19

Циник

преди 6 години

От чиста носталгия и известен патриотизъм...последните години почивах със семейството в Синеморец...Докато хотела беше нов - нещата изглеждаха добре...говоря за Аполония палас..в последните 3 години се "наслаждавахме" от терасата на иначе просторния апартамент на недовършени строежи...плажа (Бута-мята) не знам от кое имаше повече...пясък или фасове.Баните в хотела вече добиват вид на "Балкантурист"...жена ми е права...трябва да помисля за Испания и Гърция.Качеството се повишило? Къде? Къде ***?

18

Анонимен

преди 6 години

Мафия, оставка

17

айде нЕма нужда

преди 6 години

Тя не знае откъде вицепремиерът Валери Симеонов има данни, че концесиите са дадени на определени групировки."Ако има някакви съмнения, нека съответните органи да бъдат сезирани", призова министърът на туризма.__________________________________________________________________________Щели да отнемат концесии от Мафията ли ?!И с бронежилетки да ги правят проверките, в извънработно време ще му се случи случка на проверяващия.

16

Анонимен

преди 6 години

фалит за мутрохотелите и чалгопитеците!!!!

15

анонимен

преди 6 години

Гладните хотелски кокошки по морето просо сънуват !

14

Анонимен

преди 6 години

Хангелакова е лицето на бълхарският туризм!С вид на току що насилена кобила!!

13

Nightwalker

преди 6 години

Много бих желал да разбера къде видя повишено качество уважаемият Министър? Единични обекти, които предлагат добър туристически продукт, не генерализират картината....Най-малко, отидете на закуска в произволно избран хотел *** и се "насладете" на евтиния и оскъден асортимент от храни и напитки. За персонала няма да говорим, там положението е катастрофално... Крайно време е да започнем да говорим истината, госпожо Министър!

12

Анонимен

преди 6 години

Много по добре е да не почиваш там където работиш затуи да вдигнете цените не да идват само за алкохолния туризъм ами по богатичките

11

Анонимен

преди 6 години

И безплатно да е на този плаж от снимката кракът ми няма да стъпи.

10

дон Мафиозо

преди 6 години

Държа възможно най-ниски цени и имам стари клиенти винаги.Алчните печалбари, се набутват на високи наеми, фалират бързо, после бегат по Европата да изкарат пари, дето ще ги дадат за следващия наем за обект следващото Лято.

9

Анонимен

преди 6 години

В България почивката е за разбирачи които парите и яденето не е всичко на този свят

8

Кюстендилец

преди 6 години

Кърджалийската у ф ц а откри топлата вода...

7

Анонимен

преди 6 години

От няколко години не почивам в България и ще продължа да го правя, защото тук нито качествоти нито цената отговарят на някакъв минимален стандарт. Тук бизнесмените все гледат да ти вземат парите и на среща нищо.

6

Анонимен

преди 6 години

Аз много добре си почивам в България и да се вдигнат цените ще е по добре защото няма да ходят от простолюдието и работническата класа те да си ходят в турция там е ефтинко

5

Iztok

преди 6 години

Hodete si v Garcia I Turcia. I PO nasheto more si I'ma mnoogo Hubavi Evtini I Spokoini mesta za pochivka ;)

4

Анонимен

преди 6 години

Това по лaй...морието го наричате "почивка", понеже човек може да хвърли топа ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Редно е да се вдигнат че вече сулио и пулио си почиват всеки уикенд на хотел

2

Angelhell

преди 6 години

Ако ще и сладка да стане почивката у нас, не могат да ме накарат да почивам в България.За моето тричленно семейство цените са следните... 1400 лв. една седмица в Гърция на AI, 1200 лв. една седмица в Турция на AI, 1800 лв. една седмица в Испания, 2200 лв. седмица в България. А за качеството нещо не ми се говори и коментира.Хайде да няма нужда!

1

Shark

преди 6 години

Спокойно, ще я обезсолим. Ей къде са Турция и Гърция, пак ще си гризат ноктите хотелиерчетата по черноморието.