129

за МАНДЖАТА

преди 6 години

Бойко , работи за България...а Ти Манджа и един боб не можеш да сготвиш.....!ЧЕТИ ПОНЕ ,БЕ..."На морето --дават 5000-лв. за готвач"...ХА,ХА,ХААААААААА!

128

ЛАИК

преди 6 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИДа,ама дАржавата определя правилата на частния бизнес.Не си ли плащаш къдято трябва-Бум или инфаркт.Така,че байгън от държава,която плаща само на копоите.По добре анархия.

127

Манджата

преди 6 години

До ха ха ха СМЕШНИКА Бойко отдавна трябваше да е покойник той е на държавна хранилка по рождение !

126

Вожда

преди 6 години

Тези да го ду..т. Аз управителя на охранителна фирма БГ СОД гр Варна,охранявам 35 общински обекта с около стотина калпака. Общината ми превежда по 800 /осемстотин/ лева на калпак,като на всеки обект трбва да са по двама души на смяна. Аз обаче съм ги съкратил наполовина и им давам по 300 лв за 24 ч. труд без никакви допълнения. Сега за-да избегна санкции прехвърлих фирмата на синът ми с когото си делим по 10-15 хиляди лв на месец.ДА ЖЮВЕЕ КОМУНИЗЪМА.

125

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

..който чака на Държавата ...ше мре...!НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ БЕ , ПЕЙЗАНИ...??!!!

124

анонимен

преди 6 години

А, в провинцията 400 лева, чист доход! И за висшисти и за чистачки с 8-ми клас!

123

Манджата

преди 6 години

Странджата сени ника с ха ха СМЕШНИЦИ

122

gogo

преди 6 години

хора предлагам всеки път когато видите коментар под която и да е статия на СТРАНДЖАТА или Mr STARBUCKS без значение какво са написали да им слагате - (минус) ей така за кеф :) да видим колко можем да станем.Тези двамата са най-долнопробните герберски *** в този сайт единственото което искат е да дезинформират българите и да унищожат България

121

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

..."парите от заплата-- били малко.."АМИ РАБОТА В ЕС ИМА....ЗА ЦЕЛИЯ ЕВРОПЕЙСКИ И АРАБСКИ НАРОД!БЪЛГАРИЯ --НЕ Е ЦЕНТЪРА НА СВЕТА ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА.....СОФИЯ -СЪЩО!

120

цецо

преди 6 години

Е, може ли на премеера-слънце толкова ниска заплата.

119

Анонимен

преди 6 години

Пропускате и друг факт - че тези пари са им чисти, т.е. те нямат никакви разходи като нас, простосмъртните данъкоплатци (сметки, храна, транспорт). И точно там вече възниква моралният казус. А не може ли като толкова се кълнат, че обичат България да работят на средна за страната заплата?

118

ГЛУПОСТИ!

преди 6 години

ВСЕКИ НАРОД---ИСКА ДА НЕ РАБОТИ ...И ДА МУ ПЛАЩАТ КУП ПАРИ!!!/..и греко е същия.../НЕ Е ЛУД , КОЙТО ИЗЯЖДА БАНИЦАТА ---ЛУД Е ..КОЙТО МУ Я ДАВА!А ИСТИНАТА Е---ЧЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗКАРВА ПАРИТЕ --ЗА ДА ЯДЕ БАНИЦА!!!

117

реалист

преди 6 години

Депутатите ни са скъпи. Без тях слънцето няма да изгре. А и напоследък мислят да премахнат насилието, защото ни обичат и мислят за нашето добро. Това е работа мечта. :)))

116

АНТИ

преди 6 години

До probiНещата ще се променят - по зле ще станат !

115

Анонимен

преди 6 години

Народа го друса комунизъм та се не трае. Всички да сме равни в бедноста , така беше при бай Тошо умния правешки овчар. Да ама той си построи къща в Бояна върху крадени земи от селяните , а не отиде да живее в кв. Люлин. Сега др. Нинова използва същата тактика , народа трябва да взима големи заплати , големи пенсии , безплатно здравеопазване и т.н. Да ама тя е милионерка и тя не живее в комунистическия бардак Люлин нали .

114

probi

преди 6 години

До Dr. QuinnПредложете, моля, за кого да гласуват хората?!Хубаво съветвате да не се гласува за ТЯХ следващия път!Вие, лично, за кого бихте гласували, за да се променят нещата?

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен

112

ТАКА ИСКАТ ОТ БКП/ДС

преди 6 години

...ДА СТЕ ВСЕ БЕЗ ПАРИ ...И ДА БАЧКАТЕ "АНГАРИЯ" ---КАТО ПРИ СОЦ-а..ХА,ХА,ХАААААААА......!ТОВА Е ТО---"КОМУНИСТИЧЕСКИ-КАПИТАЛИЗЪМ"!!!!!!СЪЩО --КАТО ПРИ ПУТИНА...ХА,ХА,ХАААААААААААААА..../по руский образец/

111

Пак повтарям

преди 6 години

Щом си вдигат заплатите, значи преценяват, че досегашните им заплати са малки.Затова, хайде да сложим по една паничка на няколко централни места в София и до всяка да има надпис, че в нея милостиви хора могат да пускат стотинки, с които да увеличим заплатите на властимащите.Така де, нали те се трудят за нашето благо? Нека да ги подпомогнем!

110

До Манджата

преди 6 години

Преди време предлагах детските надбавки да са по 100 лв месечно в предучилищна възраст, по 200 лв в основното училище и по 300 - ако детето е средношколец.И също така средната за страната заплата да се дава на жените, които са в платен отпуск по майчинство, който да обхваща цялата предучил.възраст.Но само за по две деца и то в семейства, в които и двамата съпрузи имат поне средно образование. На необразованите и никога не работили - надбавки и майчински като сегашните, но само за по едно дете