87

Анонимен

преди 6 години

Тия дето подскачат с руските знаменца по площадите, първи да ги викат. Ама няма да им издържат дупетата на натоварването май? Няма парче пица и туба бира от Волен!

86

Анонимен

преди 6 години

Харчите милиони за ПР на Каракачанов и създаване на паравоенни групи на хора на АТАКА с комплекси и липса на социална реализация.Вместо това увеличете заплатите на кадроваците за да стане пристижна професия-войник,а не мизерно съществуване.

85

Анонимен

преди 6 години

хайде всичките джендърчета да започнат да реват и протестират...сега!

84

Кози рози и дози

преди 6 години

Тоя и той да отваря нови тоалетни като Валери Симеонов.Друго всичко където пипнат става батак и мизерия.В тоалеетните им е силата.

83

Малко факти

преди 6 години

Наборници,доброволци,600лв заплата-(за да не ги хранят и да си спат по къщите)..Всичко е нагла схема за точене на пари и да се избегне увеличението на заплатите на кадроваците.Ромска схема украсена с пътриотични лозунги за наивници...Който иска казарма да започва робота кадровак -другото е далавера за каракачана

82

House M.D.

преди 6 години

Агент Иван е съсипал хиляди човешки съдби. Какъв е проблемът да съсипе още?

81

До Анонимен 80

преди 6 години

Както всяка друга институция, така и казармата трябва да отговаря на актуалните нужди на обществото.Не само мамините синчета са проблем на България днес.Има и едни други, чийто брой нараства лавинообразно. Не виждам по какъв друг начин биха могли да се ограмотят и научат на труд онези млади мъже, които са станали пълнолетни, но са неграмотни, нямат професия и нямат представа от друг начин за съществуване, освен да правят много деца, за да живеят от надбавките.За такива - Строителни войски!

80

чарли

преди 6 години

Пак ни развеселиха.

79

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаАко си български гражданин и си здрав млад мъж, редно е родината и нацията да могат да разчитат на теб в трудни ситуации.Ясно е, че ако не дай Боже възникне конфликт с Турция, турски момчета няма да бъдат мобилизирани да се бият с други турци, не е човешко.

78

Анонимен

преди 6 години

Мамините синчета имат нужда от поне 6 месеца военно обучение, за да можем да разчитаме на Гражданска гвардия в случай на нужда - не само при военна агресия, но и при природни бедствия или в случаите, когато трябва да се съдейства на полицията в ситуации, подобна на тази в Нови Искър в началото на този месец.

77

Joko

преди 6 години

Не спряха да се ръсят глупости ! Кой ще отиде за 608 лв. и ще спи в гълабарници пълни с дървеници. Да не говорим за нужниците и баните. Някой правил ли е оценка на очкавания резултат и стува ли си парите.

76

Урааааа

преди 6 години

Всички меки младежи,наркомани и алкохолици в казармата!Само че казармите ги събориха и ще спите в палатки.Ще ядете само боб чорба и каша.Да си бг войник е радост за душата.Хахахахахахахаааа

75

Анонимен

преди 6 години

Казармата не е превъзпитателен лагер за мамини синчета. Войника е професионален убиец на държавна служба. Непрофесионална армия е крадене на пари и загуба на време.

74

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПенсионерите в Словения са 200 000, а в България 2 200 000. При еднакъв БВП.

73

Анонимен

преди 6 години

26.04.2017 г.Парламентът в Словения гласува 500 евро минимална пенсия.царят е гол.

72

Анонимен

преди 6 години

До българче!***!!!!!!!!!!!!!!! САМО ТАКА СЕ СЛУЖИ У НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

71

българче!

преди 6 години

До ТурчинаАз пък на съветска и комунистическо-болшевишка също няма да служа! Само ***!

70

чиста работа

преди 6 години

До ТурчинаЕНИЧАРИ И ЛЕГИОНЕРИ - платена наемна българска войска!

69

Анонимен

преди 6 години

До Турчинакато не щеш да служиш на армията, ще строиш магистрали...............

68

Кандидат

преди 6 години

Ами аз пък искам да стана войник! Ама не като българските гашници, ами като тея по филмити!