66

Анонимен

преди 6 години

До Мили спомени от преди 35 години звучеше така - ,,При въздушни сражения между сирийски и израелски ВВС са свалени 19 сирийски и 14 израелски самолета.=============Тази "новина" си я чел в "Работническо дело":)) Фактите са мнооооооооого различни:)

65

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно руснаците ще влязат в Йерусалим!

64

SS

преди 6 години

да де,ама ние не знаем какво пък казва другата страна-тук ни пробутват само "изявленията" на евъри+хамериканци...Разбира се,сирийците могат да кажат абсолютно същото:"Сирия и Иран са дълбоко обезпокоени от днешната ескалация на насилието над сирийската граница и силно подкрепят суверенното право на Сирия да се защитава","еврейските заплахи и амбиции за власт и доминираща роля излагат на риск народите от региона-от Йемен до Ливан."И как така лети 1 дрон,а евреите "поразяват" 12 обекта в Сирия?

63

Galipoly1915..

преди 6 години

...RUSSIYA&IRAN&TURKEY ....THE PEACEFUL FORCES ...WELCOME..

62

Така е днес

преди 6 години

Какво има да се чудят иранците ? Израел имат сателит който им изпраща съобщения, освен това имат хора на Мосад в цял в миша дупка и под овчарска шапка.Какъв е извода от вчера ?1. Русия ше отвори нови работни места в заводите за оръжие2. Путин доволен, ще продава още оръжие на арабите3. Тръмп се кефи че Израел непланувано им свърши работата4. Иран и те доволни, че с допотопна ракета свалиха Ф-16.5. Кой ял, кой пил, горкия сирийски народ цената е платил.

61

Yudeo= fahist

преди 6 години

Iran is Back....INVICTUS!

60

Анонимен

преди 6 години

И по този начин Израел показа на света, че не искат войната да свърши. Помагат на терористите в борбата им с всички останали.

59

Yudeo= fahist

преди 6 години

..Zapali otnovo parazitite...da ima svetlina i chistota! ....IRAN OTNOVO DADE HUBAV UROK NA URODLIVITE YUDEI

58

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 34 (***),"АСАД ЗА КАКЪВ Х.... ПОКАНИ РУСКИ ВОЕННИ В СИРИЯ ?!" От желание да елиминира сирийската опозиция и да укрепи властта си. Но си вкара автогол, защото сега никой не го има за нищо. Всеки си бомби всеки на СИРИЙСКА територия. Представяш ли си, какво нищожество трябва да е, за да допусне това!

57

Мили спомени

преди 6 години

Само сирийците оказваха адекватна съпротива на Израел и затова докато ги има ще бъдат нападани.Докато другите арабски армии просто са унищожавани, примерно новина от преди 35 години звучеше така - ,,При въздушни сражения между сирийски и израелски ВВС са свалени 19 сирийски и 14 израелски самолета.''

56

Анонимен

преди 6 години

Пилотите на поразения самолет са катапултирали и са в болница, като единият е в тежко състояние. (БТА).Това развали пълното удоволствие от новината.

55

нико

преди 6 години

русия трябва да поправи грешката на сталин за създаването на израел както поправи грешката през 54 та година на хрушчов да предаде крим и донбас към украинска съветска соц република

54

cazzo duro

преди 6 години

И като шлякате минуси това променя ли фактите и историята???? Променя ли бройката на стотиците арабски самолети свалени от израелските пилоти??? Айде давайте пак на минусите.

53

Анонимен

преди 6 години

Ами, араби, само със защита няма да стане.Нападайте ги на тяхна територия. Ако можете.Първо им подплашете посланиците и остават без външна политика.

52

ГУРБЕТЧИ РУСОПИТЕК

преди 6 години

ВЕЛИК Е РУСКИЯТ АЛКОХОЛИК !ДОСТОЙНО ЗАЩИТАВА СИРИЯ !

51

Анонимен

преди 6 години

А защо кюрдите в момента са анексирали над 30 процента от Сирия с помощта на краварите които им доставиха на 5 000 тира оръжия евреите мълчат, мълчат защото плана е велик Израел в района но великия безстрашен лидер ЕРДОГАН им разказа играта,плана им за излаз на Средиземно море се провали и сега газ пикаят

50

Анонимен

преди 6 години

Хитлер да би да е имал право?!?! Защо тогава евреите не бяха най добрите пилоти, а врещяха за холокост! А ние нямаме право да врещим за робство.

49

Сат-Илит

преди 6 години

Добра статия но не е много точна. След като ирански дрон беше свален над Израел, израелци изпратиха в Сирия свой Ф-16 да унищожи станцията от която е изпратен дрона. На връшане самолета е бил ударен над Израел с иранска ракета изпратена от Сирия уж към Йордания. Двамата летци са катаплутирали над Израел. Единия опериран.Веднага след това 8 израелски самолета са нанесли удар над Сирия какъвто не е имало от 1982 година.Аз мисля, че очния доктор Асад е безотговорен човек към своя народ.

48

ади, бе?

преди 6 години

Имаш ли си представа какво е трилион?

47

хааак ви е

преди 6 години

Шефа на Руската-Ростех,в интервю за американски вестник е заявил че ако САЩ изявят желание Русия може да им продаде ЗРК С-400 !!!