29

Уую от Пичковци

преди 6 години

Кой пророк ги учел .Да не онзи който се оженил за 9 годишно момиче при това и консумирал брака си. Ами щом ще използват десни ръце и за ядене и подмиване значи леви не им трябват.Могат да използват десните ръце да си резнат левите.

28

Анонимен

преди 6 години

Семейството за тях е мъж ,който има пълна власт и жена, която е майка и слугиня ! Дори образованите туркини са с такова самосъзнание! Който твърди друго , просто не е имал работа с тях и не го познава !

27

Анонимен

преди 6 години

До АйшеЛеле майко! АЙШЕ какво се водиш спрямо "Джен-дър конвекцията", че султана иска да ти отреже лявата ръка. Избирай СВЕТКА ТУРЦИЯ оставена от АТАТУРК или ОТОМАНСКА на султан ЕРДОГАН!!!! Какво и да избереш е грешка.

26

Анонимен

преди 6 години

Голем късмет имаме с този съсед Турция. Ататюрк им оказал пътя на развитие, болника Ердоган ги връща назад. Има и интелигентни хора там, колко ще го търпят не знам. Само с България засега се държи кротко, защото наш Бочко така му се е навел, даже сам си слага вазелин. До кога ще е така не знам, но на него никой не чу вярва. Когато имахме СС 20 и СС 23 бяха кротки като агънца.Направи се на велик болника и свали руския самолет. Путин го пожали, а трябваше да го изпече. Грешка!Днес щеше да е спокой

25

Анонимен

преди 6 години

Нали някакъв ходжа им позволи да ползват тоалетна хартия...Важното е да има религиозно начало във всичко.

24

Анонимен

преди 6 години

Турция и Русия са еднакво изостанали в Средновековието !Само дето Турция е много по-богата.

23

Анонимен

преди 6 години

Християните няма как да го разберат защото не се подмиват след тоалетна,а именно лявата ръка се използва за физиологични нужди

22

Анонимен

преди 6 години

Изпитвам съчувствие към всички мюсюлмански жени!!!

21

Анонимен

преди 6 години

До 13Голяма защита на патриархална Турция. Май много турски сериали гледаш и нещо си се объркал. Жената там не е поставена на пиедестал. Това което го гледаш по сериалите е промиване на мозъка и глупост и не отговаря на истината!!!Може да са подписали ИК но разбирането им спрямо жените е като в 15 век

20

Анонимен

преди 6 години

А с коя ръка ще си играят с патетата?

19

Анонимен

преди 6 години

Но не пишете че мъжът е длъжен да издържа семейството и ако жената иска пари трябва да даде,това в БГ дали го има

18

Айше

преди 6 години

Не искаме да влизаме в Европа, а да я завладеем! Исляма е истинската религия и действително с лявата ръка пият и ядът само Шейтаните! Турция е велика, скоро ще станем 100 милиона! Иншаллах!

17

Анонимен

преди 6 години

Ердо ака брутално върху завета на Ататюрк, който се опита да извади турците от тъмното, средновековно ислямско блато.Жалко.

16

Анонимен

преди 6 години

И това държава,която иска да влезне в Европа. И след 1000г няма да стане. А това за развода по телефона зависи само от мъжа. Жената и да я бият и тормозят не може да се разведе ако мъжът не го иска. Това го пиша за защитниците на ИК,която уж щяла да защитава насилието над жени-пример Турция е подписала конвенцията,но какво от това!!!

15

Анонимен

преди 6 години

А като се налага да къпят, за да се грижат за бебетата, малките си деца и възрастните си роднини, които не могат да поддържат сами хигиената си, тогава и двете им ръце ли са прокълнати и " нечисти"??? Що за глупости са това???

14

Анонимен

преди 6 години

Аз пиша с лявата пъка, значи след някоя-друга година когато уохабизма завладее окончателно Турция ако ме видят как ям с лява ръка лошо ша им стане.. а ако видят че ям и свинско, край! 20 камшика на площада

13

Анонимен

преди 6 години

До 5Толкова религиозна, че се върна в ерата на османската империя! И тука в комунизма не са давали да има хора с лява ръка ама Турция да обясни чрез султан Ердоган, защо прокарват "Истанбулската конвенция" с леви наклонности "джен-дър" или тя се води от светска Турция срещу тази на султана отоманска Турция. Някой почва много да се омешва в паралелните светове и са далеч от реалния свят!

12

Анонимен

преди 6 години

Патриархат. Семейството е на първо място. Мъжа най-възразстния член от семейство се уважава с всичките му плюсове и минуси. Той държи "хляба и ножа" и думата му е последна. Твърде морални. Държи се на семейните устои, жената е на пиедестал. Майката жената, която е изградила това семейство с раждането на децата, тяхното възпитание и образованието което им е дала. Отдадена на децата си с любов и обич да израстват, като едни големи, добри и люби хора. Изпълнени с уважение към ближния и почит.

11

101

преди 6 години

До 3MТия са бетер Лас Вегас,развеждат се по телефона!

10

Бат Баян

преди 6 години

Инак Босфор Тв всеки ден по няколко часа ни залива с турски сериали, които не стават за нищо. Едни криви мъжки мустакати мутри и засукани женски. Сценариите все едно и също. Говорят нон стоп с телефони марка Ябълката. Пфууу. Друго си е да гледа човек Ментовские войни, Викинги, Живите мъртви. Даже нашите сериали са в пъти по добри от турските.