39

Това за цените ....

преди 6 години

До Българин от ГерманияДостатъчно е някой големец да го досърби някъде и цените се вдигат. Българите си мислят, че живеят в държава. Каква е ролята , на тези които са начело на държавата. Да оставят някой, който им е платил, да прави с българите, каквото си иска. Това е Гойко и племето, което е начело на държавата, благодарение на техния бял брат Ташунко сапа, черният ***.

38

а сети се

преди 6 години

ДО СТАР НАБОР. То и в БЪЛГАРИЯ се взе решение в Ловеч да влезе WV , и в Бургас Тексако ь и много други във времето на ДПС и БСП. Много долари и марки се изсипаха , а *** дни преди откриването все пожари ставаха. Сети ли се, защо не се получава

37

вижда се

преди 6 години

Това е сбирка *** камората !!Щом така са решили , значи цъфтим и вързваме !!

36

Анонимен

преди 6 години

Тоз екземпляр в коя държава живее?!

35

Анонимен

преди 6 години

"Естественото място на България е в клуба на дисциплинирани и богати страни"===============================Знаете ли колко човека бяха в Давос заедно с дисциплинирания и богат еднокнижник?Знаете ли каква е цената на входния билет за форума в селцето Давос?Ако не знаете, ще ви кажа - $55 000 за един човек.

34

дядо Пенс

преди 6 години

Най-доброто качество на парите е тяхното количество ! С моите 100 ? Съм 100 % в клуба на богатите !

33

истина е

преди 6 години

Горанов и за домоуправител на вход няма да го взема !!

32

Анонимен

преди 6 години

Горанов настоятелен и твърд: Мястото ни е в клуба на богатите!защото на тях им трябва пушечно месо, *** и прислужници.

31

Българин от Германия

преди 6 години

Запомнете сънародници !В Германия със смяната на добрата ДМ с Евро цените се вдигнаха двойно, защото почти не се промениха, особено за всекидневните нужди. Заплатите се сринаха на половина. България се гордее, че няма висок външен дълг. Така, че ще плащаме дълговете на Гърция и Италия, както правят в момента Словакия и Словения ! Ако сте реалисти, ще отхвърлите Еврото подобмно на Чехия, Полша и Унгария ! НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ !

30

Експертно становище

преди 6 години

Масово се вменява ,че колониалния модел и търговската и банкова окупация на България са нещо добро и как този модел предателство не било корупция а цивилизован избор!

29

Анонимен

преди 6 години

този направи миш маж с приказки. Нищо не каза , че за да сме богати. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ МНОГО ДЪРЖАВНИ ЗАКОНИ. Да се синхронизират стандартите в правното законодателство, банковото, и много и много като тия в ЕВРОПА

28

Това се решава много

преди 6 години

лесно: Необходим е самовар "Драгунов" с оптически мерник и достатъчно добре подготвен работник. Българинът е много търпелив. За това в България има и мутри, има и "бизнес".....

27

Анонимен

преди 6 години

В София има повече Мерцедеси от Щутгарт как да не сме богаташи.

26

Стар набор

преди 6 години

БМВ взе решение за строеж на нов автомобилен завод за 1 милиада евро в УНГАРИЯ !А защо не в България ?Това е резултат от политиката на Виктор Орбан. Западна Европа вече е загубена, темпото на ислямизация е застрашително.Вишеградската Четворка ще се запази като ЕВРОПЕЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ. Питам Къде е България в този НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС ?

25

Анонимен

преди 6 години

СОФИЯ И ОЩЕ 3-4 ГРАДА НЕ ПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ.ПРОВИНЦИЯТА И СЕВЕРОЗАПАДА НАЙ ВЕЧЕ СА В ПЪЛНА РАЗРУХА.ТАМ СЕ ЖИВЕЕ СЪС ЗАПЛАТИ ОТ ПО 400 - 500 ЛВ НА МЕСЕЦ.БЕЗРАБОТИЦА.БОЛНИ,БЕДНИ И ГЛАДНИ ХОРА КОЛКОТО ИСКАШ..КАКВА ЕВРОЗОНА..КАКВИ 5 ЛЕВА..

24

Ние сме си виновни

преди 6 години

Случили са на *** народ, гърците досега да ги бяха избесили по дърветата, а в Румъния щяха само да ги бият и после в затвора. А в нормална държава нямаше изобщо да се домогнат до толкова висок пост. Тиквун щеше да е най-много охрана в дискотека или старшинка в някой селски участък.

23

Циник

преди 6 години

Сичко е въпрос на "усредняване" ... демек - колкото по-малко оставате в България - толкова по-добре ще изглеждат Фераритата , Ламборгинитата, Ролсовете, и Бентлитата на мутропартийните успели бизньесменьи!:-)Нале се сещати - 10 ядат постно зеле...1 с кървавица..10те хапват зеле с кървавица :-)

22

vse edno

преди 6 години

Целта на България е да се издигне по равнище на доходите поне до долната част на средната класа в Европа......Естественото място на България е в клуба на дисциплинирани и богати страни от европейския център.....Горанов, дали поне малко да не помислиш, преди да ръсиш противоречиви заключения!! Гнус ме е от вас!

21

Анонимен

преди 6 години

На снимката Али Баба и 40-те разбойника бистрят кой е по-богат, а иначе и те добре знаят, че по закон мястото им е в пандиза.

20

Дядо ви

преди 6 години

Това министърче, да благодари че българите, че са били 700 години под робство, от 1300 годишната си история. За една нормална държава, това човече нямаше да бъде министър и една седмица.