53

Анонимен

преди 6 години

Турция ще е по лоялна към ЕС отколкото Троянския кон на Русия - България - с фанатичната си русфилска диаспора, със собствена партия, която непрекъснато бойкотира, саботира и дестабилизира държавата !* по минусите ще ги познаете !

52

Анонимен

преди 6 години

AI TIITE mi KOMENTARA CHE VECHE SHE SE RASARDIA

51

Анонимен

преди 6 години

За съжаление българите са като овце. Политиците ни правят на *** и се подиграват със нас. Всичките са адски богати, разбират се по между си, докато ние си мислиме че се карат и се ненавиждат. Всичко е една игра за сметка на народа. Просто сме глупави да търпим толкова години да се гаврат със нас. Заслужаваме си го.

50

Анонимен

преди 6 години

V ISLIAMA.BG SPONSORIRAN OT SOROS CHETEM STATII KAK MASUF STIGNAL OT KALTO DO KOSMOSA I BASKETBOLA KAK ISLIAMSKO DETE STIGNALO DO GERMANIA KOLKO KUMUR PADNAL V MORETO OT AFRIKA ZA EVROPA

49

БГ

преди 6 години

Василев за 80млн население това е смешен БВП на Турция И ние да си умножим бвп по 11 щото сме г/д толкова по малко като население от тях и разликата не е кой знай колко по голяма

48

Додо

преди 6 години

Меркел решава. Когато тя нареди България ще бъде насилствено присъединена към Еврозоната и Шенген по политически причини. Народа изобщо някой няма дори да го попита, да не говорим пък да се направи референдум. Трагичното е, че и Шенген и Еврозоната са разрушени от Илюминатските Елити и вече не са това, което бяха създадени да бъдат! Закриване и строеж на силно охраняеми граници ми е майката.

47

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Цитат от Е-вестник: ..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от Лукома и български от Ипон, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, ерата на съмнението

46

БГ

преди 6 години

Същото се отнася и за Русия но тя не е в ЕС и Нато Същите мизерници като нас са

45

Анонимен

преди 6 години

А ние като не сме в еврозоната, защо не живеем като в Швейцария и Норвегия?

44

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето на България в ЕС е мизерстваща периферия, пазар на западни стоки, аутсорсинг дестинация и източник на евтина работна ръка.

43

Анонимен

преди 6 години

България трябва да работи върху рефорамта на съдебната система.

42

Анонимен

преди 6 години

Българите трябва да си набият в главите простия факт, че докато се кланят на портрета на Путин визите никога няма да паднат.

41

Анонимен

преди 6 години

Изгонете русофилите ако искате България да стане европейска държава, иначе ще си остане вечно една рускотурска метреса !

40

Анонимен

преди 6 години

България трябва да работи върху корупцията.

39

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са виновни!

38

Анонимен

преди 6 години

България трябва да излезе от ЕС и НАТО и да предостави сухопътен коридор на Русия до Сърбия и Бондстийл. Русия е единствената която може да гарантира сигурността на България, видяхме това в Сирия, НАТО няма да си мръдне пръста, нима си мислят някои, че западняците ще дойдат да се бият и да рискуват живота си за България, какво помогнаха на Кипър.

37

НРБ

преди 6 години

В България не останаха млади хора и икономика за развитие!!!С крадливи политици и *** няма да ви помогне Шенген и еврозоната!!!Огледайте се България покафенява и потъва!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Пророчицата Ванга, която почина преди 20 години, прогнозира, че "Европа, каквато ние я познаваме, няма да съществува след 2016 г." Мнозина днес виждат в "Брекзит" осъществяването на нейното пророчество, но и многобройните други пророчества.Според мен ЕС ще се разпадне много скоро.

35

Анонимен

преди 6 години

За троянския кон на Москва и това е много, че го приеха в НАТО и ЕС.Шенген означава още по-безпрепятствено каналджийство, а Еврозоната - още по-нагло източване на европейски средства през добре поддържаните КГБ канали и тайни договори с кремълската мафия.Я вижте само колко русофилска *** съска по НАТО и ЕС !

34

съвет от ЕС

преди 6 години

Приемете Истанбулсаката конвенция и джендърите и влизате в Шенген, а също и обучение на децата от детските градини и училища за третия пол.