80

Нели

преди 6 години

До ДраганНе слагай всички българки по общ знаменател. Има много български жени, които са съвестни майки и съпруги!!!

79

тоз ъпк

преди 6 години

До Българинаединственото което унищожава българина е простотията и безнаказаността. трябва да търсим отворено управление от умни хора не от тез прасета (ГЛАСУВАЙТЕ ДА БЪЛГАРИЯ БЕ ПРОЧЕТЕТЕ МАЛКО)

78

Българина

преди 6 години

Е тогава ще станем пак Ромелия! Изгонете отворено общество и америка срещу България! От там е проблема! Забрана финансиране ор чужбина, чужди еврейски и турски фондации унищожават България! От нас зависи, идват избори!

77

вергил

преди 6 години

До Драган Недей да правиш обобщения.Има и много свестни жени-просто не си попаднал на такава.Моята как ми роди три деца.Като търсиш к.ви ,на такива ще попадаш.

76

Драган

преди 6 години

Българката не ражда ! Тя иска да се вее насам и натам по държавите, да спи с богати мъже и да си прави кефа. Отворете си социалните мрежи и вижте младите жени какви снимки пускат ? Тунис, Мароко, Испания, Италия... За какво са й деца като може да се вее и да си прави каквото иска !?

75

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се направи много сериозна ревизия на всички нпо, които се занимават с така наречената интеграция на роми. Миналата година една такава организация се похвали, че за 10г е успяла да образова с 2% повече роми, а е изразходвала сума равна на изпращане на сонда до Марс. Не били крали ток!? Кметството им ли го плаща? Политическа партия?

74

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

То и сега търсят българи за персонал на морето.Ама няма ...

73

Мда

преди 6 години

До тогава, Българските управници ще са окрали каквото е имало за крадене и те заедно с децата и внуците им, ще са далеч от България!

72

ДО 83

преди 6 години

До Анонимен ДО 83 МНОГО СИ ПРАВ, НО ДАЛИ ИМАТ АКЪЛ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ КАТО СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГЛАДУВАТ ПОВЕЧЕ ТЪЙ КАТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ХРАНИ.

71

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевА един народ, Василев, можеш да го изтръгнеш от корен, като му унищожиш езика, културата, традициите, пренаписваш и променаш историята му, вярата му.И когато това стане, е лесно да унищожиш това, което си написал.Никой от Никъде

70

до 79

преди 6 години

Шеметако...в новия щат Пенджаб ще те интегрират!Ти вече си готов почти....друсаш гюбеци по чалгатеки...Азис ти е кумир.Остава да се покръстиш в Пазардишката маала в правата вяра!Не идвай в Германия - че ще ни изложиш!:-)Стой си в щат Пенджаб-2

69

Анонимен

преди 6 години

След 3(три) години, не след 30 ще е така. Но това не ме интересива. Интересуваме , кой ще ги храни?D

68

Борис

преди 6 години

Кой ще гласува за Слави Трифонов? Само той ки ни оправи само той нЕма друг

67

До Василев..

преди 6 години

Принципно не те понасям и си ми противен, ама днес ми пълниш душата с прозрения и истини! Поздравления!И.Д. СергунГРУ

66

АНТИ

преди 6 години

Не се заблуждавайте, че има демокрация тук.Демокрацията не е лъжица за устата на днешния българин в България.Поне да имахме европейски капитализъм ....

65

Анонимен

преди 6 години

Гледам до вчера Янаки Стоилов по телевизията ... това момче вече 20 години е в парламента и се кани още 20 години да е там ... същото е с крадливите кметове по места - от 10 години един крадлив кмет и се кани поне още 10 години да краде.Кой ще стои в такава държава, бе другари ?

64

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникСпоко ще расте сред гостите на Меркел т.е. зметта на света.

63

Анонимен

преди 6 години

Аре стига празни приказки на всички е ясно, че тия се развъждат за да получават помощи. Обърнали са го на професия, ако им секнат кранчето много бързо ще спрат, но у нас нЕма политик който да тръгне срещу най-удобните си избиратели.

62

Анонимен

преди 6 години

Така са се затрили траките. Просто спрели да се размножават.

61

11

преди 6 години

Те сега са толкова.