98

Шкумбата

преди 6 години

Имам чувството, че европейските политици с удоволствие идват в България и то не за друго ми защото искрено се забавляват с глупостите, които дрънка Баце. Спукват се от смях, хапнат някоя вкусна манджа и се приберат да се занимават с важните си дела. И така до следващия път. В един момент почвам да се чудя що не избрахме Шкумбата за премиер, поне е професионален комик и винаги ще има с какво да забавлява гостите на България.

97

Българин

преди 6 години

Само Бойко Борисов и менистрете му в тази държава не са корумпирани !

96

Анонимен

преди 6 години

Перфектно му го отиграха на Бабуин Суджук I. Германската вещица го успа, галейки празната му глава, през това време холандецът му слагаше плюнка по дupнuka и нашият мисли, че му веят. А те го само подмазват, че днес да влезе целият на Рютето...

95

Анонимен

преди 6 години

Холандските инвестиции са поради офшорния режим на финансови измами на БВ компаниите дето не плащат данъци и ЕС им е вдигнал лекичко мерника. Ако ние така почнем измамите ще опищят орталъка, че в нутелата нямало какао

94

Иванов

преди 6 години

Тази държава пази единствено мутрите, които узорпираха управлението, докато народа дава жертви ежедневно и еженощно!

93

Анонимен

преди 6 години

Кога се живееше по-добре - при Съветския съюз или при Европейския съюз?

92

Анонимен

преди 6 години

Ако и този Съюз ни откаже - край с нашето национално самочувствие. Втори Съюз ни отказва. А Тройният съюз ни прие.

91

Марк Рюте

преди 6 години

"Искаме да убедим всички, че на Изток има дисциплинирана държава, която пази Шенгенската граница, спазва върховенството на закона и генерира стабилност", каза Бойко Борисов."Чух те, Бойко, но...

90

OMG_Lucker

преди 6 години

Европейските политици никога няма да ти кажат нещо напреки, освен в изключително крайни случаи, при конфронтация. Тъй като Рюте и Холандия нямат за какво да се карат с България и Борисофф, то Рюте вечно ще ги приказва едни такива витиевати. Който разбира езика на дипломацията- може да си направи изводите, който е *** като Боко- си мисли, че е велик и че го хвалят.. лично него при това хвалят. Искали, подкрепяли и т.н., НО! И с това "но" отхвърлят всичко казано дотам.

89

Анонимен

преди 6 години

Кога ще станем 16 република на Шенген?? И кога ще приемем еврублата на Евросъюза? Дано не ни откажат. СССР отказали да ни приемат навремето.

88

Иванов

преди 6 години

Дано не е видял и снайперистите по балконите, защото голям смях ще се смеят в Холандия!

87

шматка

преди 6 години

Рюте те харесва и ти го харесвашБоко на сватба отива работата:)Пази си багажника че те холандците веят пъстрия байряк

86

Анонимен

преди 6 години

Момко, на теб за какво ти е Шенген? Терминал 2 е отворен, събираш багажа и дим да те няма!

85

Анонимен

преди 6 години

Любоф.Хатесват се .Ше се вземат.

84

Шопа

преди 6 години

Евалла Бат Бойко!Голем си!Да живей България!

83

Анонимен

преди 6 години

Прав е човека, четири години една барака не можахме да боядисаме, а то взе че и покрива и протече!Нищо още малко остана ще я направим наново и сме в Шенген!

82

Анонимен

преди 6 години

Как ще няма бе, момче? Като ти прати един смс, че трябват едни пари там и ако не ги дадеш, жална те майка родила!

81

Анонимен

преди 6 години

Абе на кой му дреме за корупция и русофили у България - те като видят колко пъти нашия стандарт е по-нисък от техния и ни вземат за някакви мизерници, с които не искат да имат нищо общо. Ако имахме икономика и индустрия никой нямаше да дрънка празните лафове за корупция ами даже те щяха да да се натискат да сме при тях.

80

Анонимен

преди 6 години

86 отишли са по предприятията , по тях боко пипане няма

79

Иванов

преди 6 години

Поздравявам всички мой холандски приятели! Дръжте здраво момчета и ние българите не ви щем еврозоната, искат я само престъпниците, които окрадоха парите на народа си!