130

Историк

преди 6 години

Преди 9'ти 1944 година българската държава ползва легитимното си право да защитава страната от терористичната организация БКП, която в последствие узурпира властта чрез държавен преврат, подпомогната активно - военно, идеологически, финансово - от съветския окупатор в резултат на което са избити за кратко време десетки хиляди българи, както и по турско иго не се е случвало.за справка: виж Историята

129

TOP SECRET

преди 6 години

А Фактите за Покръстването при Борис 1 , става въпрос за Христоянизиране на цял български Народ при Византия , пише точно и ясно в Уикипедия може да се види от всеки

128

Анонимен

преди 6 години

"Избит е цвета на българската интелигенция -земеделци ,учители ,свещеници , юристи ,политици ,държавници и пр. ТОВА СА ФАКТИТЕ!" Къде са фактите? Шаблон до шаблона! "Цвят" от нагаждачи и предатели, от блюдолизци и съучастници в унищожението на народа! Лошото е, че грешките се повтарят и после някои пак ще реват за цвета!

127

до 141

преди 6 години

момичетата да не се оплакват, сега лично министър Ангелкова се грижи да са добре в палатките си посред нощ, проверявайки ги с полиция и фенери

126

Оруел

преди 6 години

Факт е, че всички водещи членове на Герб са или деца на комунисти или бивши членове на БКП!

125

Smurf

преди 6 години

Герберите ще включат ли факта че през 1982г. две момичета на по 18 години можеха да пътуват до морето на стоп там да изкарат на палатка на Веселие две седмици с 50 лв. да се скъсат от купони и да се върнат пак на стоп в София без да им падне косъм от главата.

124

Анонимен

преди 6 години

Колко време можеш да лъжеш хората днес? Да, имало е Народен съд! В цяла Европа го е имало. Само в България реабилитираха фашизма или нацизма - все тая. Истината трябва да се знае. Уроците на историята са важни за бъдещето. Както са я подкарали, вероятността да има нов Народен съд е неизбежна. И това е добрият вариант. Лошият е саморазправата! Не дърпайте дявола за опашката!

123

Анонимен

преди 6 години

Така е. Времената са лоши. По страшно от тоталитарното общество е онова, което остава след него. Пълна разруха.

122

руснака

преди 6 години

Е айде съгласен съм, ама да напишат и кои разтреляха обективно Вапцаров.

121

око за ухо

преди 6 години

Избити са ония,които са избивали.После избиват тия,които са избивали ония,които са избивали техните хора.И така до края на света.Пита се-кой започна пръв с избиването.

120

до 137

преди 6 години

Има го и обратното! Сега! Никаква икономика, магазини пълни със скъпа ГМО храна. Народ, избягал в чужбина и готов да продаде всички българско, защото получава евра ,вместо левчета. Спорт - смях! Младеж - деградирала и неграмотна! Многопартийна престъпна с-***, ***, липса на работни места и на всякакъв поминък!

119

Анонимен

преди 6 години

Оправихме настоящето,сега миналото. Сега е рай, но само за някои дрогаре.Пълни с гмо магазини с чуждо производство .,нема мъни.А си казал нещо срещу вожда,а ти изстина службицата.Продължаваме кротко да живуркаме.Даже и на лекар не можеш да отидеш от супер безплатна помощ.

118

бг

преди 6 години

Не е имало престъпления на комунизма .Периода 1944-47 е тригодишният окупационен период в който СССР чрез своята агенатура т.н." комунисти" извършва ПЛАНИРАН ГЕНОЦИД над българския народ .Избит е цвета на българската интелигенция -земеделци ,учители ,свещеници , юристи ,политици ,държавници и пр. ТОВА СА ФАКТИТЕ!

117

Анонимен

преди 6 години

Комунизма е най хубавото нещо което се е случило на България , дано да се върне

116

Анонимен

преди 6 години

Развита икономика, празни магазини. Живот без излишни емоции. Една партия "велика" и"славна", тя и майка, и баща. Я си казал нещо срещу нея, я са ти отрязали езика. Добре и кротко си живуркахме, че то преклонена главица, сабя не я сече.

115

Шефа

преди 6 години

Много нагло !Тия които не могат да стигнат брутния продукт на България при Тодор Живков , не могат да стигнат рекордите по добив на зърно, добив на стомана , електроника , торове и т.н., ще се сравняват с достоянията на социализма?Ама то не може само да разтриваш ушите на бай Тошо и да можеш да управляваш като него!Виж за огромното лично богатство в ръцете на шепа хора , тука имаме огромен скок!Но тогава да спрем да говорим , че комунистите били крали , мутрите се накрадоха и то как !

114

Гражданин

преди 6 години

А защо този г-н не каже,ама честно, какво е състоянието на България днес? По мое мнение днес управляващите преливат от пусто в празно. И се страхуват да не го разлеят.

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 131Нещо като Стани Да Седнем ? Не слушкаха мавъра и той ги цепна .

112

Недоумявам

преди 6 години

Най-отявлените "български демократи" са деца на най-отявлените поддръжници на предишния режим, виновни за репресиите. Как така, работещите в държавна сигурност и техните доносници станаха успешните бизнесмени на България.

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 120Значи според теб - виновните за спечени 3 войни , но плащащи репарации и отнети територии трябва да се хвалят ?