12

Анонимен

преди 6 години

До АМИ КАКВО ДА КАЖА НАНяма да дочакаш политиците да се замислят върху патриотизма. Между днешните политици и Левски и Ботев има една разлика - Левски и Ботев не са получавали партийни субсидии от държавата, а са вършели всичко от любов към родината. Днешните вършат всичко от любов към субсидията. Махни субсидията и облагите и ще се изпарят на момента. Тогава във властта могат да влязат истински патриоти, които не отиват там за парите и далаверата. Нормализацията минава през премахване на обла

11

Анонимен

преди 6 години

Кой набил нихилизма ли? Ами господата евроатлантици. По време на социализма имахме не малко основания да се гордеем, че сме българи.

10

HeinrichHimmler

преди 6 години

НА 3-ТИ МАРТ АКО НЕ ИЗЛЕЗНЕТЕ НА УЛИЦАТА И НЕ ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ С БОЙКО И ГРОБ-АДЖИИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЕДНИ ОВЦЕ! ГЛЕДАМ АКТИВИРАЛИ СЕ ПО ФЕЙСБУК, РЕВАТ ЗА ГОДИШНАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА НА БЪЛГАРИНА И ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТКИ АМА НА УЛИЦАТА НЕ ИЗЛИЗАТЕ. ОВЦЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОСТВА, НО НИКОЙ НЕ ДЕЙСТВА. ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА СИ И ОВЧАРЯ СИ БОЙКО!

9

Анонимен

преди 6 години

Дупки по улиците има навсякъде по-света, но това вече наистина може да се види само в България. Жaлки ниxилиcтчeтa най-смoтaната нация в света сте.

8

АМИ КАКВО ДА КАЖА НА

преди 6 години

НИЕ СЪЩО МИЗЕРСТВАМЕ С 2 ЛЕВА ДО 7 МАРТ СЪМ НО ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ЛЕВСКИ ВАЗОВ БОТЕВ НЯМА ДА ГО ИЗХВЪРЛЯ МАКАР ЧЕ ТРЕПАРАМ ДА СИ ПЛАТЯ КРЕДИТИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

7

Анонимен

преди 6 години

Изпратете снимката на Б. Б. И на цялото му правителство да видят докъде я докараха

6

Анонимен

преди 6 години

Абе тези коментари не са от патриотизма. Ходи им се на манифестации на хората. Да веят байряка ....да се гордеят....

5

Анонимен

преди 6 години

Преди бях националист ама видях че тeзи които плюят по България просперират. Осъзнах че нaциoнализъм в тази държава няма как да вирее. Затова вече и аз xpaча мощно по България и пет пари не давам за нея. След като няма да сме велики и ще правим евала на всички, дайте да я закриваме по-добре тая държава.

4

Анонимен

преди 6 години

Стига драми - това са просто три съшити разноцветни парчета плат, в които излишно влагате повече смисъл. Патриотизма не е в тръшкането под знамената и фалшивия патос по празниците - това политиците са го овладели брилантно, докато в същото време тихичко и най-непатриотично разграбват страната. Патриотизмът се заключава в реални действия в полза на България, а не във фалшива помпозна символика. Къде мислите, че отиват всички захабени знамена от пилоните - да не мислите че ги пращат в музеи?

3

Анонимен

преди 6 години

Това е висша форма на патриотизъм.

2

Анонимен

преди 6 години

В това ни превръщат нашите управници. Заблудени овци сме българите!!!

1

Анонимен

преди 6 години

там му е мяcтoтo на тpикoльopa