134

Горд Българин

преди 6 години

До Анонимен 149Да така е Холандия и България не пуска в момента в Шенген, но всичко е въпрос на време, а вас никога няма да ви пуснат в ЕС. Вие не сте европейци вие сте азиатци и работа в Европа нямате. Така, че само ще стоите вън и ще подсмърчате.

133

Осман

преди 6 години

Обичам руснаците и ги уважавам за разлика от американци и европейци. Може би съм руснак. Ти генетично може би си от Столипиново. Вашите майки обичат тях.

132

Анонимен

преди 6 години

До exЗначи може и без ЕС

131

Асан

преди 6 години

До ОсманИ като, модерен турчин, сложи забрадка на жена си , нали.И ти самия пусна брада и мустаци.Също, като идола ти Ердоган!Нали така?????

130

ex

преди 6 години

Но има шанс!Разиграваме една ''Война'' УЖ!Ние с халостни патрони уж превземаме Цариград и те турците до там си стават автоматично в ЕС!!!!Защо не?!По-късно и други територии!Заега Европа!

129

ГЕЙ БАНЬОВ

преди 6 години

...има само работни съдрани *** от СОЦ- строежите на Тато... и некой и друг скинат ***!Парите му --ГИ ВЗЕ ПАРТИЯТА ЗА ДА "ПРИВАТИЗИРА" КОРНИ...И ЦК/бсп!Остана му само , голия "червен ***"....!

128

Анонимен

преди 6 години

До Горд БългаринНе си прави труда да им обясняваш, че турците са необразовани и неквалифицирани.Един пример ще дам, и повече не ми се обяснява.Имам колега от Турция, живеещ 22 години в страната в която и аз живея от 18 години.Та моя колега, идва на инструктаж за работа с преводач, в банки и всякакви държавни институции само с преводач.Единствено може да си напише името, да каже здравей, добро утро и такива елементарни работи.Учил е само 4 години, това казва всичко.

127

Анонимен

преди 6 години

Днес Холандия изтегли посланика си от турция. Това говори ли ти нещо или чалмата ти пречи да го схванеш? Нищо простено да ти е толкова си можеш, толкова ти е капацитета..Ама тя Холандия и българия не пуска в Шенген. Проумяват ли го или само си пръцкаш в потурките?

126

До Кюрд

преди 6 години

Турците нямат проблеми с кюрдите, Турция е толкова на турците колкото и на кюрдите. Има проблем с Кюрдската комунистическа партия максисти след 90 те приемат идеите на някакьв американски евреин социалист. Обрьщат се на другари , сьс всички пороци практикуват и льгат че ще основат велик Кюрдистан. Продали се се на дявола а то се интересува от петрола и излаз на море. Единия вариант загубиха другия Асат ще спре. И стават без конвертируеми маши.Икономическия грабеж пресекат ли свършва филма.

125

Горд Българин

преди 6 години

До Анонимен 140Може да нямат сега, но ще имат в бъдеще. САЩ няма да оставят така нещата повярвай. А и да не вярваш ти пожелавам дълъг живот, за да станеш свидетел на това, което ти казвам. Въпроса е вас дали ще ви има? САЩ не търпят предатели, а вие сте точно такива. От друга страна и руснаците ще ви го върнат стига да дойде момента, който не е точно сега. Сега правите алъш вериша, но това няма да е вечно така. Ще ви пляскат и едните и другите, защото се въртите ту насам ту натам.

124

Анонимен

преди 6 години

Дали папата ще го погали по ф-са?

123

Анонимен

преди 6 години

7 хиляди жени са били убити от мъжете си в Турция за 2017 г.

122

Горд Българин

преди 6 години

До СЛАВА НА ЕРДОГАН 130Още един луд. НИКОГА НЯМА НИТО ДА ВЛЕЗЕТЕ, НИТО ДА ПОМИРИШЕТЕ ЕС. То не е каквото вие искате, то е каквото ЕС реши, а той ви го каза много ясно турция НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА В ЕС. Днес Холандия изтегли посланика си от турция. Това говори ли ти нещо или чалмата ти пречи да го схванеш? Нищо простено да ти е толкова си можеш, толкова ти е капацитета.

121

Осман

преди 6 години

Може и да има българска кръв у мене. В това няма нищо лошо. Но не се чувствам българинКато ви чуя гайдите направо ми става лошо. Чуя ли тъпан, зурна и саз кръвта ми кипва. Всъщност съм полу-татаринОт Крим са предците ми

120

ex

преди 6 години

За съжаление,Българите не знаят колко е силна Турската Икономика:((.Да речем,че чисто икономически е прибризително 12 пъти колкото Българската,а Армията на Турция(за съжаление) е 16 пъти по-могъща по въоръжение и поне 10 пъти по-числена!На този фон да скачаме е чисто самоубийство!!!!!

119

Анонимен

преди 6 години

До ОсманКюрдите нямат държава.

118

Анонимен

преди 6 години

Ердоган се е пазарил с Папата като на битак в Измир.

117

bojeee

преди 6 години

Йерусалим е старото име на Пловдив. Изобщо Евреи няма от много векове, а хазари. Никакъв Израел не съществува в момента, а това е пълен театър и държави като Иран много добре го знаят, даже те казват: Израел ли??? Няма такава държава на това място там и казват, че при първа възможност, ще помогнат на палестинците да си върнат територията. Шанс.

116

Гей Баньо

преди 6 години

Ти май не си чувал,че в МКС има български електронни уреди..Ахахаха, имал уреди в МКС. Абе чоджум, поинтересувай се малко. Турция има собствени спътници. Цял свят ви се смее и ви взима на подбив ***.

115

Горд Българин

преди 6 години

До exОще един шизофреник изникна. Тоя пък се сравнява с Китай. А бе ти пи ли си хапчетата? Китайците ако се изплюят само по един път върху вас и вие ще се издавите. А за икономика изобщо, какво да говорим. Китай е залял светът със своята продукция, а вие турците къде сте тръгнали? Та вие една махала в Китай не можете да задоволите със стока. Смешниии.