна измишльотина.И какво сега - почнаха да ни вадят подставени лица за да подменят нещата. Вадят тази, за да я съжалим и да не мислим за третия пол.