36

Анонимен

преди 6 години

Колкото по голям предател си толкова по лесно ставаш член на ЕС. Справка - България първа призна Косово като независима държава, България си даде въздушното пространство на нато да бомбардира Сърбия. На кой му трябват врагове като си имаш такива съседи като нас. А после Сърбите лоши ние хубавите. Сега на дневен план е да приемем джендърската конвенция и да склоним нашите братя от балканите да я приемат за да тръгнем ръка за ръка към светлото евроатл бъдеще.

35

Комсомольская правда

преди 6 години

До ей тиквиВиж сега другарю, тези които обичате Москва ще трябва да се преместите натам. Защото в България, а и на Балканите като цяло, руснаците никога не са били на почит. Само глад и мизерия носят със себе си. Това, което го мислите още от края на 19-и век, да направите Балканите руска територия, няма да стане. Затова вече трябва да си отивате в необятната руска изостанала страна.

34

нали?

преди 6 години

До *** до 43С какво мислиш?третия пол няма мозък!

33

пенсионер 75 г.

преди 6 години

хубав беше комунизма но късно си отиде за нас... трябваше още 80 те години да ги издухат в Белене

32

Циник до 43

преди 6 години

Ние мислим!Ти само "съществуваш"!

31

Циник до 38,39,41

преди 6 години

Другари *** - когато разберете, че не ЕС е виновен за случващото се в България след 1944...тогава и зад вашите ниски челца...може да просветне!ЕС дава милиардите - за да си ги поделят същите тези "другари" с конгресите и вечната дружба!Причинноследствените връзки - са пълна мистерия за вас!Спрете да биете самара - и вижте магарето под него

30

мислете

преди 6 години

По лоши и не качествени храни,препарати,детски храни,Европейски банки ни ограбват с огромни лихви и такси и изнасят парите ни у тях,Европа подкрепя послушни правителства който са потънали в корупция и бандитизъм и народа страда и тн.Е как сте Европейци?

29

ей тикви

преди 6 години

Нещо което е в душата и кръвта на разумното мнозинство от Българите не може да го "изтръгнеш"с нищо,не го ли разбраха най после!?

28

цирк

преди 6 години

До поправка2Блажени да са верующите/глупаците/

27

...

преди 6 години

До поправка2По-добре за кой? За тях самите ДА, за държавата като цяло НЕ. Ама кво ти пука че си българин нали, сигурно и се срамуваш от това ама уви *** са те тука и това е

26

поправка2

преди 6 години

Масово българите учат, пътуват и почиват в нормалните държави. Масово семействата ползват собствен транспорт. По-доброто качество на живот, следствие значително по-свободната търговия, пълните магазини - всичко това преди 30 -тина години го нямаше. А оплакването си е национален спорт. С ЕС е несравнимо по-добре отколкото в лагера. Факт.

25

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Ся тук некви *** ме заплашват.Но не ми пука нали съм у френско,нищо не моат да ми направят:)

24

Циник до 27

преди 6 години

На запаТ скъпи ми неграмотнико...и улици няма да ти дадат да миеш !Прекалено си проссс

23

поправка

преди 6 години

Всички народи от бившия соц. лагер, а и народите от Балканите, които не бяха в лагера, по свое желание кандидатстват, изпълняват условия и евентуално ги приемат за членове на ЕС. Никой никого не "изтръгва" насила Народите предпочитат цивилизования начин на живот. И всички вайкания и жалби, колко сме бедни и зле, просто са израз на една особена черта на българите да искат да са зле. Всъщност днес българина живее в пъти по-добре и заможно отколкото преди 30-40 год.

22

Циник до 22

преди 6 години

Тоалетнобананения *** ... Сибир те чака!Ползвай лявата ръка!

21

Циник до 21

преди 6 години

Другарю, не ме слагай "под общ знаменател" с такива като теб!Тези 4 000 000 които "липсват в сметката ти" сигурно са всичките в Русия?Или не?Когато фактите говорят - и фанатизираните русофили трябва да мълчат..Но всуе!Само не разбирам кога ще вдигнете палатков лагер около руското посолство, докато чакате за имигрантски визи!

20

Анонимен

преди 6 години

Русия просто няма какво да предложи на тези държави, за да ги запази под контрола си. Единствено с танкове и зелени човечета кремълските бизнесмени могат все още да контролират територии, в стил от преди 70 години.

19

Циник

преди 6 години

Внимавай какво си пожелаваш - че може да се сбъдне!Българите са странно животно - 45 години псуваха ( с право ) въшкаритe с ***, които ги научиха на мързел, апатия, и доносничество....сега псуват Европа.Няма да крия своите крайни антипатии към Меркел и оядените прасeта в Брюксел, които ни докараха милиони връждебни търтеи, НО!!!Ние сме европейци - макар и рядко да ни личи!Руските олигарси - биха ни съдрали и кожата от гърба - защото знаят какви овце бяхме довчера!

18

Анонимен

преди 6 години

Да не стане като с Крим? Малко преди да ги изтръгнат и хоп анексия.

17

Анонимен

преди 6 години

Държавите в които влиянието на азиатската и ориенталската архаичност е най-силна, са и най-изостанали !за справка виж: Балканите, в частност България с русофилите, които с нейния воденичен камък от 140 години.