23

Анонимен

преди 6 години

Айде холан. Като ви хванат да карате пияни, всички употребявате култовото " Знаеш ли кой съм аз"

22

Бандит

преди 6 години

България да я закопаят българи...Как може?

21

Анонимен

преди 6 години

До Закана, само внимавай да не си отидеш от някоя печатна грешка

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтига с тоя Живков бре, умре човека набийте си го в главите. Край, свърши, ***, оувър, финито, живеем тук и сега.

19

Анонимен

преди 6 години

Обикновено чуждестранните студенти са със степендии или степендианти от техните държави,но тия са странни наверно са от ИД без стипендии от тази измислена държава с направления неизвестни като свободен прием сякаш са сдали държавни изпити или явили се на матури и взели изпити и с другите предмети заедно им написали дипломи,ама от кои страни като там са само наемници и за едно да се запишат да учат уж едно,а да се явяват за друго,че и практика при това като ги докарали до тука,че ги вкарали групи

18

Упса

преди 6 години

Куклата на цацаров пак се прави на строга господарка, но досега реално нищо съществено не е казала, макар че тя е само един говорител и дрънка това което ципуров иска да чуе..

17

Анонимен

преди 6 години

Е тия пък ако ги е страх от заплахи да не са ставали прокурори. Този страх провокира корупция.

16

провал

преди 6 години

Ами ако този служител на МУ не се беше ядосал че му дават малко пари и затова е изпял схемата,щяхте ли да разберете за тази шашма?не нали а сега гръмки слова без покритие...Прокуратурата и полицията не работят а чакат някой друг да им свърши работата.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен, нещо май те е яд

14

ужас

преди 6 години

На първо място сме в ЕС по харчове за сектор сигурност а сигурност и ред няма,цялата система е проядена от корупция и бандитизъм.

13

надали

преди 6 години

А дали е само в този университет?това кажете.....

12

Миилен

преди 6 години

Във Варненския е още по-зле положението.

11

д-р Дрегер

преди 6 години

Далавери в МУ може и да има, може и да няма. Страшно ще съм изненадан обаче, ако нещо дето го е намислил професор по медицина бъде разкрито от милиционер. Не се връзва просто.За сметка на това милиционерът никога не плаче. Дори когато без повод е разсипал на някого живота.

10

Хе-хе-хе

преди 6 години

Обикновено такива заплахи се отправят в знак на безпомощност от дребни риби които нямат никакво влияние и са се опитали да станат големи риби но не са успели. Едрите риби не отправят заплахи те действат. Ако далаверата в МУ не беше самосиндикална а покривана от високо, шефа на тези прокурори щеше тактично да им намекне да не се ровят по случая. Сега едрите риби ще пратят този мухьо да стане булка в затвора да се научи как се краде от партията без да се отчита.

9

Закана

преди 6 години

"Заплахата била с думите: "Ще плачете с кървави сълзи!".От лекар? Защо ли не се изненадвам?Представяте ли си какъв речник имат пред страдащи и зависими от тях хора?Горките пациенти! Съвет четете медицинска литература, фармацевтични издания, чуждестранни медицински издания, китайски, японски и корейски трудове на английски, постепенно сами ще си поставяте диагнози и назначавате лечение. Никой пациент не бива да бъде подлаган на подобно унижение и заплахи.

8

Анонимен

преди 6 години

Ниски заплати на учителите и държавата им спира парите и подкупите са масови..

7

Анонимен

преди 6 години

Явно не се е отчитал, а сега се пеняви... Ще се сдобие я с бъбречна, я със сърдечна недостатъчност в кратки срокове.150 маймуни по 50 хилки в евро са си пари. Не е за солови играчи такъв обем!

6

Анонимен

преди 6 години

Едно от лицата е отправило заплаха? И какво уплашихте ли се? Коя е тази държава и органи които ще се уплашат? Този за да има смелста да заплашва това означава че зад него стои някой с голяма власт. Кой ли ще е този? Проверете и разплетете историята а не се плашете като гугутки. Този дето е заплашвал може ли случайно да направи опит за бягство и да се пресели при свети Петър? И това ли трябва да ви уча бе прокурорите? Докога?

5

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА! СЪД! ЗАТВОР! #мутроландия

4

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо се приемаха стотици студенти от Африка и Азия, за чието обучение се плащаше! България беше страна с наука и технологии и беше притегателен център за десетки хиляди джурейци откъде ли не...