12

Анонимен

преди 6 години

До 1Тя земята вече се държи от такива хора, който не им пука, дали ще остане и един жив българин, стига да има, кой да им работи "ефтику".

11

Анонимен

преди 6 години

Тези трима ***, ако поискат могат да бутнат и стола на президента, а той освен да блее друго не може да им направи.

10

Анонимен

преди 6 години

И Волен каква физиономия на победител е направил. Уж победител. А всъщност Боко видя, че засега е по добре да се отложи приемането на закона. Пък и това са изкуствени "проблеми" с цел да баламосват материала. И тия се правят на победители. Хайде накарайте го да вдигне мин.пенсия на 300 лева и тогава ми се правете. Артисти. При това добре платени.

9

Анонимен

преди 6 години

Този човек, по средата на снимката е най-голямото посмешище за родната политика. Самото му присъствие в нея е по-парадоксално, от идеята, че Азис може да е министър на културата ...

8

Анонимен

преди 6 години

тримата мускетари какво стана с мин 1500 заплата и 300 мин пенсия. ааа ша мълчите шото кардинала че ви дърпа за ошите.

7

Анонимен

преди 6 години

Тримата *** горди с простотията си.

6

реалист

преди 6 години

НеОбединените Патриоти се изложиха. Продавайте земя на Ердоган да си строй заводи, за която умираха истински патриоти, а не такива като вас измислени.

5

Анонимен

преди 6 години

За какво се хвалите , бе !!!Като че ли не разбираме , че отприщихте такава спекула и далаверщина , а Радев се опита да го предотврати това !!!

4

успех

преди 6 години

Сега съм волна птичка без проблеми; с яка заплата, без корупция-Доган, Боко, "патриоти" и сие. Колко съм щастлив--мога да бия жената и децата.....а дали съм *** или не---какво от това ? Моето битие се подобри рязко---благодарение на Сидеров и Каракачанов а и Симеонов....

3

Леда

преди 6 години

Така е, няма да чакам фърчилото да определя какво ще правя със земята си!

2

lili

преди 6 години

koy e mis glupak ot trimata na snimkata

1

Българин

преди 6 години

Патриотите възхваляват как са гласували позволяването да се продава земеделска земя на чужденци, земя която дедите ни са проливали кръвта си! На всеки, му според делата!