91

Некъф

преди 6 години

Докато започнат на шофьорските курсове да се кара по 400 часа кормуване, а не както сега по 40 учебни часа(по 40 минути).

90

читател

преди 6 години

Полицията трябва да е в движение - до вижда какво правят българите юнаци.В повечето случаи катастрофите са в резултат на юначно поведение, на най-добрите шофьори в света. До сега милицията наричана полиция само констатира или дебне за нещо друго.Трябва да наберат смелост и да излезнат на пътя.Но и народопсихологията трябва да се промени, това май- е даже по-трудно.

89

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ЗАГУБАТА НА ХОРА, ИНАЧЕ ВЕЧЕ ДА БЕШЕ ВЗЕЛ МЕРКИ. АКО ПОМИСЛИТЕ ЛЕСНО Е.

88

Анонимен

преди 6 години

Докато хората не започват да се съобразяват с пътната обстановка и другите участници в джижението ! докато не се намали до минимум броя на ПОЛИЦИЯТА която има корупционни и репресивни функции защото всеки намалява преди патрулка а после връмммм до ламарината

87

dnstuff

преди 6 години

До кога В КАТ ще се регистрират коли без функциониращи Ейрбеци и колани с гръмнали пиропатрони.Всички знаем че 80% от колите внос в Бг са сред претърпяна ПТП в Европа.Мой приятел следовател сподели,че при повечето жертви в автомобилите не са били задействани Ейрбеците. В България Годишния Технически Преглед е пълен ташшак

86

Пашанката

преди 6 години

Войната по пътищата може да се спре само от депутатите.Трябва спешен закон и отнемане на документа за управление.Снкцията при каране без книжка да е по късата процедура-затвор.Големите глоби не помагат.

85

Анонимен

преди 6 години

Докога ли?Докато не се разкарат некадърните управленци и не дойдат управляващи с образование и опит, знаещи какво правят. Парашутисти без образование работа не вършат и проблеми не решават.

84

Анонимен

преди 6 години

до 87 Лунчова, леко ми тъпееш в първата обява, съкровище. Каза само че търсиш младо гадже, но не определи до каква възраст да е то, нито своята. Ти ако си на 43, аз 38 годишния не съм ли млад за теб? Ами ако беше на 54, пак ли не съм млад за теб?

83

До 94

преди 6 години

По мои груби сметки КАТ санкционират при 1 на всеки 100 хиляди нарушение и то обикновено след ПТП. Как виждаш КАТ изведнъж да проработи и да санкционира поне за най-грубите нарушения. А статистиката на КАТ всеки знае, че е напълно погрешна, започвайки от това, че в нея влиза 1 на 100 хиляди нарушения, както и това, че в акта не с епише истинската причина за ПТП-та.

82

КАТ е вреден

преди 6 години

Очевидно в България сме добри шофьори, с доста добра култура на шофиране, щом жертвите са толкова малко при тази пълна липса на контрол по спазването на Закона. Също така е очевидно, че има доста хора зомбирани от КАТ, че винаги само щофьорите с виновни за случващото се на пътя. Заради КАТ и зомбитата, никога няма да се оправим и всички усилия ще са в напълно погрешна посока, а е достатъчно да се види как е по света и да се приложи и в България.

81

Анонимен

преди 6 години

Докато "Пътна полиция има статистически отдел, който събира данните от катастрофи, дублирайки функцията на НСИ, вместо да осъществява контрол на терен. Докато дебнат (както е отбелязал и 99 ) на най-медоносните участъци с цел да изпълнят плана за месеца. Докато не направят една офанзива за изчистване на грубите нарушители от пътищата, това безумие ще продължава. Трябва поне 3-4 месеца да излязат и да глобяват всички груби нарушения и всичко ще си дойде на мястото.

80

Лунчова

преди 6 години

До 107Не,просто търся шофьор до 28г. Да ме вози срещу заплащане 10ст.на км. Аз съм прясно разведена

79

До 104

преди 6 години

До АнонименТо и населението в БГ през 2008-*** беше по-голямо.

78

Лунчова

преди 6 години

До 93Дърт си чадо

77

Европеец

преди 6 години

Така ще е, докато когато си спазвам ограниченията, ми се светка, бибитка, не се пази дистанция, гледат лошо, псуват, силят се, пушат аспусите яко и т.н. Все качества на интелектуалци изредих току що. ПП. В повечето случаи горе изброените, смятат че са най - добрите шофьори, опазил ги господ :X

76

Анонимен

преди 6 години

Значително по-малко жертви, ако сравним с 2008а, примерно, когато жертвите са били 1059.

75

Анонимен

преди 6 години

Виновно е задкормилното устройство. Сбъркан му е чипа.

74

Анонимен

преди 6 години

Докато КАТаджиите се крият като мишоци в храстите - така ще бъде.В Америка полицая стои на видима позиция, виждаш него и патрулката от 2 км, точно за да има превантивен ефект.Нашите ненормаллници те дебнат в засада, за да те глобят.

73

Анонимен

преди 6 години

до 96 То тези магистрали без ограничение на скоростта в Германия да не мислиш че са като черния път Тракия, бре? Дето нищо общо...и лентите по широки и настилката като на писта от формула едно и наклона на завоите като хората...

72

май са повече от 80%

преди 6 години

Има проста логическа последователност, но явно много хора са от инези 80% и не могат да я схванат и затова говорят все против шофьорите. Много катастрофи с ранени и загинвали има когато се правят много нарушения, а много нарушения се правят само когато няма контрол за спазването на правилата. Да, шофьорите правят нарушенията, но навсякъде по света те ги правят, ако няма контрол, т.е. първопричината е липсата на контрол, а не е в шофьорите.