100

van zant

преди 6 години

Това недоразумение пак изпълзя от дупката, ама и той не е прочел конвенцията!! И сега в законите на страната такива деяния са инкримизирани, ама той е пълен и....т и даже и не го знае!!

99

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪГЛАСИ С КОНВЕНЦИЯТА , НО Е ДЛЪЖЕН ПУБЛИЧНО ДА СИ КАЖЕ МНЕНИЕТО ДОРИ И НЕГАТИВНО ДА Е , А НЕ ДА МЪЛЧИ КАТО П.... !

98

muru

преди 6 години

тоя джендер на снимката като го видя и ми се гади, формирал съм някаква такава естествена реакция по време на мандата му. Днес.бг спрете да ни занимавате с това нищожествo - искаме да забравим за него

97

Анонимен

преди 6 години

Това малко и злобно човече не може да преживее, че нямаше шанс отново да стане президент и сега плюе с пяна на устата сегашния Президент, защото го превъзхожда в пъти!

96

Васил

преди 6 години

Този е пълен ***! Да не се обажда повече!

95

Анонимен

преди 6 години

Роско,президента е завел назначената му съпруга на поредната екскурзия,а ти си гледай синоптичката и децата си, и не прави апели към българските институции защото народа не вярва на институцийте у нас.

94

Съвет

преди 6 години

Г-н Плевнелиев, що не си гледате личното щастие, ами сте тръгнали... Не ви ли стига, че разделихте страната на умни и красиви и останали? С Вас започна разделението!!!

93

тато

преди 6 години

Това отвратително лигаво същество, което продаваше БГ от хралупата, лигав и мазен плунжек който трябва да бъде стъпкан.

92

Анонимен

преди 6 години

Срам за българите е фактът, че нещото на снимката изкара цял мандат президент.

91

Анонимен

преди 6 години

До Василев"ЕС е най богатия и силен икономически съюз с най-много пазари и милиони квадратни километри колониални държави!!" И България ли е колониална бе Васильов? А защо е пълен с китайски стоки бе душичке мила недоразбрала?

90

невзрящ

преди 6 години

Чули,недочули, разбрали,недоразбрали!Изказват се специалисти,хора със знания. Думата *** преведена означава род.И спрете със свободните съчинения!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Излишно е президента да взема отношение за конвенцията. Народа гласува за Радев, а не за защитника на третополовата конвенция.

88

бай ПЕТКО

преди 6 години

"...За Плевнелиев той е големият отсъстващ от разговора по темата..." Та той вече е само гражданина еди кой си. Правилно, никой не го пита, че да го каните. НАРОДА ще каже след като го питат !

87

Василев

преди 6 години

До АнонименКопа ги парите!!!С мотиката както на село копаш царивичака, така ги копа!!!ЕС е най богатия и силен икономически съюз с най-много пазари и милиони квадратни километри колониални държави!!!Някой та е закопал , както си копал нивата на село и някой ти е лепнал една мотика и та е закопал до рамене!!!Агент Уейн Уолбрък!ЦРУ!!!

86

дз дз ссс ряяяпъъъ

преди 6 години

Циподженраст е деПераст с цип на О-образната срамна устна, които постиянно главата им виси на десно, устата отворена да минават мухите, а ръцете разперени да показват колко дълъг ферибот му е показало магарето преди да пренесе само на задните си крака Плювньо сух през рЯкътъ дорде ветро показателката се опитва да убеди аудиториътъ че тя немое да носи рога които Марко-ферибота и е ашладисъл дорде е пренасял Розен,

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен92"предателите висят от строителни кранове по улиците.."Няма да стане, краниста окраде нафтата и не може да го докара.

84

Анонимен

преди 6 години

Ако можеше поне малко да заприличаме на Саудитска арабия... Крадците обезглавени, предателите висят от строителни кранове по улиците....

83

Иванов

преди 6 години

Този джендер на снимката какво плаче като девица за ой? Народът си каза думата, че не ще джендери като избра Радев, пред Цачев.

82

:))

преди 6 години

Днес сте решили да ни покажете всите успели "мъже- Плевнелиев" и "жени-Калканжиева " в България, с невероятен апетит/алчност/ през мутренският 30т преход! Целта е опреляла средствата!:))пп. Да не си помисли някой че тези двамата не са постигнали успехът, богатството си с ум и труд, и нищо по ниско от кръста надолу ! -:)) Бил Гейтс за България са тез! -:))

81

Василев

преди 6 години

Като се е загрижела другарката Нинова за децата и е против конвенцията , защо не си извика сина от САЩ, може вместо добро образование да бъде посветен в дълбоките дебри на джендърството!!!Или е най-лесно да се заиграваш със страховете на селяните прости, и да си правиш гнусната политика!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!