41

анониму

преди 6 години

Добре де не ви ли стана жал за горкичкото момченце? Мамино златно...то взело кредит и понеже го хванало шубето да не го потрошат дай да оберем обикновените хора... Представям си ако вземе заем от 50000 какво ли ще направи...може да убие някой и пак да се извиняваме...че не бил наркоман...а дали...ама надали...

40

Без полиция

преди 6 години

Такива трябва да се пребиват от потърпевшите.

39

Анонимен

преди 6 години

Какво ли няма да измисли *** за да не работи.

38

opa

преди 6 години

земали са 5000 за биткойни и са решили, че се ги избият бързо. Сега като падна цената от нова година насам всико се побърка...

37

Анонимен

преди 6 години

Дрисльото бил "дете" и още не знаел кое как се яде ама взел пари на заем да се тежкарее.Е, ми не са нормални момчета както казват.Правилно майка му го е изгонила.Как пък не им дойде на ум да си заработят парите а да откраднат???Достатъчно големи са да работят а не да са търтеи.А закачуления *** се оправдава а няма и капчица доблест да застане с лицето си но можеда похарчи чужди 5 хил. лв. за 2/3 дни.

36

Анонимен

преди 6 години

нищо интересно!!!АКО СИ ХАЗЯЙН И ЖИВЕЕШ В ТОВА ЖИЛИЩЕ ВИНАГИ ИМА ШАНС СЪКВАРТИРАНТА ТИ ДА ТЕ ОБЕРЕ!!НЯМА НОВА СХЕМА ВСИЧКО Е СТАРО!!! ИМА САМО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО ТЪРСЕНЕ НА МНИМА СЕНЗАЦИЯ ОТ БЕЗЛИЧНИ ДРАСКАЧИ!

35

Анонимен

преди 6 години

Бойко раздаде цялата ви държава на кредиторите си, докато се занимавате с този кокошкар.

34

Анонимен

преди 6 години

Да му запорират г,а и да му го продават, догато си изплати дълговете и кражбите

33

Набеден

преди 6 години

Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. .... Има го сниман на камерите ... но видиш ли, бил набеден ....

32

redordead

преди 6 години

най-яко е как държи сметка, защо го били изтипосали във ФБ...няма такива тъпуни...те 5000 не са виждали накуп в живота си, ама мислели, че ще ги върнат...Лошото е, че на 80% нищо няма да се промени и ще си останат такива тъпуни и престъпници за цял живот...Прав е, че много хора се измъкват, но е хубаво, че благодарение на съвременните технологии, когато са заснети, такива *** да бъдат изобличавани публично.

31

123

преди 6 години

Аз ако бях щях да ги потроша вместо кредиторът им. Да видим тогава дали ще крадат пак.

30

Георги

преди 6 години

Нито пари дължат, нито са спортисти. Най-обикновени мишоци, които нямат грам срам, възпитание и образование. Оставени в някоя пробита зала да тренират със същите необразовани и неграмотни като тях. Жалко, че не разбират и не осъзнават наглостта си. Какви неща постигат хората на 20години и какво ще имат тия двамата на същите тези години.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Аз искам да му покажете родителите на това ***. Какво работят, къде живее и примерно каква кола имат.е кво - татко му разнася стоки по кварталните магазинчета, майка му продавачка в близката баничарница. Имат стар опел астра и татко му налита на бой по кръстовищата. Вечер шибва два шамара на жената профилактично, сипват си ракийка с младежа и плюят по истанбулската конвенция.Фенове на другарката ***.

28

Анонимен

преди 6 години

Не употребявате наркотици, тия 5000лв сте ги взели да си купите учебници... и лепилце.

27

Батката

преди 6 години

Супер нагли наркоманчета кандидат мутри... като ромските си събратя ний не крадем, ний си вземаме, берем теуевизури... Фактът, че се извиняват за стореното не примерно на жертвата, а на своите близки и познати, е сам по себе си красноречив каква вина изпитват малките гамени и колко се разкайват... Утре пак ще крадат!

26

Иван

преди 6 години

Малки ***, да бяхте направили по-умно решение, а не да крадете на хората телевизорите. Най-смешното е, че момчето казва, че не прилича на затворник..( с тази обръсната глава ) жалко...

25

Анонимен

преди 6 години

До BurzumБе лапетата слушат рапа турски маанета ли да слушат или чалга?

24

Браво на всички овце

преди 6 години

Боко върна мутренските години. С ваша помощ и с малоумното ви гласуване.Едно време децата искаха да станат космонавти, сега искат да станат крадци... като Тиквата и шайката му.

23

аз-ът

преди 6 години

продукт на ли..берастията и балканския цървуларник...Бил взел 5000 лева, онзи си ги търси /едва ли не го изкарват виновен че си ги търси/, от сума ти време не е виждал майка си, наема умишлено апартамент с идеята да краде и сега се изтипосва че ... АМА НЕ БЯХМЕ ВИНОВНИ ПРИТИСНАХА НИ !ТОВА ЧЕ ТОЗИ КОЙТО ТИ Е ДАЛ ПАРИ СИ ГИ ИСКА - Е ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА ДА КРАДЕШ !!!!!ТЕЗИ ЛИ ЩЕ ОПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!ТЕЗИ ЛИБЕЕЕЕЕЕ !!!ДРАСКАЙ ГИ ТИЯ ДОРДЕ Е ВРЕМЕ!!

22

Анонимен

преди 6 години

Явно никой не им е обяснил, че вземането на кредит е равносилно на самоубийство, или най-малкото отрязани пръсти, уши и други части от тялото....