23

Аз до Анонимен 18

преди 6 години

А как иначе ще се "избият" онези 100 млн. дадени на МВР......... нали отново редовият човек трябва да ги плати, защото бюджета е приет и НЯМА от къде да се вземат!

22

Анонимен

преди 6 години

Както го казаха в един филм, цитирам на памет...."няма вече държава, а акционерно дружество от закрит тип, главната задача,на което е правене на пари"......Нима не е така?Нещо да поевтинее в тази държава?

21

до 3

преди 6 години

До Анонимен 3,с мързелив и крадлив народ също не се прави икономика,постоянно ревете колко ви било скъпо,колко било евтино в Европа,като намериш някъде в Европа цена за регистрация на кола 3 евро ми се обади,там се плаща доста и спрямо заплатата е огромен процента,а наглия,самозабравил се българин плаща мизерни жълти стотинки и вместо да е благодарен и да мълчи,реве и вдига врява до небесата,наистина нямате мярка в наглостта си,дано скоро дойде видовден за вас

20

БОКО ТИКВАТА

преди 6 години

суджуците поскъпнаха, какво искате ?

19

DiesIrae

преди 6 години

Добре, нека е толкова таксата. Но ПЪРВО ПРЕМАХНЕТЕ ДУБЛИРАЩИ СЕ ДАНЪЦИ БЕ!!!ЕКО ДАНЪК ИМА В ГОРИВОТО, В ДАНЪКА НА КОЛАТА, В СВИНЕТКАТА ЕЕЕЕ, КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, ЧЕ ДА ВИ СТИГНЕ?ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОСВОБОДЕНИ ОТ ДАНЪЦИ ДОКАТО ДЪРЖАВАТА ПЪРВО НЕ НАПРАВИ ТОВА КОЕТО ВЕЧЕ СМЕ ПЛАТИЛИ!!РАБОТЕЩА ЗДРАВНА КАСА - КАКВО Е ТОВА 20 лева на ГОДИНА ЗА ЗЪБИ?20 лева ли сме внесли за 1 година бе?ПЪТИЩАТА ДА СА ПОНЕ КАТО В АФРИКА!РАБОТЕЩО МВР, СЪД, ОБРАЗОВАНИЕ И ТОГАВА МОЖЕ ДА ВДИГАТЕ!

18

АБВ

преди 6 години

Хора, давате ли си сметка какви пари прави Софийска община от зоните? А и ще ги увеличават! Веднъж плащат хората ,които си вършат работата през деня, и още веднъж тези които живеят в тези зони. Само си представете във вашия блок колко коли има и сметнете по 150 лв. за всяка кола, които общината взима, само защото имаш колата. И още веднъж за годишен данък, средно по 100 лв. на кола. Далаверка хора и то защото сме овце. Истински овце!

17

Аз

преди 6 години

Когато една държава НЯМА производство, тя живее САМО от данъци, глоби и такси, макар че " държават" е твърде силно казано за България!Хората изнемогват, а в същото време какви огромни заплати получават в администрацията, но ........ така се "печелят" избори,......кой би гласувал срещу "ръката", която му дава заплата от 12-13 000 лв., като знае, че е на този пост не защото е кадърен, а защото е послушко и поддръжка " правилната" партия! Така се купуват гласове на държавно ниво!

16

Анонимен

преди 6 години

Малко са 35лв!Трябва да са 350!В Китай регистрацията е $7000, а в Малайзия цените на колите са х2 на тези в Европа.

15

Men

преди 6 години

До АнонименХАХАХАХА 30лв ми направете я 500-600 с тия 30 нищо няма да стане. И защо колите при регистрация не се тестват, и ако не минат теста - отказ и край.

14

123

преди 6 години

Тия са решили да крадат като за последно, все едно няма да има утре. Или все едно ще могат да си ги занесат на оня свят. И принципа е кради и граби от хората и давай на мене си (и родата) и на електората, че на следващите избори пак да сме на власт. Кога ли ще почнат да фърчат глави. Все пак единият "си умря в съня", другият директно си го отнесе. Пита се само "кой е следващият".

13

Анонимен

преди 6 години

До ИЗБИРАТЕЛНе се филмирай бе.Задръстихте държавата с бракми.И 35лв са малко, много малко.Живея в населено място с 6000 човека.Улицата, на която живея е с дължина 400метра и има 32 коли по тротоарите.Това у наше село.По Пловдив и София не е за приказване какво е положението.

12

АБВ

преди 6 години

До Анонимен 8Миналата година си купих кола, нов внос и ми струваше почти 450 лв. да имам правото да я карам по пътищата на България. Ти от къде се снабдяваш с необходимите документи, че ти излизат колкото кутия цигари?

11

Анонимен

преди 6 години

До майка ...А такса "въздух" кога!?...........тази такса я вземат всеки ден във вид на билетчета по 1.60, но 1 ден в годината ще пускат и намалена такса със зелено билетче по левче. май трябва да се молим за смог над софия.

10

ИЗБИРАТЕЛ

преди 6 години

ХАЙДЕ СПРЕТЕ СЕ МАЛКО, БЕ УПРАВНИЦИ! НА НАРОДА ВЕЧЕ ДОСТА МУ ПИСНА ОТ ВАШИТЕ ИЗЦЕПКИ: ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ; НАШИТЕ ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ЦЕНИ...МАЙ НАБЛИЖАВА ВРЕМЕ ДА "ДУХАТЕ ТАРАТОРА" !!!

9

Анонимен

преди 6 години

ПАРИ !........ПАРИ!.......ПАРИ !.....................икономика - йок !

8

младен

преди 6 години

Страшни ***. Ако им трябват пари за бюджета да вземе да си оправят събираемоста на глобите, както и да тресат глоби за неправилно паркиране.

7

Елемаг

преди 6 години

От сега засичам потомствените родственици на Рач Капур и Брианка Чопра и синовете на Мадхури,как тичат тревожно м-у гишетата на КАТ.И притеснено събират прилежно документацията за регистрация на поредното БМВ 3-ка 1,6 :) Ох малеее тия ГРОб вече не се и крият,че искат да закрият държавата!!!

6

АМАН От крадци

преди 6 години

НАпомняме че БЕЗУМНО ВИСОКТЕ Цени на горивата включват МИТА,АКЦИЗИ<ПЪТЕН ДАНЪК<ЕКО ТАКСА<Друг данък НЕЗАКОНЕН ДДС 20%..Това плаща народа на терористите на власт. Колко от ограбените /милиарди за горива /незаконно от народа влизат в ХАзната НЕ Е ЯСНО .. ЦАКАТ СЕГА С ВИНЕТКИ<С ТОЛ ТАКСИТА<С ПРЕГЛЕДИ с ЗАСТРАХОВКИ и СЕ на партиици требва да плащаме

5

Анонимен

преди 6 години

Вие какво искате регистрация на автомобил струва колкото една кутия цигари. Спрете с това сиромахилство , нямаш пари нямаш кола. Само в България всеки си мисли , че с 600 лв. заплата трябва да има всичко даже и кола . Просто това го няма никъде. Знам , че не ви е приятно но това са фактите.

4

майка ви...

преди 6 години

А такса "въздух" кога!?