75

До Гошу

преди 6 години

Много харесвам прогресивното мислене на хора като теб. Сега си в стария апартамент, после ще се преместиш в новия. Ще си живееш царски. Стария го дръж за след Шенген. Тогава наистина ще се увеличат двойно, даже - не тройно цените на жилищата. Има икономическа обосновка за това - железна. Защото самото ни влизане вече ще удвои заплатите ни в ?. Реките ще потекат златни-съответно от чешмите ще тече. Който има жилища ще е милиардер. а некупилите сега, ще подсмърчат горко че не са те послушали - зян

74

az

преди 6 години

Най-смешно ми е като някой започне да ми обяснява как Демокрацията била изгонила не знам си колко хора от България. Чудя се обаче ако пред 89-та можеше да се махнеш от България, колко души щяха да останат тук.

73

Анонимен

преди 6 години

Селяните са над 7 млн!

72

Циник до Пабло

преди 6 години

Текезесарската *** - е като троскота ти я тесаш с мотиката - тя избуявя!

71

ел

преди 6 години

До ЧочкоПреди такива като теб да наводнят София, тук се живееше перфектно! Градът изглеждаше различно и чалга клубове нямаше.

70

до 45

преди 6 години

Ми, връщай соца тогава, да идва благоденствието.

69

Чочко

преди 6 години

Всъщност най-големите селяни са "кореняците" софиянци. Вижте историята и откъде а дошли "кореняците". Да не говоря и как се кефят на чалга "кореняците".

68

Пабло

преди 6 години

До КомунистТова е Дарвиновия път пич , неадаптирания не оцелява. Не демокрацията ги унищожи, а 73 години работническо- селска власт. България ще бъде въпреки такива като теб, но вие ще изчезнете.

67

Гошу

преди 6 години

До 63Ами да, факт е. Аз също имам жилище и то в центъра на София, но седи празно, не живея в него, защото си имам друго жилище, вече обзаведено, а новия ми апартамент е празен и лека-полека ще го мисля как точно да го обзаведа, в какъв стил. И един съвет от мен: сега ти се вижда много 1000 евро квадрата, ама изчакай само да влезем в Шенген, ако ни приемат де и тогава тази цена даже ще ти е евтина. Знаеш ли, че ескортите вдигнаха от 100 на час на 200, че и 300 лева? И то само заради европредседателството ни

66

Анонимен

преди 6 години

Етнически българи 4.8 милиона.Други етноси 0.8 милиона.

65

Икономическа...

преди 6 години

обосновка на България - малка аграрна страна. Още въпроси? Някой? Граждани?

64

Гошу

преди 6 години

Абе те селяните може да са три пъти по-малко, ама за сметка на това пък пишат 98% от коментарите в интернет :)))

63

Анонимен

преди 6 години

В София примерно всички села близо до София са били присламчвани към града и селяните автоматично са ставали столичани, Драгалевци, Банкя, Горна баня и т.н.

62

Анонимен

преди 6 години

Е Гърция е 12 млн. пък в Атина са 5 млн. и 1 млн. са в Солун. В Патра има още 250 хил. Това са трите им големи града. Всичко останало е по малки градове и селища. Не казвам села, защото всяко гръцко село е 1000 пъти по чисто и по красиво от всеки български град.Та мисълта ми е, че за гърците това не е проблем, нормално е всеки да бяга в града. Но и не са били обезземлени гърците. Затова и малките им градове цъфтят.Тук комунистите като им взеха на хората животните и земята и какво се очаква?

61

Психодиспансер

преди 6 години

Най- много са сел* таците живеещи в градска среда. А от тях най- много са тези живеещи в София и покрайнините и, а от тях най- известни са тия от ''София ден и нощ''

60

до Комунист

преди 6 години

Праce от кладенчова вода - и комунист от демокрация!

59

Йордан

преди 6 години

Тези ни изкараха по европейци от европейците?къде са тези над 7 милиона?

58

Анонимен

преди 6 години

от тия селяни две трети са роми и турци, та вече демографията става и цивилизационен въпрос

57

Анонимен

преди 6 години

Дава се пример, че 24 на сто от жилищата в столицата са необитаеми, в околностите на София 48%И продължават да ме убеждават, че сега е момента да си купя панелка на 1200 евро квадратния метър и че утре щяло да бъде много по скъпо?

56

Гробокопач

преди 6 години

България е Мъртва. Кръвта й не циркулира по цялото тяло. Населението ще бъде комасирано в три града, а впоследствие - в само един, град-държава София. Затова чуваме новини само за това, как се развива тя. За останалите части на страната, само лошо и покрай лошото, разбираме, че там все още има некви живи ора. На освободената територия, ще бъде пренесен целият Израел. Това е планът. Бахур Бахар бе сложен на власт, за да го финализира.