61

Анонимен

преди 6 години

До varg мозъчен

60

,,,,,

преди 6 години

Aко е само на био гориво или електро съм съгласен , но реално има такива талиги ,че не е истина .

59

Анонимен

преди 6 години

При тази грипна епидемия в София, най-добре ще е да спрат масовият обществен транспорт, в който стават 70-80% от заразяванията с грип.

58

до 55

преди 6 години

Няма значение каква е колата - общината да си гледа какъв е града. С хаотичните си недомислия вече нито с кола нито с градски транспорт нито с велосипед нито пеша можеш да стигнеш до някъде. Блъскаш се като ***. Запрете се бе хора. Оправете си първо града пък после поправяйте гражданите. Мерките са просто ПР. Не са по ефективни отколкото ако бяха излези със ЗАБРАНА ЗА ДИШАНЕ

57

Анонимен

преди 6 години

Зелен билет 1лв. за всички линии, а метрото 1,60лв.Далавера от всякъде.

56

varg

преди 6 години

Черврни зелени билети мене не ме бъркат,имам карта на военоинвалид и в цялата страна пътувам безплатно.

55

:)

преди 6 години

A във връзка с житаните какви ще са мерките, щото те са проблема, това с колите е колкото да искате да вдигнете данъците 2019.

54

Анонимен

преди 6 години

Как ще се компенсират хората с абонаментни карти?

53

Анонимен

преди 6 години

Зеленият билет остава неясен как ще се използва, но още по-неясно остава какво ще направи общината, за да стане въздухът в София по-чист, т.е. какво ще направи за ограничаване на горенето на гуми, найлони, пластмаси, стари дрехи, отработени масла, въглища и дърва, които замърсяват в София.

52

Анонимен

преди 6 години

Моят автомобил е, нов с евро 6. И безплатен да го напрваят адския не ми върши работа. В района в който живеем поледните 4-5 години съсипаха и транспорта и улиците и всичко от безразборните строежи. Няма да тръгна да си бутам сутрин децата с раници по 10 кила в трамвая, да ги бутат, да им кашлят, че и да ги обират каго бонус.

51

Край

преди 6 години

Само дето никой не казва - как транспорт разчетен за 500 хил. пътници в мръсен ден ще поеме 1млн. пътници.Това да ви не е Самоков госпожо.

50

Анонимен

преди 6 години

Значи тези като мен, които имаха наивността да повярват на Картофелия и да се изръсят с 365 лв за едногодишна карта, отново сме прецакани.

49

Анонимен

преди 6 години

този билет е символа на некадърното Ви управление ... незнаете как да се справите с проблема и решихте с ПР акция ! Пак няма да станеПреди около година точно като се срина ценат ана нефта вие вдигнахе необосновано цените на билетите, стана по евтино да пътуваш с кола, сега обратното !Сигурен съм че нито трафика ще намалее, нито въздуха ще е по чист

48

LUCKY

преди 6 години

Трябва да се купува апаратче за отчитане на въздуха

47

Анонимен

преди 6 години

След като е обсъждано, някой знае ли какви са доводите и как точно са го измислили като правило? Когато е мръсен въздуха - 1лв.Сутринта става фандъчка, отваря прозореца, и ако й мирише = звъни да пуснат на левче.Обаче, бай маугал решава в 12 на обяд че му е студено и пали чергата... след 1-2 часа всичко е тъмна мъгла. Тогава ще има ли левче или ще сме като свинетките - първо вземаме парите, после ще го мислим?

46

Анонимен

преди 6 години

До ОлегВсъщност точно така пише, Зелена абонаментна карта; 1 лев; ЕДИН ДЕН; всички линии

45

Анонимен

преди 6 години

А какво става за тези, които имат карти, те защо трябва да купуват изобщо такъв зелен билет.

44

Анонимен

преди 6 години

Когато замърсяването е пет пъти над нормата влиза в сила зеленото билетче. Ако е само два пъти над нормата ще се води, че няма проблем

43

Гошо

преди 6 години

Ла.нари .. Това трябваше да стане преди 10 години когато колите завладяха столицата. Но у нас винаги е след дъжд качулка.

42

И какво?

преди 6 години

Имаме ли градски транспорт, който да поеме увеличен поток от пътници? А? Повече и по-начесто автобуси и тролеи? Изнервени, потни и закъснели, а навън минус 10. По чист въздуха няма да стане.