65

Анонимен

преди 6 години

НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ УЧИТЕЛЯ!!! ОНОВА, ЧЕ Е СЛАБОУМНО Е ЯСНО!!!!ИЗГОНВАНЕ ОТ ЧАС!!!! Е НАКАЗАНИЕТО АКО ПРЕЧИ!!!ПЪЛНО Е С ОЛИГОТА В УЧИЛИЩЕ НО СИ ИМА РЕД!!!ТОВА СА ДЕЦА ПОД 13 12 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ТЕ СА СИ ХАХО ПО ПРИНЦИП :D

64

Анонимен

преди 6 години

Ами то си има решение: На родителите се спират помощите, докато не докажат с промяна в поведението на сина си, че са успели да го (пре)възпитат. И публично да поднесат извиненията си на достойния учител!

63

DiesIrae

преди 6 години

Основния проблем е, че на учителите им вързаха ръцете, а в същото време искат резултати от тях! Нека образователния министър да изкара 2 часа да преподава (не, че има правото да преподава) в клас от такива погалени от политиците (защото политиците им гласуват помощи без да се изисква нищо от тях, и на полицията връзват ръцете да не ги тормозели и на гражданите да не ги бием ние защото иначе расизъм) ни животни и да каже дали и той би продължил да преподава или има спешна нужда от право да бие?

62

прокорор

преди 6 години

Учителят е действал в условия на Крайна необходимост! Предлагам награда! Орден ,,За гражданска и професионална доблест и достойнство!''.

61

от гена е!

преди 6 години

Даваха по Тв-то двама братя - българчета, изпрастанали в дом. Като напуснал дома, единия си намерил веднага работа, после взел и брат си... Културни, интелигентни момчета, искащи да се издържат сами, да се развиват, въпреки тежката си съдба и живот по домовете... Та искам да кажа... от гена е и от етноса!

60

Стоян

преди 6 години

Като бях в 14-то Асен Златаров в Банишора, през 1985-1991 такъв бой ни хвърляха учителите , че не може да си представите !!А сега за всяка пръдня се пише , стачкува и мрънка, ще заспим :)

59

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше постъпил правилно, сега щяхте да го дърпате защо не е взел мерки срещу този, който с топката е ударил топките на по малко виновния ученик!!!

58

Анонимен

преди 6 години

И до днес помня как в началните класове класната раздаваше шамари, а на по преслушалите пляскаше едновременно с двете ръце... И даже ни беше срам да се оплачем, че сме били шамарени...

57

Шоп

преди 6 години

До СТИГА ВЕЧЕ (53)Гoвeдo, ти съвсем си изперкало, бе!Марш в обора и не мучи срещу демокрацията!

56

майка му

преди 6 години

аз отде да знам кой е баща му

55

Американ

преди 6 години

Би трябвало идиoтчeтaтa да се изключват и родителите им след това сами да си търсят училищза за тях. Щото с това наказание "преместване" те просто си го преместват в другия крачол и си карат по старому...

54

педагог

преди 6 години

от черна *** човек НЕ става! Стига сте ни приказвали за "горките деца" .Това са крадци убийци *** в червата, ВРЕДНИ за хората!

53

СТИГА ВЕЧЕ

преди 6 години

Ето ви го: това НЕ Е КРИВО РАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ, това е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на ДЕМОКРАЦИЯТА, изкривените понятия за ТОЛЕРАНТНОСТ и безгранично ЛИЦЕМЕРИЕ, които всячески се налагат като изконни ЦЕННОСТИ.СТИГА ВЕЧЕ!

52

Бой!

преди 6 години

Бой, и само бой си трябва за такива елементи! Че ако няма бой и строяване, утре ще отиде и ще пребие до смърт някой клошар... ей така, за кеф...

51

Иван

преди 6 години

Такива гаменчета са за ТВУ!!!! върнете трудово възпитателните училища!!! Браво на учитела ,че е напляскал хулигана. те си мислят че като са роми колят бесят бият бягат безнаказано. е да видят че не е, ако не им харесва че си го е получил, стена и гетата затворени вътре с роми учители да не излизат като са пещерняци дамените. БРАВО НА УЧИТЕЛЯ!!!!

50

Батман

преди 6 години

Подкрепям твърдо учителя. И съм ЗА това учителите да могат да ударят някой ученик защото днешните младежи и момичета са мега мега скандално нахални и нагли. Мен едно време са ме били шамари учители, наказва ли са ме прав да стоя. Няма нищо лошо в това.

49

Анонимен

преди 6 години

НЕ Подкрепям учителя! Ако бе истински боец, перекенденцето нямаше да посмее да се *** в час. След такава постъпка не един шамар, а направо трябва да го изхвърли от 4 етаж! След това да застане пред камерите и да заяви, че го е направил спокойно и напълно съзнателно, и докато е на този пост ще постъпва още по радикално!!! Ако някой се опита да го заплашва, да отговори с дузина приятели - мутри!

48

Предупреждение

преди 6 години

Учителската професия е опасна за вашето здраве!Не го разбира само министърът на образованието, комплексарът-бюрократ Вълчев, окупирал "стола" на великия ни Иван Вазов.

47

Анонимен

преди 6 години

Нима учителя не е постъпил правилно?Сега ако удариш възпитателен шамар на детето си купища организации за закрила на ***.илчетата ще почукат на вратата ти и отведат в ареста. А честити ви права на жените, дечицата, третополовете, многополовете и после не се чудете, защо израстват престъпници и убиват невинни хора като клошаря....

46

Анонимен

преди 6 години

Баса ! Мени КАТ *** задълженията каши даскала, пак на зимята падах, ама станъх човек. Само една условна имам.