60

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия моли Турция да влезне в България и да изколи всички български участници в съединението като обещава помош за това-Англия не поз!.......От коя история ти е информацията? А сещам се, от същата която издаде и Истанбуската конвенция, много е истинска.

59

Драги бедняци

преди 6 години

Колкото и да плямпате и да скачате Турция не кляка пред Европа и ФАЩ.В България сте свикнали да робувате на няколко държави но не бъркайте Турция с останалите държави.Както са казали''кучетата лаят,кервана си върви''

58

Анонимен

преди 6 години

Статия от немски журналист нямащ връзка нито с реалността нито с кораба майка.

57

До 63

преди 6 години

Кажи кво ке напрай ердогладен путин като му каже? Защото цял свят видя, че ердогладен е куче на путин! На крака ходи да му се извинява, че е лошо 🐕

56

Анонимен

преди 6 години

56, очаквам скоро Кюрдска държава обхващаща Северна Сирия и една трета от Анадола.Кюрдите бяха единствените свестни в този конфликтТе са единствените които имат уважение към жените, които се бият наравно с мъжетеТурция ще бъде разпарчетосанаПисано еПредсказано еЩе стане

55

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 6 години

ПРАВ Е ЕРДОГАН!3-те МИЛИОНА СИРИЙСКИ ЕМИГРАНТИ В ТУРЦИЯ --ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ У ДОМА СИ.КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ПО ТУРЦИЯ ......ЯСНО Е , ЧЕ ПАРИ НЯМА ДА ДАВАТЕ ЗА ТЯХНАТА ИЗДРЪЖКА!ПРОСТО----ХОРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ И МИРА , ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГАРАНТИРАН , КАКТО И ЖИВОТА ИМ!ДРУГОТО Е ----КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ!

54

Анонимен

преди 6 години

Руснаците както винаги са правили използваха кюрдите когато им бяха нужни и веднага им забиха нож в гърба когато вече не са им нужни и оставиха турците да ги колят.Справка с нашата историв показва тази руска тактика, когато правим съединението Русия моли Турция да влезне в България и да изколи всички български участници в съединението като обещава помош за това-Англия не поз! След първата световна война Русия предлага Българската държава да бъде поделена между Сърбия и Гърция- САШ не позволява

53

иво

преди 6 години

Путин е прав , какви американски бази в Сирия ??? Та тогава войната няма да има край , затова подкрепя Ердоган срещу сирийските кюрди !

52

Анонимен

преди 6 години

"Тъкмо затова..." :-) Ега ти американската статия!

51

Ss

преди 6 години

Мноо яко как ревете за турците ко правили там ... А не ревете американците или те може. Защото тря устояват правата на гейовете навсякъде!

50

прокси война

преди 6 години

ясно: султан Ердоган (тайничко подкрепян от ***) в хибридна прокси война срещу силите и съюзниците на патока Доналд

49

Анонимен

преди 6 години

Учат се от американците. С тази военна операция си направиха реклама на оръжията. Става дума за 7 млрд.лири от продажба на оръжия. Основни клиенти са Малайзия и Пакистан.

48

YYY

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААПрав сте че турците сами си произвеждат оръжията.Турция вече не купува оръжия и военна техника от Америка и Германия.Наскоро гледах предаване по tv-то за безпилотен самолет турско производство.Който може да произвежда.Ние бедняците ще гледаме.

47

Анонимен

преди 6 години

Който е тръгнал с Америка добро не е видял. САЩ въоръжаваха 30 000 кюрдска организация която Турция е обявила за терористи, какво очаквате да стане? Както винаги САЩ подкрепят теротизма и войните те освен война май за друго ги небива. Сирия и Крим са история за тях, колкото по бързо го приемат толкова по малко загуби ще претърпят, просто ги съветвам.

46

Анонимен

преди 6 години

Тези пък анадолски диванета какво дирят неканени в Сирия!? И в кой отбор играят? В този на Русия? На САЩ? Или на ислямистите? Турция е прекалено малка да се сравнява с мастодонтите САЩ и Русия! Във всеки един момент всяка от тези две страни може да направи така, че от Анадола да остане един кратер! Какво дирите при кюрдите, които достойно се бориха срещу ИД? А сега искате да ги избиете!? Вън душмана от Сирия!

45

Ss

преди 6 години

Да се трепят! От еднатс страна турци ке мрът от друга американци . Местя си го от единия крачол в другия. На кой му пука!

44

Анонимен

преди 6 години

Апетита на Турция ще расте и расте , няма да срещнат кой знае каква съпротива , ще си повярват , ще поискат Крим и после няма да има такава държава и Инстамбул , а една голяма дупка и проливи няма има..

43

Анонимен

преди 6 години

На кюрдите им се каза или развявате сирийското знаме или се оправяйте сами с турците.Те си въобразиха,че щатите ще ги защитят и заявиха,че ще умрат за тази земя.Това и ще стане и никой няма да си мръдне пръста заради тях. А територията им в крайна сметка пак ще бъде част от Сирия но позициите им вече няма да са толкова силни отколкото ако бяха признали Дамаск за техен суверен доброволно.Турция няма да вземе и педя сирийска територия.Просто ще ги вкара в пътя.

42

k

преди 6 години

а най-хубавото е че Турция се бие срещу подкрепяните от САЩ и Израел Кюрдски и "умерени" исламски терористи !Света започва да осъзнава че САЩ трябва да изчезне от картата на света !гнусната империя на евреите-лихвари живее последните си дни !

41

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААА ти злобно и гладно...............................