70

<><>

преди 6 години

САЩ в последно време бая взеха да се изпускат в гащите :) Нещо много бързо забравиха за Северна Корея :) и само елитен пилот може да направи такава маневра срещу чужд самолет :)

69

ХХХ

преди 6 години

Какво шпионира хАмерикански самолет на тази територия ? Русия е на Черно Море ....не знам САЩ да са и те на черно Море ....или те са богове и всичко е тяхно !

68

Анонимен

преди 6 години

Половината черно море е на НАТОВСКИ държави. Може да си лети , колкото иска. Черноморе да не е на руснаците по наследство , като източна Европа ???? Руски изтребители , какво правят на границите на Швеция , Естония , Турция , Гърция , Германия ???

67

Иван

преди 6 години

А какво дири този американски разузнавателен самолет на границата на русия, насред Черно море? Не са ли малко нагли половината земя да обикалят и да се месят където не им е работа. Имат си цял континент - да си седят там.

66

Анонимен

преди 6 години

До 69Аз съм от правилната с весела. Ти явно си необразован. Ако беше поне малко начетен , щеше да знаеш , че най-големия страх на Хитлер е САЩ / това го има документирано/ .САЩ унищожава над 700 кораба с атлантика , САЩ се бие с ВВС на Хитлер / първите реактивни самолети / , САЩ докарва тежка техника и оръжие , за да са конкурентни на Хитлер / които превъзхожда всичко тук с модерно оръжие / . Къде точно е Русия е целия план ? Прави чертежи как да заграби Балканите ли ?:)))

65

рускиня до 67

преди 6 години

Много настоятелно рекомендувам те да спреш грипна ваканция и да наблегнеш на учебници , особенно история. И спри с чипс и кола - защото при тебе са започнали необратими физиологични увреждания.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67Ти от тази Вселена ли си или от друга?

63

Анонимен

преди 6 години

До 63Русия НЕ е спечелила война. Нямаше ВВС , нямаше Флот и беше натикана да се крие зад стените на москва 2 години , докато в Сталин град измира ха милиони.Войната е спечелиха САЩ и Англия . САЩ докараха над 12 000 самолети с които пускаха бомби от Франция до Полша , докато не остане и звук от немец. След , което ги до вършиха и на земята . За това днес Европа е на САЩ и Англия и другите се кланят. Точно и Ясно.

62

смех

преди 6 години

Ами те us-пилотите, нали всички са ***... понаакали са се

61

рускиня до 53

преди 6 години

за заигравки с Хитлер сталин и руски народ понесъл много жестока отговорност. времето е българи да отговорят за своя поддръжка на Хитлер.често заемате поза на обидени,онеправдани,завоювани-но свои действия тактично забравяте-изпращането на 11 хил евреи в концлагери от западни райони,администрирани от българи.Кървава баня в Драма.Снабдяване на немска армия с провизии и дрехи. ввеждане на български войски на запад.територии,което дава възможност на хитлр да изпрати 6 немски дивизии под Сталинград

60

HeinrichHimmler

преди 6 години

До qqdАмерикански балък, това си ти. Добре, че са руснаците, та САЩ още не си позволяват масирани действия и в Европа. Тяхната наглост няма край. Омръзна ми от проатлантически *** като теб!

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62Ами ако руснаците не бяха спечелили войната , как според теб щеше да изглежда "българското спасяване на евреи"? През кой комин?

58

Анонимен

преди 6 години

До 59 Май НЕ ни интересува твоята руска история. Тука добре се помни , какво се е случило. В руската история пише как са "спасили" българските еврей / въпреки че те запалиха войната / , как писмеността им дошла от Македония , за Пиринска Македония сиг. НИЩО не пише / че е по удобно/ .Такаче айде куфара и на гарата .

57

buda

преди 6 години

те на американските "смели" пилоти-дендъри, тоалетна хартия ли, памперси ли трябва да им дават вече.

56

Анонимен

преди 6 години

Прехващат ето продължило 2 часа хахаххахахахахха. Т.е. Третото потенциално падало СУ е гледало , как работят в USArmy ,без да пречи.

55

Анонимен

преди 6 години

До БГ-ГражданинМай си чел Винету вместо Руска история

54

qqd

преди 6 години

Щом 2 часа и кусур су-то е обикаляло като пумпал около разузнавача, едва ли на американците им е пукало. По-скоро са се забавлявали да гледат как русначето се прави на мъЖ, ама без някой да го бръсне и за слива... :)))))

53

БГ-Гражданин

преди 6 години

До ДО БГ-Гражданин .... Не съм пубер и съм чел достатъчно история за раССия още по времето на българосъвеЦката дружба ... чел съм и българска история и знам, че веднага след освобождението ни, така наречените "братушки", са се противопоставили на Съединението ни, а после са дошли да ни "освобождават" за втори път и ни натресоха комунизЪма си, както и "българските граждани" с рушко самосъзнание, които в момента виждам и тук ... !!!

52

Анонимен

преди 6 години

Кой ми *** в американските ***?

51

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са приближавали до американския самолет, за да установят при колко метра спира дихателната дейност на американските пилоти.