60

Анонимен

преди 6 години

САЩ имат бази по целия свят и могат да нанасят удари във всяка точка на планетата. Русия има една база в Сирия. С тоя самолет никакви глобални задачи не могат да изпълняват, всичко е кьор-фишек.

59

българите и русите

преди 6 години

Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и непознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и не вярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство.Русинът има единствената потребност да се похвали с нещо каквото и да е царизъм, болшевизъм, деи

58

БГ логика

преди 6 години

До до БГ логика12 000 бомбардировач (ракетоносец) + 16 000 (ракета)Ти знаеш ли колко е обиколката на земята?

57

Зозо

преди 6 години

До АнонименНикой от големите не го е еня за "руската заплаха". Рашъните могат да се ежат само на Грузия, Преднистровието, Крим /Украйна/ и на малки страни като Литва, Латвия, Естония и България. Само че не са познали този път!

56

българите и русите

преди 6 години

И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това. Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ в нищо невярващ, защото е дълбоко оп

55

АЗ ЛИ

преди 6 години

До АнонименПЕДЕРАСИ ИМАМЕ ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО,КАТО ТЕБ РАЗБИРА СЕ--НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ И ДА СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ БЪЛГАРЧЕТАТА И НЕ СИ ИГРАЙ НА ПРЕВОДИ И ПРЕВОДЧЕТА--АЗ СЪМ ПРАВОСЛАВЕН ,А НЕ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ ГЕЙ ПАРДОН ИЗВИНЕТЕ ***

54

Мауриньо

преди 6 години

10 самолета на цената на 4 футболиста...

53

Анонимен

преди 6 години

Русофилите не могат да бъдат окупирани от Америка, защото те са притежание и слуги на Кремъл.

52

до БГ логика

преди 6 години

Нали е глобален бомбардировач и трябва да може да стигне до всяка точка на планетата? Как ще стане тая работа като лети само на 12000 км, руснаците нямат флот самолетоносачи, който да държат в открито море и никой не им дава бази за да си паркират самолетите-цистерни? Май ще си обикалят с тоя самолет от Москва до Владивосток и обратно.

51

българите и русите

преди 6 години

Не е необходимо сравнението между българина и русина, ако не беше създадена необходимостта да станем едно. Не бива да се отрича разликата поначало. Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огроме

50

ОБАЧЕ

преди 6 години

До ЗозоНарисуваните руски крилати ракети за дълго стресираха измислените войни на псевдо-демокрацията.

49

Анонимен

преди 6 години

До ЗозоТогава твоите работодатели какво се притеснват от тези нарисувани и виртуални "руски заолахи"?

48

Анонимен

преди 6 години

До ИЗВОДА Е:Ако е като миналата по-добре не...

47

Красимир Лозанов

преди 6 години

Техническите решения се вземат с изобретателност и се реализират с пари+изобретателност. Парите обаче могат да бъдат хвърлени на вятъра, както често се случва, по-често в САЩ, щото ги имат повече. А с талант и гений, парите могат да бъдат сведени близо до нула, а ефективността да клони към безкрайност. Представям си как бих работил аз като конструктор, ако имаше такава възможност и ако живатът на народа ми зависи от това. Така работят сега русите, като през ВСВ. А янките си работят за пари.

46

ИЗВОДА Е:

преди 6 години

Могат да си направят още много олимпиади!

45

Анонимен

преди 6 години

До СУПЕРНали, голяма радост за народа...

44

123

преди 6 години

Тая територия е била и винаги ще си бъде просто населявана от *** с ракети :D

43

Зозо

преди 6 години

Руското ЩЕ е голяма работа. И това ЩЕ е като:Новата Волга - на фотошоп;Новият Су57 - на анимация;Новите невидимите ракети - на вестникарска картинка;Нов Ту 160М - евентуално след 2025 г.;Новата спортна Лада - на картинка....Новата мъжка, кремълска Бритни!

42

Анонимен

преди 6 години

Планът Рейгън 2 функционира - следва Перестройка 2 ! Амин !

41

Анонимен

преди 6 години

До СССР БЕ ВЕЛИКАПонеже беше велика се разпадна с гръм и трясък и повлече цяла източна европа със себе си и 30 години вече не е мръднала на никъде. Добре, че имат газ иначе са живи умрели.