22

МaйМyнaтa

преди 6 години

Един джигит се е шибнал тая нощ на съседната улица, с бмв. До стълба си забравил фаровете и емблемата (BMW).Та я закачих малко по-високо на стълба, за пример на други джегитайци с BMW-та.А за завод на тия мусквичи, не ми се мисли

21

Анонимен

преди 6 години

Можи...*** друг път...И за шенген можи...мъ...

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21що говориш глупости ... ако не бяха немците ролса вече шеше да е фалирал 100 пъти, я ми припомни други английски марки коли ?

19

Анонимен

преди 6 години

Преди време премиерът Бойко Борисов покани да инвестира в производството на електромобили в България.----окани КОЙ ? ... най важното сте изпуснали ... така де най важното след тиквата :):)

18

Анонимен

преди 6 години

"Ровър" дойдоха във Варна през 1995-та, сглобиха 500 коли от най-морално остарелия модел "Маестро" (проектиран в началото на 80-те) и си тръгнаха. Ролсът никога няма да е Ролс ако не се сглобява във Великобритания. Само двигателите, трансмисиите и електрониките са немски, но милионерите ги купуват заради лукса и танковата сглобка.

17

гого

преди 6 години

и на лада няма да видиш, кой е луд завод да прави в БГ

16

Хаха

преди 6 години

Да да, извънземните и те казаха, че тука щели да си строят космическите кораби, ама...после...потупали тиквата по рамото, казали му "конграчулейшънс" и "ша видим". Не разбрахте ли, че в БГ запада не иска да инвестира мощности. Инвестира само в мозъци (ИТ), щото лесно могат да си дигнат чукалата, хоп по кабелчето и цялата им собственост си е при тях, сградите под наем, ПЦ-тата...би ги у мамата тях...днес са тук, утре ги няма.Кой ще ти построи тук сериозен завод, при тия тивки дето ни управляват?

15

Анонимен

преди 6 години

Искаме завод на Лада!

14

джендър

преди 6 години

ако бай *** престане да им иска няколко млн. за себе си и акции може и да има.

13

Анонимен

преди 6 години

Тия от ихтиман и факултета ще ги сглобяват

12

Анонимен

преди 6 години

За пореден път, тука са събрани най-киселите, слаби, кухи и импотентни лъзгачи - драскачи, чието съществуване не променя нищо, освен миризмата на канал в съответното населено място.

11

made in BG

преди 6 години

Ролс ройс да избгяга От Великобритания е това все едно НАСА да прави сувалки в Банкя при Боко. Брехита въобще няма да повлиае на производствово на автомобили на острова.Те Китайците от GREAT WALL в Ловеч избягаха, камoли БМВ да дойдат. В розовите сънища на Мистъ БиЙн Роската НАЙ СЛАБИЯ ПОЛИТИК....

10

хАрабеско

преди 6 години

Извинете, само да попитам - Как да стигна до пистата за Формула едно ? Казват , че била близо до Кремиковци.

9

Alex

преди 6 години

Разбира се. ЦЕРН също ще преместят колайдера в България, дочух, че мислят в Царичина да го разположат. Преди време ни бомбандирахте с новини как Китай ще ни пратят влакове и ще вземат БДЖ на концесия. Щеше да стане мин година. Ама то пък не стане. Предлогам даже не са знаели за техните намерения. Докато прокуратурата е корумпирана и може да открадне цял завод и да го даде на ББ и сие. Никой няма да инвестира в тая дупка.

8

Анонимен

преди 6 години

Илон Мъск също е заявил интерес да произвежда космически кораби в бг . Лично го е казал на Плевнелиев по домофона.

7

Анонимен

преди 6 години

А дано, ама надали като гледам как робовладелците всеки ден ронят сълзи, че няма кой да работи много ми е интересно от де ще намерят хора. Може би ще си докарат и бачкатори от там хем ще спестят време и нерви да обучават тукашните мераклии.

6

Венци

преди 6 години

Изключено! Това няма да стане никога. Стига сте ни баламосвали. Условията в нашата страна не покриват изискванията за такава индустрия. Това,че някой се е усмихнал на нашите наивници, не означава "да" , а по-скоро любезно "не".

5

Анонимен

преди 6 години

До ЩерюСъщо така китеник за седалките и плюшени зарчета окачени на предното огледало.

4

Анонимен

преди 6 години

Целия ви сайт пълен с копирани/крадени Новини , даже вече наблюдавам че не пишете от къде ги точите незаконно

3

Щерю

преди 6 години

Мамка му - циклят, циклят и ще стигнат пак до идеята да произвеждат съвършената кола - Москвич 412 тревно зелен с тесла в багажника и 4 отвертки на прозорците...