73

Анонимен

преди 6 години

БСП за пореден път доказа, че е партия от сталински тип.

72

Анонимен

преди 6 години

Кви мандри. Туй стара работа. Те сега комунистите обират държавата през банките.Кунева като отявлена приватизаторка да те светне.

71

Анонимен

преди 6 години

Червен неофашизъм

70

десебар

преди 6 години

Ако го нямаше Народния съд Боко тиквата нямаше да е потомствен антикомунист и нямаше от 15 г. да е любим вожд на българските десни и пръв любимец на Меркел и Юнкер и на партньорските служби.

69

бг

преди 6 години

Хора помнете историята си!Някой още деца не знаят какво е причинил народният съд!-убийства без съд и присъда на инакомислищи,интелектуалци,вярващи,високообразовани и морални хора и не само разбира се.Защо социалистическата партия,която се възприе,като първоприемник на омунистическата не поиска прошка от огнетения от нея народ?Защо никога не поемат отговорност за действията си социалистите и като им се поиска оставка никога не я дават,а започват да овъртат и се оправдават?!

68

Истината

преди 6 години

Г-н Жаблянов,Не им обръщай внимание на управляващите ***. Понеже няма за какво друго да се хванат, се нахвърлиха като разярени ротвайлери върху изречените от теб истини. Нека да лаят, кой ли ще ги чуе? Така им е по-изгодно, вместо да обясянт далаверите на Добрев, на кметчето от Септември. А какво стана с далаверите на Борисов. От Сърбия простиха ли му, или ще връща? Облажиха се от КТБ, окрадаха каквото успяха... Нека това да обясняват!

67

Анонимен

преди 6 години

Истината: Комунистическия режим е обявен за престъпен както и Фашисткия . Значи и народният съд е престъпен, не е съд това, а убиства. Колко са убитите във Франция и колко са измрелите в лагерите? Мръсни бивши Комунисти не четете историята както дявола евангелието. Колко години беше комунистическия и колко години Фашисткия режим?

66

Adam

преди 6 години

Разбира се , че народният съд е справедлив!

65

Истината

преди 6 години

Парижки мирен договор от 1947 годинаЧлен 51. България ще предприеме всички необходими стъпки, за да осигури задържането и предаването на съд на:а) лица, които са обвинени за това, че са извършили, наредили или поръчали извършването на военни престъпления или престъпления срещу мира или човечеството;*Това е Народния съд ...

64

ИНФОРМИРАН

преди 6 години

ЖАБЛЯНОВ е Троянския кон в БСП.Заради неговите изцепки на следвашите избори ще сме под 4%. А той се е подсигурил-свяка събота е на спявка при Гергов в Пловдив.

63

Анонимен

преди 6 години

Има излъчване на плъх. Нещо съвсем характерно за комунистите

62

Анонимен

преди 6 години

Така е като не четете историята. "Невинни " били тези, които вземаха по 50000лв за отрязана партизанска глава и за избитите ястребинчета /едното дори не е имало снимка/.Опожарени къщи. Лесно е сега. Прикрити партийци да ревът. До 89г. се спотайваха, а сега големите обвинители.

61

Жабчо

преди 6 години

Абсолютна ***,няма място в политиката нито той,нито деградиралата му партийка!

60

Анонимен 2

преди 6 години

"Можем да простим , но няма да забравим"Комунистите даже не си направиха труда да поискат прошка от пострадалите.Нямат право да говорят за морал или за народна памет.

59

Истината

преди 6 години

Държавите победители във Втората световна война налагат на победените държави да съдят виновните и в България това го прави Народния съд. Ако някой има нещо против Народния съд, да протестира против САЩ, Великобритания, ... че са победили във Втората световна война.

58

Бдинец

преди 6 години

Във всички победени страни е имало подобие на ,,народния" съд,но по онова време нашите комунисти преиграват ,както и другаря Жаблянов!

57

aer

преди 6 години

не човек а желязо

56

Анонимен

преди 6 години

Така наречения народен съд е узаконено от държавата клане на невинни хора и е срамота да се защитава подобна зверщина.

55

Анонимен

преди 6 години

Народният съд е бил създаден за такива като тези дето 30 години ви тикат в тинята и провеждат геноцид над народа. Мислите ли че ако дойде времето за разплата няма и вие да създадете такъв съд за тези които ви се подиграват? Няма ли да им отмъстите за изгубеният си живот в преход? Няма ли да си отмъстите че децата ви са прогонени и станали бели роби и робини на триполовите? Ами много ясно че ще си отмъстите. Да не би да ги галите с перце. Ето че ивчера си вдигнаха заплатите народните изе.дници!

54

Анонимен

преди 6 години

Умен мъж е Жаблянов, но си позволи да даде хляб на простоватите герберуги. Случката не е за оставка, или поне не преди Д. Добрев!